18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nantes – AS Monaco: Odds og optakt den 2. marts 2022

Kan Kanariefuglene baske monegaskerne og booke finalebilletter?

AS Monaco i ringe form gæster en af deres favoritmodstandere FC Nantes. (Foto: Bildbyrån)

FC Nantes får besøg af AS Monaco i semifinalen af Coupe de France. Værterne er i fin form med tre sejre og en uafgjort i deres seneste fire kampe, mens gæsterne ikke har vundet i deres seneste tre. Men de indbyrdes opgør på Stade de la Beaujoire har givet tre sejre til AS Monaco og en uafgjort i de seneste fire versioner af duellerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Nantes – AS Monaco. Der er kampstart onsdag d. 2. marts 2022 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Nantes – AS Monaco: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien
Stadion: Stade de la Beaujoire, Nantes
Vejret: 10° og let vind

Optakt til FC Nantes – AS Monaco: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var temmeligt tæt på, at FC Nantes i sidste sæson måtte have været en tur ned i Ligue 2. En helt igennem undervældende sæson endte i playoffkampe mod Toulouse fra Ligue 2, og her var det på reglen om udebanemål, at de gulgrønne overlevede. Det ser noget bedre ud i denne sæson, hvor de med en aktuel syvendeplads er meget langt fra de fæle pladser i bunden. Faktisk er det meget mere realistisk, at de kan kæmpe med om europæiske pladser, for de har aktuelt fire point til Strasbourg på femtepladsen. 

FC Nantes var i senest i pokalsemifinalen i 2019, hvor de tabte til Paris Saint-Germain. Seneste finale var i 2000, hvor de også vandt turneringen. I øvrigt kommer de næsten lige fra en imponerende sejr mod netop Paris Saint-Germain, der i ligaen blev besejret 3:1, men kampen efter måtte de nøjes med 0:0 mod Metz, så det var fra Top of the World til mere dagligdags fornemmelser. Men her rækker de altså ud efter en finaleplads. 

Det gør AS Monaco også, og de var allerede i finalen i Coupe de France i sidste sæson, hvor de dog tabte til Paris Saint-Germain. De har også tabt pusten i Ligue 1 og en niendeplads er langt fra tilfredsstillende for fyrstedømmets helte. De røg ud af CL-kvalifikationen og har spillet Europa League-gruppespil, hvor de ubesejrede vandt deres gruppe, og nu venter portugisiske Sporting Braga i ottendedelsfinalerne. 

Europa League og/eller sejr i Coupe de France ligner de bedste bud på succes i sæsonen for AS Monaco, der kommer til dette opgør uden sejr i deres seneste tre optrædender. Uafgjort mod både Lorient og Bordeaux blev fulgt senest af nederlag mod Stade Reims. Men de er dog blot ét point efter FC Nantes og har dermed fem point op til femtepladsen. Det er ikke umuligt, men så skal de finde en noget bedre form frem, end de har leveret på det seneste. 

FC Nantes:

 • Jean-Charles Castelletto (Forsvar, Fast) – Sygdom
 • Fabio (Back, Fast) – Skadet
 • Quentin Merlin (Back, Fast/Reserve) – Sygdom
 • Moses Simon (Kant, Fast) – Personlige årsager
 • Jean-Kevin Augustin (Angreb, Reserve) – Skadet

AS Monaco:

 • Benoit Badiashile (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Cesc Fabregas (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Aleksandr Golovin (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Krepin Diatta (Kant, Reserve) – Skadet
 • Myron Boadu (Angreb, Fast) – Skadet

FC Nantes forventet startopstilling: Lafont; Corchia, Appiah, Girotto, Pallois, Traoré; Blas, Cyprien, Chirivella; Bukari, Muani.

AS Monaco forventet startopstilling: Nübel; Vanderson, Disasi, Maripan, Jakobs; Fofana; Diop, Tchoumeni, Martins; Volland, Ben Yedder.


Odds på FC Nantes – AS Monaco

Oddsene peger på AS Monaco som favoritter. 


Odds-forslag: AS Monaco har krammet på FC Nantes, og her ‘krammer’ de grebet yderligere

Hjemmeholdet har gjort det forrygende på Stade de la Beaujoire i den seneste periode. De seneste fem kampe har alle givet sejr, og syv af de seneste otte hjemmekampe er også endt med sejr og en enkelt uafgjort. Scoren for de otte ubesejrede kampe hjemme siger 17:5. 

AS Monacos seneste tre kampe har budt på to point og en score på 2:3. Absolut ikke godkendt. De seneste otte udekampe i Ligue 1 har budt på fire nederlag og tre uafgjorte og altså blot en enkelt sejr. Så gæsterne vil nok hellere læne sig op af de indbyrdes kampe, hvor de godt nok spillede 0:0, sidst de var på besøg i det vestlige Frankrig, men de tre foregående kampe endte alle med sejr til AS Monaco med samlet score 6:2. 

Anbefalingen tror på en meget lige affære her, men med ryggen mod muren tror vi, AS Monaco samler sig op og tager sejren. FC Nantes gør det forrygende i ligaen og særligt på hjemmebane, men de indbyrdes kampe mod AS Monaco er bare ikke deres kop the, og de har ikke vundet i de indbyrdes møder siden 2017. Det er otte kampe på stribe, der er endt med seks sejre til monegaskerne og to uafgjorte. Før sejren i 2017 var i øvrigt gået yderligere ni opgør uden sejr til FC Nantes. Vi går med udesejren. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
AS Monaco
Gå til Marathonbet *


FC Nantes – AS Monaco: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Nantes er nummer 7 i Ligue 1 efter 26 runder, der har givet 39 point. 

 • FC Nantes er kommet til denne semifinale via Sochaux, Vitré, Stade Brest og Bastia. 

 • AS Monaco er på tabellens 9. plads i Ligue 1, hvor de har 38 point efter 26 kampe. 

 • Vejen til semifinalen er for AS Monaco gået over Red Star, Quevilly Rouen, Racing Club Lens og Amiens SC.

 • Hos FC Nantes har Randal Kolo Muani nettet flest gange med foreløbig 9 mål.

 • Topscorer for AS Monaco er Wissam Ben Yedder, der med 15 træffere også er hele rækkens topscorer.


Expected Goals: FC Nantes – AS Monaco – de seneste tre kampe

FC NantesResultatxGAS MonacoResultatxG
Metz – FC Nantes (0-0) 0,53 – 0,59AS Monaco – Stade Reims(1-2) 1,01 – 1,24 
FC Nantes – Paris Saint-Germain (3-1) 2,21 – 3,25Girondins Bordeaux – AS Monaco (1-1) 1,34 – 0,64 
FC Nantes – Stade Reims(1-0) 0,99 – 0,98 AS Monaco – FC Lorient (0-0) 1,53 – 0,20 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Nantes – AS Monaco?

FC Nantes – AS Monaco spilles onsdag den 2. marts 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles FC Nantes – AS Monaco?

FC Nantes – AS Monaco spilles på Stade de la Beaujoire i Nantes i Frankrig.

Skriv et svar