18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Helsingør – Esbjerg: Odds og optakt den 14. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Førerholdet i 1. division FC Helsingør får besøg af Superliganedrykkerne fra Esbjerg i en interessant torsdagskamp. FC Helsingør er begyndt at smide lidt point og indkasserede deres første nederlag senest, mens Esbjerg ser ud til at være i bedring. Kan FC Helsingør rette op på nederlaget senest eller tager Esbjerg en flot skalp på udebane? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Helsingør – Esbjerg. Der er kampstart torsdag d. 14. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

FC Helsingør – Esbjerg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sebastian Friis Aagerup
Stadion: Helsingør “Ny Stadion” OPV
Vejret: 12° og skyet

Optakt til FC Helsingør – Esbjerg: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Helsingør har gang i en rigtig flot sæson, som indtil videre har budt på syv sejre og blot ét nederlag i 11 kampe. Det nordsjællandske mandskab med Morten Eskesen i spidsen har i løbet af de sidste par år opbygget et rigtig solidt fundament. I de seneste par år er FC Helsingør blevet kendt som et vaskeægte ‘elevator-hold’, som både har været en tur i Superligaen, men også været nede og sige hej i 2. division. Nu ser det ud til, at FC Helsingør har bidt sig fast i den øverste halvdel af 1. division, og måske endda mere end det, hvis de kan bevare den flotte sæsonstart.

Esbjergs sæsonstart har været fyldt med kaos og intern strid under den forhenværende cheftræner, Peter Hyballa. I den sidste måned er der dog kommet ro på kedlerne i den vestjyske by, hvilket har resulteret i tre sejre i de seneste fire kampe. Aktuelt ligger Esbjerg placeret på en syvendeplads, lige udenfor det fine selskab. En klub af Esbjergs størrelse og med de ambitioner, bør dog sigte efter en plads i top seks, og det ville også være en gigantisk skuffelse, hvis ikke det lykkes i sidste ende.

De to klubber mødte hinanden i premieren i 1. division og her sejrede FC Helsingør med 3-1 på udebane. Nu står Esbjerg er langt bedre sted og mon ikke de er taget til Nordsjælland for at tage revanche?

FC Helsingør:

  • Nando Pijanker (Forsvar, Reserve) – Landshold
  • Elijah Just (Kant, Fast) – Landshold
  • Callum McCowatt (Angreb, Fast) – Landshold

Esbjerg:

  • Isak Olafsson (Forsvar, Fast/Reserve) – Landshold

FC Helsingør forventet startopstilling: Ellegaard, Rejnhold, Enghardt, Bay, Mouritsen; Kjærgaard, Christensen, Nourouzi, Czajkowski; Adamsen, Drost

Esbjerg forventet startopstilling: Højbjerg; Korac, Tranberg, Ouzounidis, Pache, Strunck, Wolfe, Winfield; Larsen; Sørensen, Simpson


Odds på FC Helsingør – Esbjerg

Oddsene viser os, at bookmakerne tror mest på en hjemmesejr.

Odds-forslag: Esbjerg slipper fra Holger Danskes hjemby med point

FC Helsingør har ikke været helt så skarpe på det seneste, som man så i starten af sæsonen. Særligt defensiven har haft problemer, og man har tilladt for mange nemme scoringer imod. Den seneste kamp mod Nykøbing FC er et glimrende eksempel på det, da man egentlig fører xG statistikkerne, men ikke har konsekvente nok i felterne. Og det samme billede gjorde sig gældende i Helsingørs seneste hjemmekamp, da de måtte nøjes med 2-2 mod Hobro, selvom de egentlig burde have fået mere.

Esbjerg ser langt om længe ud til at have fundet en form for kontinuitet. Senest vandt vestjyderne 2-0 over HB Køge, hvilket må give tro på mere. Esbjerg bær sigte efter en plads i top seks og kampen mod Helsingør er en glimrende mulighed for Esbjerg til at bevise, at de hører til længere oppe i tabellen.

Den danske 1. division er utrolig jævnbyrdig og det har den egentlig været i de sidste par år. Holdene kan slå hinanden på kryds og tvær og det er ofte dagsformen der afgør det. FC Helsingør mangler to af deres stærke offensive profiler, som er på landsholdstur og repræsentere New Zealand. Med FC Helsingør svingende resultater på det sidste, to profiler ude og et Esbjerg-hold, der har set bedre ud uge for uge, så bør det blive mere tæt end forudset og derfor går vi med, at Esbjerg ikke taber.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,30
X2
Gå til ComeOn *


FC Helsingør – Esbjerg: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Helsingør er nummer ét i 1. division med ét point ned til Lyngby på andenpladsen.
  • Esbjerg indtager syvendepladsen i 1. division med 12 point for 11 kampe. De har tre point op til Nykøbing FC, som er på sjettepladsen.

  • Tonni Adamsen har scoret seks gange i sæsonen, hvilket gør ham til topscorer for FC Helsingør.

  • Elias Sørensen er topscorer for Esbjerg med tre mål i sæsonen.
  • FC Helsingør vandt 3-1 i sæsonens første kamp mellem de to klubber.


Expected Goals: FC Helsingør vs. Esbjergde seneste tre kampe:

FC HelsingørResultatxGEsbjergResultatxG
Nykøbing FC – FC Helsingør(3-0) 0,63 – 1,82Esbjerg – HB Køge(2-0)2,00 – 0,55
FC Helsingør – Hobro(2-2)2,25 – 0,69Jammerbugt – Esbjerg(1-0)0,42 – 2,58
FC Helsingør – OB(0-3)2,05 – 1,23Esbjerg – Fremad Amager(2-1)3,93 – 2,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar