18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nantes – Stade Brest: Odds og optakt den 28. januar 2022

Muani er topscorer for FC Nantes, som fredag spiller Coupe de France mod Stade Brest. (Foto: Bildbyrån)

Hele weekenden står i Coupe de Frances tegn for fransk fodbold, hvor vi er nået til ottendedelsfinalerne. Her tager FC Nantes hjemme på Stade de Beaujoire mod Stade Brest i en appetizer allerede fredag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nantes – Stade Brest. Der er kampstart fredag d. 28. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Nantes – Stade Brest: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion:  Stade de la Beaujoire, Nantes
Vejret: 8° og meget svag vind


Optakt til FC Nantes – Stade Brest: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Nantes har ikke i nyere tid gjort stort væsen af sig i Coupe de France, men de kan dog prale af tre titler og i alt otte finaler. Seneste finale var i 2000, hvor de endda vandt finalen mod amatørholdet Calais, som i dag er opløst efter en tvangsnedrykning. Nu har FC Nantes så igen kurs mod en flot cup-sæson.

Her må de undvære Castelletto, Traore og Coulibaly, der med Cameroun og Mali stadig klør på med Africa Cup of Nations. Moses Simon har været med det nigerianske mandskab, men efter deres exit i søndags er der håb om, han kan være med her. Det kan til gengæld ikke Wylan Cyprien, som er på leje fra Parma, men han er skadet her. 

Hos gæsterne fra Stade Brest er skadeslisten kortere og knap så profilfyldt. Det er tre normale reserver, der er ude. Keeper Cibois og kanten del Castillo er ude med skader, mens Bain i forsvaret er meldt syg. Så der er mulighed for den armenske træner Michel Der Zakarian at stille slagkraftigt op, hvis han ønsker. 

Og hvorfor skulle han ikke ville det? Vinder Stade Brest her, gentager de klubbens bedste præstationer i cuppen med en kvartfinale. Det er sket to gange tidligere i klubbens historie og senest som Ligue 2-hold i 2015, hvor de tabte til Auxerre efter straffespark. Med ni point ned til nedrykningszonen kan bretonerne godt tillade sig at gå på eventyr og forsøge at slå sig en tak videre her.

FC Nantes:

  • Jean-Charles Castelletto (Forsvar, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Charles Traoré (Back, Reserve) – Africa Cup of Nations
  • Wylan Cyprien (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Moses Simon (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations
  • Kalifa Coulibaly (Angreb, Reserve) – Africa Cup of Nations

Stade Brest:

  • Sebastien Cibois (Mål, Reserve) – Skadet
  • Denys Bain (Forsvar, Reserve) – Sygdom
  • Romain del Castillo (Kant, Reserve) – Skadet

FC Nantes forventet startopstilling: Lafont; Fabio, Appiah, Girotte, Pallois, Merlin; Moutoussamy, Chirivella, Bukart; Muani, Blas.

Stade Brest forventet startopstilling: Bizot; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassler, Duverne; Honorat, Magnetti, Agoume, Faivre; Mounie, Le Douaron.


Odds på FC Nantes – Stade Brest

Oddsene hos bookmakerne viser, at værterne er favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Vel næppe målfest men dog mål i begge ender

De to hold mødtes i september i Ligue 1 i et opgør, som FC Nantes vandt 3:1. I det hele taget er de seneste syv indbyrdes møder mellem de to endt med scoringer til begge mandskaber. For FC Nantes gælder det, at der i fem af deres 11 hjemmekampe i ligaen er faldet mål i begge ender. 

Dét kan Stade Brest gøre en hel del bedre, for deres seneste 11 udekampe i Ligue 1 er endt med scoringer til begge mandskaber 10 gange. Kun i udekampen mod Paris Saint-Germain formåede bretonerne ikke at score. Og ingen af deres to kampe i Coupe de France har indtil nu haft begge mandskaber på tavlen. 

Men det her opgør ligger fint til gæsterne. FC Nantes vil givetvis via deres tabelplacering, hjemmebane og bedre pokaltradition forsøge at tage styringen i kampen, og så kan Stade Brest slå til på omstillinger. Klassisk pokalkamp, og derfor er anbefalingen også en klassisk én af slagsen, for vi tror på, at der falder mindst ét mål i begge ender i denne dyst. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,93
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


FC Nantes – Stade Brest: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Nantes er på 9. pladsen i Ligue 1 med 32 point for 22 kampe. 

  • Statistikken for FC Nantes er 9-5-8 og 30:27.

  • FC Nantes vej til denne kamp er gået via Sochaux fra Ligue 2 og Vitre fra National 2.

  • Stade Brest indtager aktuelt 13. pladsen i Ligue 1 med 28 point efter 22 runder. 

  • Stade Brests tal siger 7-7-8, mens deres måltotal lyder på 28:33.

  • Stade Brest har slået sig videre til denne dyst ved at slå Dinan Lehon fra National 3 og Girondins de Bordeaux fra Ligue 1. 

  • Randal Kolo Muani er topscorer hos FC Nantes med foreløbig 8 scoringer. 

  • Hos Stade Brest er første mand ved måltruget Romain Fevre, som har lavet 7 mål. 


Expected Goals: FC Nantes vs. Stade Brest – de seneste tre kampe

FC NantesResultatxGStade BrestResultatxG
FC Nantes – Lorient FC (4-2) 1,16 – 1,96Stade Brest – Lille OSC (2-0) 0,94 – 1,16 
OGC Nice – FC Nantes (2-1) 1,91 – 0,54Paris Saint-Germain – Stade Brest (2-0) 2,17 – 0,74 
FC Nantes – AS Monaco  (0-0)0,94 – 0,86Stade Brest – OGC Nice (0-3) 1,84 – 1,39 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nantes – Stade Brest?

FC Nantes – Stade Brest spilles fredag den 28. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Nantes – Stade Brest?

FC Nantes – Stade Brest spilles på Stade de la Beaujoire i Nantes i Frankrig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar