18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Færøerne – Danmark: Odds og optakt den 4. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er en kæmpe fornøjelse at følge det danske fodboldlandshold under Kasper Hjulmands styre. Der er mod, offensiv lyst og enorm vilje til at stå sammen og løse opgaverne. Det betyder foreløbig fire sejre i VM-kvalifikationen, og lørdag går de rød-hvide drenge efter nummer fem i rap, når det gælder en udekamp mod Færøerne, som indtil videre kun har det ene point, de fik mod Moldova. Som Danmark jo slog 8:0 i Parken tilbage i marts. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Færøerne – Danmark. Der er kampstart lørdag d. 4. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Færøerne – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fran Jović, Kroatien
Stadion: Tórsvøllur, Thorshavn, Færøerne
Vejret: 12° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Færøerne – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

For lidt under et år siden var Færøerne på besøg i Parken til testkamp. Det endte med nederlag til gæsterne på 4:0. Siden har de spillet 11 kampe, og det er blevet til to sejre for øboerne, som slog Andorra 2:0 i Nations League og faktisk endte som vindere af deres gruppe i niveau D, så de rykkede op og dyster på et højere niveau næste gang. 

Men først skal de altså dyste i VM-kvalifikationen, og her er der anderledes hård modstand indtil videre. De tre kampe i marts begyndte ellers lovende med 1:1 ude mod Moldova, men siden er det blevet til tre nederlag på stribe mod henholdsvis Østrig, Skotland og onsdag hele 4:0 mod Israel. Nu venter så gruppens absolutte tophold, der har slået de tre modstandere, Færøerne har tabt til. 

Tilbage i marts var der ingen rysten på hånden fra træner Kasper Hjulmand. Efter den indledende sejr i Israel skiftede han hele holdet på nær målmand Schmeichel til den følgende kamp i Parken, og det gik jo ganske fint med 8:0-sejren over Moldova til de rød-hvide. Og på den måde fik han sparet kræfter i truppen og doseret og fordelt energiforbruget på så mange som muligt.

Man skulle næsten tro, det var en del af planlægningen, at den midterste af de tre kampe i det sammenpressede program skal være mod den formodet letteste modstander. Hvis det er tilfældet, er det klogt tænkt, og det vil så formentlig betyde en radikalt anderledes opstilling til opgøret på Færøerne lørdag aften.

Der er også fine afløsere klar, og det kan blandt andet give mulighed for endnu en debut efter Mohammed Daramys indskiftning onsdag aften, for Rasmus Kristensen, som er en stor profil hos østrigske RB Salzburg, kan passende få sin første optræden på det danske landshold her, og så kan Jens Stryger Larsen snuppe backen i venstre side, så Mæhle-maskinen kan sidde over. Fremme kan det give en spændende trio i form af Jacob Bruun Larsen, Mohamed Daramy og Jonas Wind. Ungt og spændende og forhåbentlig nok til at besejre Færøerne sikkert. 

Færøerne:

 • Ingen kendte fravær

Danmark:

 • Jannik Vestergaard (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nicolai Boilesen (Forsvar/Back, Reserve) – Skadet
 • Rasmus Falk (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Philip Billing (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast) – Skadet
 • Kasper Dolberg (Angreb, Fast) – Skadet
 • Andreas Cornelius (Angreb, Reserve) – Skadet

Færøerne forventet startopstilling: Nielsen; Rólantsson, Færø, Nattestad, Joensen; Olsen, Andreasen, G. Vatnhamar, Hendriksson, S. Vatnhamar; Olsen.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Kristensen, Nelsson, Maxsø, Stryger Larsen; Nørgaard, Jensen, Lindstrøm; Daramy, Wind, Bruun Larsen.


Odds på Færøerne – Danmark

Oddsene hos bookmakerne peger entydigt på stor dansk favoritværdighed.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Det ligner sikker dansk sejr

Der er ikke så meget at rafle om. Godt nok har Færøerne udviklet sig i en årrække, og de tilhører ikke længere de absolutte prügelknaber i europæisk fodbold, men derfra og så til at byde EM-semifinalisterne trods er der altså langt. Fem af de seneste 10 hjemmekampe har færingerne tabt med mindst tre overskydende mål til Irland, Tyskland, Østrig, Portugal og Israel. Der er flere af de mandskaber, som ikke umiddelbart er stærkere end Danmark aktuelt. 

Danmark er til gengæld flyvende. De første tre kvalifikationskampe tilbage i marts så lovende ud, og sommerens EM-slutrunde – trods den voldsomme ulykke med Christian Eriksen – viste, at det absolut ikke var tilfældigt, og den kærlige genforening onsdag aften i Parken bekræftede indtrykket af et landshold, der har gang i noget rigtig, rigtig godt. Det er svært ikke at forvente endnu en klar dansk sejr i Thorshavn lørdag aften. 

Danmark har mødt Færøerne fire gange, og det er endt med fire danske sejre og en samlet score på 14:1. Tre af de fire gange er det endt med dansk sejr på mindst tre overskydende mål, og anbefalingen tror, det bliver udfaldet endnu engang. Uanset om træner Hjulmand går kontra og stiller med samme opstilling, eller om offensiven består af Bruun, Wind og Daramy, vil der være så meget flair, finesse og styrke, at danskerne bør score mindst tre gange. Og Kasper Schmeichel har åbenbart taget det ret bogstaveligt det med at være en mur, så færingerne får næppe scoret. Dansk sejr på mindst tre overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,07
Danmark vinder med mindst 3 overskydende mål
Gå til Unibet *


Færøerne – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

 • Færøerne er på 5. pladsen i VM-kvalifikationen med 1 point efter deres første 4 kampe. 

 • Færingernes statistik er 0-1-3 med scoren 2:12. 

 • Det er stadig træner Kasper Hjulmands danske tropper, der sidder tungt på 1. pladsen i VM-kvalifikationens gruppe F. De er nu oppe på 12 point efter 4 runder. 

 • Tallene for Danmark lyder på 4-0-0 med den forrygende målscore 16:0.

 • De foreløbige to færøske mål er fordelt på Sonni Nattestad og Meinhard Olsen, der begge er udlandsprofessionelle hos henholdsvis irske Dundalk og norske Bryne. 

 • Kasper Dolberg, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard og nu også Joachim Mæhle har nettet hver 2 gange, og de er dermed de flittigste danske målskytter indtil nu.


Expected Goals: Færøerne vs. Danmark – de seneste tre kampe

FærøerneResultatxGDanmarkResultatxG
Færøerne – Israel(0-4)0,46 – 2,34Danmark – Skotland(2-0)1,03 – 0,45 
Færøerne – Liechtenstein(5-1)3,25 – 0,31England – Danmark(2-1)3,65 – 0,44
Færøerne – Island(0-1)1,16 – 0,76 Tjekkiet – Danmark(1-2)1,85 – 1,44
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar