18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

FC Fredericia – Hobro IK: Odds og optakt den 23. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Det er tid for sæsonpremiere i Nordicbet Ligaen, og på Monjasa Park i Fredericia tager værterne mod Hobro IK. Deres veje skiltes efter grundspillet i sidste sæson, for her strøg Fredericia i oprykningsspillet, mens Hobro måtte lide den tort at spille for at undgå nedrykning til den tredjebedste række. Men nu begynder vi forfra med et opgør, hvor Fredericia er knebne favoritter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Fredericia – Hobro IK. Der er kampstart fredag d. 23. juli 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


FC Fredericia – Hobro IK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jacob Karlsen
Stadion: Monjasa Park, Fredericia
Vejret: 23°, solskin og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 07:25.


Optakt til FC Fredericia – Hobro IK: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Fredericia har været en del af subtoppen i den næstbedste danske række i årevis, og selv om de af og til sætter ekstraordinært gode perioder sammen og presser på i toppen, har de aldrig været sådan rigtigt tæt på en plads i Superligaen. En 5. plads i sidste sæson var vel en anelse skuffende, og i træner Michael Hansens anden sæson i spidsen for mandskabet, må vi forvente mere af holdet. 

De har forlænget lejeaftaler med et par talenter fra FC Midtjylland, og de har hentet midtbanemanden Mathias Kristensen i Esbjerg og keeper John hos naboerne fra Kolding IF. Gode forstærkninger på det her niveau, og hvis træner Hansen kan få endnu flere automatismer og ideer plantet i mandskabet, kan de presse på i toppen i denne sæson – også fordi ellers oplagte oprykningskandidater som AC Horsens og Esbjerg FB ser ud til at gå en hård sæson i møde. Det kan blive FC Fredericias chance, men de skal først og fremmest fokusere på selv at præstere optimalt. 

Hobro IK har ny mand på trænerposten, og det er den tidligere spiller Martin Thomsen, der er vendt hjem efter en periode i Skive. Umiddelbart ser opgaven svær ud, for efter sidste sæsons 9. plads i tabellen har klubben sagt farvel til en stribe profilerede spillere som Jonas Brix-Damborg, Christian Cappis og Imed Louati. Der er forsøgt at hente erstatninger, men det er jo ikke, fordi Hobro IK har for vane at kaste om sig med ekstravagante transferbeløb, så det vil være en anelse lotteri i forhold til om for eksempel unge Villads Rasmussen fra Vejle eller Sebastian Avanzini, der er kommet fra Hvidovre, for alvor kan løfte holdet. Men i første omgang skal træner Thomsen nok har fokus på forsvaret, som i sidste sæson lukkede 51 mål ind – kun ‘undergået’ af nedrykkerne fra Skive og af HB Køge. 

FC Fredericia:

  • Ingen kendte fravær

Hobro IK:

  • Ingen kendte fravær

FC Fredericia forventet startopstilling: John; Jensen, Nissen, Anker, Johannsen; Ege Nielsen, Kristensen; Kirkegaard, Nambishi, Jensen; Lyede.

Hobro IK forventet startopstilling: Kappenberger; Haarup, Bøge, Elkær, Tjørnelund; Jakobsen, Pedersen, Amankwaa, Brandt, Thychosen; Kirkevold.


Odds på FC Fredericia – Hobro IK

Bookmakernes odds viser, at værterne fra Fredericia er favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 07:25.

Odds-forslag: FC Fredericia snupper sejren

FC Fredericia sluttede sidste sæson med nederlag i de tre sidste kampe. I testkampene har de kun slået Middelfart fra 2. division, mens det er blevet til nederlag mod svenske Mjällby og ligarivalerne fra Horsens. Ikke den bedste optakt men de bør alligevel have gode chancer her, for de ret gode til sæsonåbninger. I den netop overståede sæson åbnede de med fire sejre i de første fem kampe, og forrige sæson havde fem sejre og blot et nederlag i sæsonens første ni kampe. De plejer at have sans for at time tingene, så de er klar til sæsonstart. 

Hobro IK sluttede også sidste sæson ringe med to nederlag og en uafgjort i de tre sidste kampe, men de har til gengæld gjort det ok i deres testkampe, hvor det er blevet til tre sejre i fem kampe. Alligevel er det forventningen her, at Hobro IK skal finde deres ben og finde frem til træner Thomsens foretrukne måde at gøre tingene på. Det kan tage tid, og lige præcis i en sæsonpremiere mod FC Fredericia er der åbenbart ingen tid, for de er klar fra første fløjt. På et tændt Monjasa Park – og Monjasa har netop fornyet deres sponsorat og bekræftet planerne om at få Superligabold til Fredericia – tror anbefalingen, FC Fredericia tager sejren i denne kamp. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,22
FC Fredericia vinder
Gå til Cashpoint *


FC Fredericia – Hobro IK: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Fredericia sluttede på en 5. plads i Nordicbet Ligaens oprykningsspil i sidste sæson med 44 point efter 32 runder. 

  • FC Fredericias statistik sluttede på 13-5-14 og med målforskellen 42:44.

  • I kvalifikationsspillet reddede Hobro IK endnu en sæson i rækken ved at ende på 3. pladsen  og altså samlet ende på tabellens 9. plads. De havde 34 point, da de 32 runder var afviklet. 

  • Tallene for Hobro IK var 8-10-14 og scoren 38:51.

  • FC Fredericias topscorer blev lejesvenden fra Midtjylland, Christian Tue Jensen, som stod for 10 kasser. 

  • Mads Hvilsom blev topscorer for Hobro IK med 11 træffere.


Expected Goals: FC Fredericia vs. Hobro IK – de seneste tre kampe

FC FredericiaResultatxGHobro IKResultatxG
Silkeborg IF – FC Fredericia(2-1)0,98 – 0,95Hvidovre – Hobro IK(4-0)2,03 – 1,36
FC Fredericia – Viborg FF(0-3)1,32 – 3,75Hobro IK – Vendsyssel(0-2)1,00 – 1,24
Helsingør – FC Fredericia(2-1)1,98 – 0,89Kolding IF – Hobro IK(0-0)0,45 – 0,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar