18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – OB: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

Vi er nået til tredje runde i DBU Pokalen, og her kan NordicBet Ligaens aktuelle tophold, FC Helsingør, prøve kræfter med midten af Superligaen, når OB kommer på besøg tirsdag sidst på eftermiddagen. Værterne har endnu ikke tabt efter ni runder i den næstbedste række, mens gæsterne fra Fyn blot har vundet to af sæsonens første ni kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Helsingør – OB. Der er kampstart tirsdag d. 21. september 2021 kl. 17:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Helsingør – OB: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonas Hansen
Stadion: Helsingør Stadion, Helsingør
Vejret: 12°, regn og let vind

Optakt til FC Helsingør – OB: Skader, karantæner og startopstillinger

Forrige sæson rykkede FC Helsingør op fra 2. division. I sidste sæson blev de nummer fire i oprykningsspillet, og nu er de altså på førstepladsen i den næstbedste række og har lige nu kurs mod et comeback i Superligaen. I de to første runder af denne sæsons DBU Pokal er det blevet til sejre over HB Køge og Skjold, og nu er det altså den første store styrkeprøve for holdet ‘Oppe fra Nord’ i Sjællands nordøstlige hjørne. Sidste sæson røg de ud mod det københavnske seriehold Bispebjerg, så uanset hvordan det her går, vil det være en mere hæderlig indsats, de har leveret. 

Sæsonen begyndte med fire sejre på stribe i ligaen for træner Morten Eskesen og hans mandskab, og de følgende fem kampe er det blevet til to uafgjorte og yderligere tre sejre. De buldrer af sted. Læg især mærke til topscorer Tonni Adamsen i front, og den new zealandske landsholdsduo, Elijah Just og Callum McCowatt, som er noteret for ni af holdets foreløbig 24 scoringer. Det er ganske nydeligt. 

Nydeligt var det også, da den nye træner i OB, Andreas Alm, førte sit hold til fire point i to svære udekampe i sæsonens åbning mod FC Midtjylland og Randers FC, men siden er det altså blevet til blot en enkelt sejr i de følgende syv kampe, der også har givet tre uafgjorte og tre nederlag. 

OBs pokaleventyr strakte sig i sidste sæson helt til kvartfinalerne, hvor de over to kampe tabte til FC Midtjylland, og mon ikke de vil være interesserede i at tanke lidt medvind og selvtillid i dette opgør? De vil formentlig ikke risikere angriberen Issam Jebali, hvis han skulle være nogenlunde klar her, for tuneseren har siddet ude med en skade i de seneste to kampe, og han har været savnet i den fynske offensiv, der lover så meget på papiret men indtil videre har haft svært ved at levere på banen. 

FC Helsingør:

  • Jeppe Kjær (Angreb, Fast) – Skadet

OB:

  • Mikkel Hyllegaard (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Issam Jebali (Angreb, Fast) – Skadet

FC Helsingør forventet startopstilling: Ellegaard; Knudsen, Enghardt, Bay, Mouritsen; Christensen, Norouzi; Just, Kjærgaard, McCowatt; Adamsen.

OB forventet startopstilling: Bernat; Mickelson, Larsen, Tverskov, Skjelvik; Thrandarson, Thomasen; Sabbi, Frøkjær, Kløve; Kadrii.


Odds på FC Helsingør – OB

Oddsene viser, bookmakerne tror på sejr til gæsterne fra Fyn. 

Odds-forslag: Striberne fra Fyn har mest brug for en succesoplevelse

FC Helsingør må nødvendigvis være mere optagede af at sikre sig en plads i oprykningsspillet og formentlig endda med så mange points forspring som muligt ned til forfølgerne. I det spil er der ikke plads til at ofre uvurderlige kræfter i kampen for at nå en enkelt eller to runder videre i DBU Pokalen, og de vil måske endda rotere en smule i deres stærkeste opstilling. 

Det vil de formentlig også hos fynboerne, men der er bare ikke voldsomt stor forskel på dem på bænken og dem på banen. Der er bare ingen af dem, der aktuelt har niveau til for alvor at true top 6 i Superligaen. Det betyder dog ikke, at de ikke kan være et for hidsigt match for topholdet i den næstbedste række, og de har brug for at komme tilbage på vinderkurs igen. Seneste runde i DBU Pokalen slog de FC Roskilde og fulgte op med en sejr over Sønderjyske. I fredags tabte de så i Aalborg, så de har brug for at vinde igen. 

Motivationen er i pokalsammenhæng for en gangs skyld mest oplagt hos favoritterne, og OB har styrke på dødbolde, som kan gøre ondt på FC Helsingør. Samtidig bliver duoen Thrandarson/Thomasen centralt bedre og bedre for hver kamp, de får sammen, og på et tidspunkt rammer de fynske offensivspillere igen en dag, hvor tingene flasker sig for dem. Det er ved at være lang tid siden, og anbefalingen tror, de bliver til sejr til gæsterne her.   

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,95
OB
Gå til Comeon *


FC Helsingør – OB: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Helsingør topper 1. division efter 9 runder, hvor de har hapset 23 point.

  • FC Helsingørs tal er nydelige 7-2-0 og scoren 24:9.

  • OB er nummer 7 i Superligaen efter 9 kampe og 10 point. 

  • Den fynske statistik siger 2-4-3 med en målscore 11:15.

  • Kronborg-byens flittigste målskytter er Tonni Adamsen og Elijah Just, som begge har nettet 5 gange.  

  • Mart Lieder og Jørgen Skjelvik har hver scoret 2 gange i sæsonen, og det er nok til at gøre dem til fynboernes kanonkonger.
Info
NavnOBOB
Land
Danmark
DAN
CheftrænerAndreas Alm
Websitewww.ob.dk
Form
Statistik
Turnering
3F Superligaen
Kampe spillet
17
Mål
25
Mål imod
24
Rent bur
3
Gule kort
26
Røde kort
1


Expected Goals: FC Helsingør vs. OB de seneste tre kampe:

FC HelsingørResultatxGOBResultatxG
Fredericia – FC Helsingør(2-4) 2,44 – 2,17AaB – OB (2-0)1,58 – 1,00 
FC Helsingør – Hvidovre IF (2-2) 2,62 – 0,52OB – Sønderjyske(2-1) 1,07 – 1,33 
Jammerbugt – FC Helsingør(0-6)  0,37 – 3,97AGF – OB (2-2)  0,74 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar