18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AaB: Odds og optakt den 30. juni 2022

FC Midtjylland var med i kampen om det danske mesterskab i sidste sæson, men kunne ikke følge med FCK, som endte 3 point foran midtjyderne. (Foto: Bildbyrån)
FC Midtjylland var med i kampen om det danske mesterskab i sidste sæson, men kunne ikke følge med FCK, som endte 3 point foran midtjyderne. (Foto: Bildbyrån)

Kort sommerferie og i gang igen! Superligaen starter på ny om tre ugers tid, så det er nu der skal kilometer i benene og boldfølelse tilbage i fødderne. Sidste sæsons 2’ere fra Herning tester sig selv af torsdag eftermiddag mod sidste sæsons 5’ere fra Aalborg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AaB. Der er kampstart torsdag d. 30. juni 2022 kl. 14:00.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

FC Midtjylland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Vildbjerg Stadion i Vildbjerg
Vejret: 23°, let vind

Optakt til FC Midtjylland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden sæson i streg måtte FC Midtjylland tage til takke med Superliga-sølvmedaljer. Igennem store dele af sidste sæson stod den på et parløb med FCK om at ende øverst på skamlen, men som tilfældet også var det med Brøndby i sæsonen før, så trak midtjyderne altså det korteste strå. To 2.pladser i streg er de selvtillidsfulde midtjyder sikkert ikke helt tilfredse med, så Steinlein og co. vil helt sikkert være opsatte på revanche. FCM gik dog ikke helt tomhændede igennem sæsonen, da de lykkedes med at løfte pokaltrofæet efter finalesejr over OB.

AaB havde en udmærket sæson med en placering i øverste halvdel af Superligaen. 5.pladsen gav en playoff-kamp mod Viborg om en kvalplads til Conference League, men her måtte de give fortabt efter straffesparkskonkurrence, og dermed kan nordjyderne fokuserer fuldt ud på Superligaen i den kommende sæson. AaB så markant bedre ud under Lars Friis, som tiltrådte som træner i starten af marts, så det bliver selvfølgelig spændende at se en hel sæson under den blonde træners ledelse. Nordjyderne vandt kun fire ud af tyve indbyrdes opgør mod de andre top-6 hold i sidste sæson, så det er klart hvor forbedringspotentialet ligger.

FCM spillede deres første testkamp i lørdags mod OB, en kamp, som gav spilletid til en masse forskellige spillere. Midtjyderne var bagud 2-0 ved halvleg, men fik vendt det hele på hovedet i anden halvleg, hvor blandt andre en velspillende Pione Sisto var med til at sikre en 3-2 sejr. AaB testede også sommerformen af lørdag, da de var på besøg hos AGF. Det blev en tæt affære, som endte 2-2.


FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær


AaB:

  • Ingen kendte fravær

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Diomande, Sviatchenko, Høgh; Bak, Dyhr, Charles, Nibe; Andreasen, Lind, Sisto

AaB forventet startopstilling: Posavec; Pallesen, Kramer, Hagelskjær, Ahlmann; Ferreira, Ross, Fossum; Sousa, Makaric, Kusk


Odds på FC Midtjylland – AaB

Bookmakerne holder FC Midtjylland som favoritter i opgøret. bet365 giver pt. odds 2,20 på 1-tallet, X’et står i odds 3,60 og AaB giver pengene 2,62 gange igen.


Odds-forslag: Endnu en festlig testkamp

En ny Superliga-sæson står for døren, så det er blevet tid til at få findpudset formen, boldfølelsen og Bo Henriksen og Lars Friis skal finde ud af hvilke spillere de skal satse på når bolden ruller igen om tre ugers tid. Der var et væld af spillere i aktion i de to klubbers respektive testkampe i lørdags, og det bliver formentlig det samme her. Derfor vil de interne relationer nok heller ikke sidde lige i skabet, ligesom en del uprøvede spillere får chancen for at vise sig frem.

Hvis man tager et kig på lørdagens testkampe, så var det også tydeligt, at de mange nye navne og den store udskiftning i løbet af kampen forårsagede en del ravage. Der var masser af mål i begge klubbers testkampe, og det er heller ikke urealistisk, at der kunne komme gang i målscoringen her. Resultatet er trods alt ikke førsteprioriteten her, og begge mandskaber har fine offensive spillere, som kæmper for en startplads. Anbefalingen lyder på endnu en testkamp med gang i netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,61
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


FC Midtjylland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland endte som 2’er i sidste sæson med 65 point, en statistik på 20-5-7 og målscoren 59:33.

  • AaB endte som nummer 5 med 45 point, en statistik på 13-6-13 og målscoren 47:45.

  • Evander var mest scorende ‘midtjyde’ med 12 kasser. Spændende om han er at finde i klubben, når Superligaen starter op igen.

  • AaB’s Louka Prip var næstmest scorende spiller i den forgangne sæson med 14 scoringer.

  • De to klubber krydsede klinger hele fem gange i sidste sæson, og i alle fem tilfælde endte FC Midtjylland med sejren.


Expected Goals: FC Midtjylland – AaB de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
OB – Midtjylland(0-0) 1,69 – 3,15AaB – Viborg(1-1) 2,65 – 1,86
Midtjylland – Randers(3-2) 1,29 – 1,44FCK – AaB(3-0) 2,09 – 0,3
Silkeborg – Midtjylland(1-4) 1,8 – 2,2AaB – Brøndby(1-3) 0,42 – 1,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles torsdag den 30. juni 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles på Vildbjerg Stadion i Vildbjerg

Skriv første kommentar

Skriv et svar