18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Helsingør – HB Køge: Odds og optakt den 26. november 2021

Mike Jensen og HB Køge skal på overarbejde fredag aften, når de gæster NordicBet Ligaens tophold FC Helsingør. (Foto: Bildbyrån)

Frøs vi stillingen i NordicBet Ligaen lige nu og delte rækken i to, ville FC Helsingør være tophold i oprykningsspillet, mens HB Køge ville føre an i nedrykningsspillet. De to mandskaber mødes fredag aften i Helsingør, og værterne er favoritter, men med bare seks runder tilbage af grundspillet pønser HB Køge helt sikkert på at hoppe en plads frem i tabellen, så de spiller med om de sjove ting til foråret. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Helsingør – HB Køge. Der er kampstart fredag d. 26. november 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


FC Helsingør – HB Køge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mostafa Seyfi
Stadion: Helsingør Stadion, Helsingør
Vejret: 4° og frisk til hård vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til FC Helsingør – HB Køge: Skader, karantæner og startopstillinger

Elevatoren gik ned for FC Helsingør, da de i 2018 røg ud af Superligaen, for de fortsatte ned i 2. division. Sidste sæson var de så tilbage i NordicBet Ligaen og hentede en godkendt fjerdeplads, og med den tidligere Køgespiller Morten Eskesen i trænersædet er FC Helsingør aktuelt tophold i den næstbedste række med fine muligheder for at vende tilbage til Superligaen næste sæson. 

Det er blevet til blot ét nederlag i sæsonens første 16 kampe, og holdet er harmonisk og homogent med rutinerede Kevin Stuhr Ellegaard på mål og de meget målsultne Tonni Adamsen og Sebastian Czajkowski i front. De to frontløbere har stået for 17 scoringer i sæsonen indtil nu. HB Køge har i alt scoret 20 mål. Da de mødtes i Køge tilbage i august, vandt gæsterne 1:0 på et mål af Elijah Just, som er noteret for seks sæsontræffere. 

Flittigste målskytte hos HB Køge er tre forskellige spillere med hver tre scoringer. De er altså ikke lige så effektive foran mål som værterne fra FC Helsingør. HB Køge fik en gennemført skidt start under den spændende men også uprøvede trænerduo Agger og Landsholds-Lars. De vandt godt nok premieren men så fulgte otte kampe uden sejr. Nu har de fået styr på hjemmekampene, for der har de vundet de seneste fire med en samlet score på 9:0, mens de på udebane har tabt seks af de seneste syv og ikke vundet siden premieren i Horsens tilbage i juli. 

I seneste runde vandt HB Køge en flot kamp på hjemmebane med 3:0 mod Esbjerg FB, og dermed kravlede køgenserne på rækkens syvendeplads foran netop Esbjerg FB. Fra dén position skal HB Køge i grundspillets sidste seks runder indhente og overhale Nykøbing FC, som aktuelt er på den meget vigtige sjetteplads, der sikrer plads i oprykningsspillet frem for nedrykningsspillet. De to næste kampe for HB Køge er mod FC Helsingør og Lyngby Boldklub, som aktuelt er nummer et og to i rækken. Alt hvad de kan skrabe til sig her vil være bonus. 


FC Helsingør:

  • Ingen kendte fravær


HB Køge:

  • Ingen kendte fravær

FC Helsingør forventet startopstilling:  Ellegaard; Knudsen, Enghardt, Rejnhold, Mouritsen; Just, Christensen, Norouzi, Jordan; Adamsen, Czajkowski.

HB Køge forventet startopstilling: Olsen; Larsen, Cavnic, Assiniki, Thøgersen; Jensen, Petry, Stamenic; Rothmann, Efiong, Elvius.


Odds på FC Helsingør – HB Køge

Værterne fra FC Helsingør er bookmakernes bud på en vinder af denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Odds-forslag: FC Helsingør fortsætter den flotte form

Hjemme i Helsingør har topholdet endnu ikke tabt, men det er trods alt blevet til tre uafgjorte i de foreløbig syv hjemmekampe. Men formen ser ud til at være stigende med overbevisende sejre i de to sidste dyster på eget græs, hvor de har banket Esbjerg FB 3:0 og FC Fredericia 4:1. Med 39 scoringer i 16 kampe er de meget tæt på selv at lave 2,5 mål per kamp, og med i alt 57 mål i opgørene byder FC Helsingørs kampe på mere end 3,5 mål i gennemsnit. 

Helt så festligt har de ikke haft det hos HB Køge, hvor snittet i alt er på 2,75 scoringer, mens HB Køge selv står for lidt under halvdelen af dem med 1,25 mål per kamp. På udebane er det blevet til to scoringer i de seneste fire forsøg. Og HB Køge har heller ikke formået at besejre FC Helsingør i de seneste fire indbyrdes kampe, hvoraf den ene dog var en pokalkamp, der endte uafgjort i ordinær tid. Det må være gæsternes bedste opmuntring i de indbyrdes affærer.

FC Helsingør har endnu til gode at tabe hjemme. HB Køge har til gode at vinde ude i de seneste syv udekampe. Selv om det vel reelt er gæsterne, der har mest brug for pointene i kampen for at nå oprykningsspillet, er anbefalingen på hjemmeholdets side. Det bliver en hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,48
FC Helsingør
Gå til Unibet *


FC Helsingør – HB Køge: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Helsingør fører NordicBet Ligaen efter 16 kampe, hvor de har hentet 35 point.

  • FC Helsingørs statistik er 10-5-1 og 39:18.

  • HB Køge er placeret lige uden for det gode selskab på 7. pladsen med 18 point efter 16 runder. 

  • Tallene for HB Køge siger 5-3-8 med en målforskel på 20:24.

  • FC Helsingørs topscorer er Sebastian Czajkowski, som har nettet 9 gange. 

  • Hos HB Køge deler tre spillere titlen som topscorer indtil videre. Det drejer sig om Pierre Larsen, Nsungusi Efiong og Mike Jensen.
Info
NavnFC HelsingørFCH
Land
Danmark
DAN
Websitefchelsingor.dk
Form


Expected Goals: FC Helsingør – HB Køge de seneste tre kampe:

FC HelsingørResultatxGHB KøgeResultatxG
Fremad Amager – FC Helsingør(1-4)0,19 – 1,89HB Køge – Esbjerg FB(3-0)1,60 – 0,85 
FC Helsingør – FC Fredericia(4-1)1,20 – 0,88Vendsyssel FF – HB Køge(4-1)1,16 – 1,02 
Lyngby Boldklub – FC Helsingør(0-0)0,47 – 1,16 HB Køge – AC Horsens(2-0)1,07 – 3,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles FC Helsingør – HB Køge?

FC Helsingør – HB Køge spilles fredag 26. november 19:00.

Hvor spilles FC Helsingør – HB Køge?

FC Helsingør – HB Køge spilles på Helsingør Stadion i Helsingør i Danmark.

Skriv et svar