18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fabrizio Romano: Delaney kan skifte til FC København

Photo by Johnny Fidelin/Icon Sport © Bildbyrån

Mange FC København fans drømmer formentlig om at se Thomas Delaney tilbage i klubben, og selvom midtbanespillerens skade kan have besværliggjort et skifte til hovedstadsklubben i januar, er det langt fra urealistisk. 

Det fortæller Fabrizio Romano til SpilXperten, hvor den italienske transferguru forholder sig til Thomas Delaneys situation i Sevilla. 

Delaney til FCK er en mulighed

“Det er helt klart en mulighed, at Thomas Delaney skifter tilbage til FC København i januarvinduet”, indleder Fabrizio Romano. 

“Sevilla ændrer mange ting i øjeblikket, og nu har de Jorge Sampaoli som træner, der også ønsker en stor udskiftning i spillertruppen.”

Det er altså sandsynligt, at den danske landsholdsspiller vender hjem til den klub, hvor han fik sit gennembrud, inden han tog turen til Werder Bremen og sidenhen Dortmund og Sevilla.

“Jeg bliver ikke overrasket, hvis det sker”

FC København kan dog blive nødt til at være tålmodige og vente til de sidste dage af transfervinduet, fortæller Romano. 

“Det ser ud til, at Delaney sagtens kunne være den næste på affyringsrampen, så det er uden tvivl en mulighed.”

“Jeg bliver ikke overrasket, hvis det sker, da det tyder på, at Sevilla kommer til at skille sig af med mange spillere i transfervinduets sidste dage”, afslutter Fabrizio Romano. 

Dermed kan Jacob Neestrup altså få sig en væsentlig forstærkning til truppen, når FC København i foråret skal forsøge at sætte jagten ind på guldet.

Skriv et svar