18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – AaB: Odds og optakt den 28. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

FC Midtjylland og AaB spiller i Herning torsdag aften om en plads i DBU Pokalens kvartfinaler. Værterne kommer fra en overtidssejr mod Sønderjyske og al den medvind, sådan noget giver, mens AaB i mandags blev rundbarberede hjemme i Nordjylland af oprykkerne fra Viborg FF, som vandt hele 5:2. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Midtjylland – AaB. Der er kampstart torsdag d. 28. oktober 2021 kl. 19:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Midtjylland – AaB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Kjærsgaard
Stadion: MCH Arena, Herning
Vejret: 14° og frisk vind

Optakt til FC Midtjylland – AaB: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Midtjylland er flyvende i Superligaen, hvor de er nummer et og har seks point ned til FC København på andenpladsen. Europæisk ser det noget mere kompliceret ud, hvor de med blot to point efter de første tre runder er piskede til sejr i de afsluttende tre kampe. Så hvor meget vil de investere i sådan en pokalduel sidst i oktober? Tjaeh, mon ikke de vil investere en hel del. Nu er de godt på vej mod mesterskabet igen. De spiller europæisk. Og så er et oplagt sted at fylde lidt ekstra i succes-krukken jo pokalturneringen. 

Sidste sæson tabte de i semifinalen til Sønderjyske, men det betyder ikke, de ikke kan komme skridtet længere denne gang. Den brede trup i Herning er dimensioneret til mere europæisk bold end blot et gruppespil hvert efterår, så der vil med det sandsynlige exit være overskud og mulighed for at prøve nogle af de knap så anvendte kræfter i dette opgør. Og de vil stadig holde højt niveau efter danske standarder. 

Så vi forventer, at træner Henriksen og hans hold vil komme med hele butikken for at sikre sejren her. Godt nok venter mindre end tre døgn senere en svær udekamp i Randers og i den kommende uge en udekamp mod Røde Stjerne, men det skal de kunne håndtere i Herning, hvis der for alvor skal være vægt bag de store ambitioner. 

Højt niveau efter danske standarder stræber de også efter i Aalborg. Efter sidste sæsons tur i nedrykningsspillet har de lagt billet ind på top 6 i denne sæson, og det er gået ganske fint indtil nu. De byder sig til på fjerdepladsen, men formen har været vigende i de seneste kampe, hvor det er blevet til tre nederlag i fire forsøg. Og selv om alle taler om, hvor stærke de to oprykkere er i denne sæson, er det ikke acceptabelt at falde sammen, som AaB gjorde det i mandagens hjemmekamp mod Viborg FF. Knebne nederlag ude til Brøndby IF og AGF kan ske. Men en lussing på 5:2 hjemme i Aalborg mod en oprykker? Uacceptabelt. 

Så de har noget, de skal revanchere, og det kan så passende gå ud over FC Midtjylland i denne pokalkamp. Da de to hold mødtes i Aalborg i juli vandt gæsterne 1:0 på scoring af Junior Brumado. Han er ikke med her, men nu spiller de til gengæld på MCH Arena. AaB er ikke favoritter, men måske passer det dem meget godt. De skal i hvert fald bevise, at kollapset mod Viborg FF ikke er retvisende for deres niveau. Om det så er nok til at slå sig videre fra ottendedelsfinalerne, der blev endestationen i sidste sæsons DBU Pokalen – mod B93 fra 2. division – vil vise sig. Men de vil helt sikkert gøre et stout nordjysk forsøg. 

FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

AaB:

  • Lucas Andersen (Angreb, Fast) – Skadet

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Høegh, Sviatchenko, Paulinho; Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr; Isaksen, Lind, Sisto.

AaB forventet startopstilling: Rinne; Granli, Thelander, Hagelskjær; Pallesen, Højholt, Ferreira, Børsting, Fossum; Prip, Trajkovski.


Odds på FC Midtjylland – AaB

Oddsene peger i retning af sejr til FC Midtjylland. 

Odds-forslag: Tæt jysk duel endnu engang

Sådan rigtigt sprudlende har det ikke været på det seneste for FC Midtjylland. 2:2 i Farum mod FCN. 1:1 hjemme mod Røde Stjerne. Og isoleret set er 3:2 hjemme mod kriseramte Sønderjyske heller ikke decideret prangende, men måden de sikrede sejren på – med en scoring i overtiden umiddelbart efter sønderjysk udligning – viser karakter, holdånd og fightervilje, og det kan de tage med videre. Og bygge videre på. 

De seneste syv indbyrdes betydende møder er seks gange gået under 3 scoringer. FC Midtjylland har vundet 3x 1:0 og 2x 2:0, mens en enkelt er endt 0:0. Det syvende opgør var AaB-sejr på 2:1. Pudsigt nok er både AaB-sejren og den uafgjorte faldet på MCH Arena. 

Anbefalingen tror dog mest på hjemmeholdet, så vi skal ikke ud i et hasarderet bud på gæsterne. Vi skal tværtimod have fat i et forsigtigt bud på, at det endnu engang ender med maksimalt to scoringer, og det kan sagtens blive både intenst, festligt og underholdende, men buddet her er altså, at der højest falder to mål i Herning torsdag aften.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Midtjylland – AaB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Midtjylland fører Superligaen med 31 point for 13 kampe. 

  • Statistikken for FC Midtjylland er 10-1-2 med en målforskel på 26:9.

  • FC Midtjyllands vej i DBU Pokalen har budt på et enkelt opgør ude mod Kjellerup, som blev slået 5:0.

  • Gæsterne fra AaB er på tabellens 4. plads med 21 point efter 13 kampe. 

  • AaBs tal er 6-3-4 og scoren 20:15.

  • For at komme til DBU Pokalens ottendedelsfinaler har AaB slået først fynske FIUK 13:0 og dernæst Lyngby Boldklub 3:0.

  • FC Midtjyllands topscorer hedder Junior Brumado, og han står for 7 scoringer. 

  • Norske Iver Fossum er endnu engang AaBs topscorer med 5 kasser. 


Expected Goals: FC Midtjylland vs. AaB de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
FC Midtjylland – Sønderjyske (3-2) 2,47 – 1,47AaB – Viborg FF (2-5) 1,30 – 3,24 
FC Midtjylland – Røde Stjerne (0-0) 1,60 – 0,48AGF – AaB (1-0) 0,31 – 0,97 
FC Nordsjælland – FC Midtjylland (2-2) 1,22 – 1,29 AaB – Sønderjyske (4-0) 1,81 – 1,15 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar