18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Vejle Boldklub: Odds og optakt den 4. maj 2022

FCM hiver sig selv op i nakkeskindet og snupper finalepladsen

Anders Dreyer er vendt hjem til FCM med stor succes, men ikke engang han kunne afgøre topkampen mod FC København. (Foto: Bildbyrån)

Det kan meget vel være to skuffede mandskaber, der træder op til kamp i Herning onsdag aften. FC Midtjylland måtte nøjes med 0:0 i guldkampen mod FC København og halser stadig tre point efter rivalerne i tabellen. Vejle Boldklub ødslede al deres goodwill og medgang væk, da de hjemme i Nørreskoven fik klø 3:0 af Sønderjyske. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – Vejle Boldklub. Der er kampstart onsdag d. 4. maj 2022 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


FC Midtjylland – Vejle Boldklub: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 14° og jævn vind


Optakt til FC Midtjylland – Vejle Boldklub: Skader, karantæner og startopstillinger

Med sejren i sidste uge i Vejle nåede FC Midtjylland op på 14 sejre i de to klubbers indbyrdes kampe. Fem er endt uafgjort, og vejlenserne har endnu deres første sejr over FC Midtjylland til gode. Der er ikke meget, der antyder, at de henter dén sejr her, men det bliver selvfølgelig interessant at se, hvordan FC Midtjylland reagerer på guldkampen, som godt nok endte uafgjort, men det må føles som et nederlag for Ulvene ikke at hente yderligere ind på rivalerne i topkampen. 

Evander er stadig tvivlsom, mens keeper Olafsson også er skadet. David Ousted har vist sig en kapabel substitut, og den rutinerede keeper får sig en masse fine oplevelser ud af reservetjansen som Ulve-keeper. I den kommende Superligarunde venter en potentielt ganske vigtig kamp i Aalborg, for bliver det til nederlag dér, risikerer træner Henriksen og hans svende at skulle se sig mere i bakspejlet end frem mod guldet. 

Bakspejlet behøver Vejle Boldklub ikke orientere sig meget i. Der er – indtil videre – blot et enkelt mandskab, og det er Sønderjyske, som alle troede var færdige og dømt til nedrykning, da de forrige runde tabte 0:1 hjemme mod Vejle Boldklub. Men sønderjyderne rejste sig i Vejle og vandt 3:0, og dermed byttede de to bundhold point i de indbyrdes opgør. Det kunne faktisk kun have været værre, hvis begge kampe var endt uafgjort. Nu fik de i det mindste tre point hver. 

Men hvor efterlader det Vejle Boldklub? De virkede ganske solide og snuppede point her og der og kravlede støt og roligt nærmere holdene over stregen. Og så! Bum! Tilbage til start uden at indkassere 4.000 kroner. Der er vel en risiko for, det hele krakelerer nu. For at holdet opgiver ævred, og det vil givet også forplante sig til denne kamp, som de altså skal vinde med to mål for at gå videre fra. Klubben har været i syv pokalfinaler i tidens løb. Det bliver vist ikke i denne sæson, de når nummer otte. 

FC Midtjylland:

  • Elias Olafsson (Mål, Fast) – Skadet
  • Evander (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh; Andersson, Onyedika, Meyer, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya.

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Hetemi, Drammeh, Mucolli, Albornoz; Emmanouilidis, Babayan.


Odds på FC Midtjylland – Vejle Boldklub

Oddsene peger på klar favoritrolle til FC Midtjylland.


Odds-forslag: Henriksens hold tilbage på hesten med klar sejr

De seneste tre gange, Vejle Boldklub har gæstet MCH Arena, har slutcifrene været 4:1, 5:0 og 5:0. Af sæsonens Superliga-kampe i Herning er det blevet til ni sejre, og de seks af dem har været på mindst to overskydende mål. I DBU Pokalen har FCM spillet bare to hjemmekampe, og ingen af dem har de været i stand til at vinde i ordinær tid. 1:1 mod AaB og 1:2 mod Brøndby IF. Men trods alt hold af et vist format. 

Vejle Boldklub har omvendt tabt 10 af sæsonens 13 udekampe i Superligaen. Syv gange har nederlagene været på mindst to overskydende mål. De har blot hentet én sejr på fremmed græs, og det var seneste udekamp i Haderslev, hvor de altså vandt 1:0. Selvom de givet vil forsøge sig med gejst og vilje, er det svært at se dem for alvor true hjemmeholdet. 

FC Midtjylland kan bruge kampen til at tanke op med selvtillid igen. De har brug for lutter sejre i de resterende kampe i Superligaen, og selv det kan vise sig ikke at være nok til guldet. Men så kan de i det mindste vise god stil og klasse og vinde pokalen i overbevisende stil. Anbefalingen er i hvert fald overbevist om, at de begynder resten af sæsonen i fin stil og vinder denne kamp med mindst to overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,16
FC Midtjylland -1,5
Gå til Nordicbet *


FC Midtjylland – Vejle Boldklub: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland er stadig på 2. pladsen i mesterskabsspillet med 55 point for 28 kampe. 

  • FC Midtjyllands statistik er 17-4-7 og 48:27.

  • Vejle Boldklub er næstsidst i nedrykningsspillet, og de har 22 point efter 28 runder. 

  • Tallene for Vejle Boldklub siger 5-7-16, mens deres måldifference er 25:55.

  • Evander har scoret mest for FC Midtjylland med 10 basser.

  • Vejle Boldklubs topscorer Arbnor Mucolli står på 4 mål.


Expected Goals: FC Midtjylland – Vejle Boldklub – de seneste tre kampe

FC MidtjyllandResultatxGVejle BoldklubResultatxG
FC Midtjylland – FC København (0-0)0,87 – 0,95Vejle Boldklub – Sønderjyske(0-3)2,03 – 1,45 
Vejle Boldklub – FC Midtjylland (0-1)0,61 – 0,54Vejle Boldklub – FC Midtjylland(0-1) 0,61 – 0,54
Brøndby IF – FC Midtjylland (1-3) 1,47 – 2,85 Sønderjyske – Vejle Boldklub (0-1) 0,29 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – Vejle Boldklub?

FC Midtjylland – Vejle Boldklub spilles onsdag den 4. maj 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – Vejle Boldklub?

FC Midtjylland – Vejle Boldklub spilles på MCH Arena i Herning i Danmark.

Skriv et svar