18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Fredericia – Hvidovre: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tirsdag aften står den på dansk pokalfodbold! To af 1.divisions mest formstærke mandskaber, Fredericia og Hvidovre, tørner sammen i kampen om en billet til Sydbank Pokalens kvartfinale. Bliver det til jysk eller sjællandsk avancement? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Fredericia – Hvidovre. Der er kampstart tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 18:00.

GÅ TIL

FC Fredericia – Hvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Monjasa Park, Fredericia
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 16:25.

Optakt til FC Fredericia – Hvidovre: Skader, karantæner og startopstillinger

Den danske 1. division har været utrolig tæt i de sidste mange år og blandt de mest stabile hold i rækken finder man FC Fredericia, som i en årrækken har været med til at præge den næstbedste række i Danmark. FC Fredericia har været en del af subtoppen i efterhånden en del år, og måske det i denne sæson bliver deres tur til at tage turen op i den bedste danske række. Mere overraskende er det, at Hvidovre pt. byder sig til i toppen af 1.division. Et point adskiller de to klubber på rækkens 3. og 4.plads, mens de kun har to og tre point op til Helsingør på 1.pladsen.

For en stund kan de to mandskaber dog glemme alt om point til oprykningskampen og i stedet fokusere blot på de næste 90 minutter, som kommer til at afgøre hvem som sikrer sig videre avancement i Sydbank Pokalen. Værterne fra Fredericia har på vejen til til ottendedelsfinalen besejret 3.divisions-mandskabet fra Næsby, Superliga-oprykkerne fra Viborg samt AB fra 2.division. Gæsterne har haft en langt mere overkommelig vej til ottendedelsfinalen med sejre over Herstedøster fra Danmarksserien, Nørrebro FF fra Serie 1 og FA 2000 fra 2.division.

Fredericia var igen i denne sæson regnet som en outsider til oprykningsstriden i 1.division, og jyderne har helt sikkert indfriet forventningerne. De første otte kampe i sæsonen bød på seks sejre og to x’er, men på det seneste har der været lidt malurt i bægeret med nederlag til Helsingør, Køge og Lyngby. Hvidovre var ikke spået en tilværelse i toppen af rækken, men med 1.divisions bedste defensiv har de vist sig et svært mandskab at besejre. Gæsterne har kun tabt en af de seneste ti kampe, et udebanenederlag til Superliga-nedrykkerne fra Lyngby. Det bliver et spændende opgør tirsdag aften for hverken Fredericia eller Hvidovre taber særlig mange fodboldkampe for tiden.

FC Fredericia forventet startopstilling: Nybo; Nielsen, Brinch, Nissen; Jensen, Kristensen, Tue, Nambishi, Ritter; Iyede, Egelund

Hvidovre forventet startopstilling: Brylov; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Østberg, Boateng; Aabech, Al-Naser, Lindberg; Thomsen.


Odds på FC Fredericia – Hvidovre

Oddsene viser os, at bookmakerne har mest fidus til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu et målfattigt opgør mellem Fredericia og Hvidovre

Det er to formstærke tophold, som tørner sammen tirsdag aften i Fredericia. Begge hold byder sig flot til i toppen af Danmarks næstbedste række, og i morgen er der mulighed for at sætte ekstra krydderi på sæsonen med en billet til Sydbank Pokalens kvartfinale. Værterne er gjort til rimelig klare favoritter her, men gæsterne fra Hvidovre har kun tabt to ud af 16 kampe i sæsonen, så i min optik kunne det sagtens blive tættere end bookmakernes forventning. Både Fredericia og Hvidovre har rimelig overkommelige modstandere i den kommende weekend, så der er ikke belæg for at spare særlig meget på kræfterne.

De to seneste indbyrdes opgør mellem Fredericia og Hvidovre har været tætte og målfattige. Hvidovre har pt. den bedste defensiv i 1.division med 12 indkasserede mål i 13 kampe, mens de i de seneste fire kampe på tværs af 1.div og pokalfodbold ikke har indkasseret et eneste mål. Fredericia har en potent offensiv, men at bookmakerne forventer så målrigt et opgør, som tilfældet er her, forstår jeg ikke. De seneste to indbyrdes opgør er endt med en 1-0 sejr til hver, og i denne knockout-kamp kunne der sagtens gå lidt taktik i den fra start. Anbefalingen lyder på relativt få mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,75
Under 3 mål
Gå til Marathonbet *


FC Fredericia – Hvidovre: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Fredericia indtager 3.pladsen i 1. division. Statistikken er på 8-2-3 og målscoren 22:17. Her i pokalen er det blevet til sejre over Næsby, Viborg og AB.
  • Hvidovre er nummer 4 i 1.division med en statistik på 7-4-2 og målscoren 21:12. I pokalen er blevet til sejre over Herstedøster, Nørrebro FF og FA 2000.

  • Samson Iyede er FC Fredericias topscorer med fem mål i sæsonen.

  • Tobias Thomsen er topscorer hos Hvidovre med seks kasser.
  • I august krydsede Fredericia og Hvidovre klinger i 1.division, her endte det med en 1-0 sejr til jyderne.

Info
NavnFredericiaFCF
Land
Danmark
DAN
Websitewww.fcfredericia.dk
Form


Expected Goals: FC Fredericia vs. Hvidovrede seneste tre kampe:

FC FredericiaResultatxGHvidovreResultatxG
Esbjerg – Fredericia(1-2)1,03 – 2,45Hvidovre – HB Køge(1-0)1,03 – 0,02
Fremad Amager – Fredericia(0-1)0,41 – 2,47Jammerbugt – Hvidovre(0-2)0,82 – 1,34
FC Fredericia – Lyngby(0-2)0,37 – 0,54Hvidovre – Horsens(0-0)0,32 – 3,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar