18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
AGF
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
29. mar.
16:30
sport-icon

Anbefalet til

2.03
1/10
Lille
Lens
Tipped at 2.03
Dagens Spil-avatar
29. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

5.00
2/10
Sheffield U.
Fulham
Tipped at 5.00
BettingGuru-avatar
30. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
3/10
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
1. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.94
2/10
Sportivo Ameliano
Athletico Paranaense
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
3. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Corinthians
Atletico MG
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
13. apr.
23:00

Wolverhampton – Liverpool: Odds og optakt den 17. januar 2023

Krisen kradser i Liverpool, som slet ikke kan få det til at fungere i denne sæson. Der er nok at se til i Premier League, men denne gang handler det altså om FA Cuppen, hvor Wolves venter på Molineux tirsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 17. januar 2023 kl. 20:45. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

Mand i Wolves Liverpool kasket udendørs om vinteren, idræt aktiv livsstil
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: -2° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften står den på ’returopgør’ i FA Cuppen. Der er allerede fuldt tryk på kampprogrammet for de engelske klubber, så hverken Wolves eller Liverpool drømte formentlig om en ekstra kamp i stængerne, men det er nu engang reglerne i den mest prestigefyldte engelske cupturnering, hvor et X giver en helt ny kamp. I opgøret for lidt over en uge siden, troede Wolves ellers, at de havde fundet den afgørende scoring 10 minutter før tid, da Toti sendte bolden i kassen, men scoringen blev (fejlagtigt) underkendt for offside, og dermed endte kampen 2-2, hvorfor de to mandskaber må i ilden igen tirsdag aften.

Hjemmeholdet har indtil videre haft en pænt sløj sæson, hvorfor de også aktuelt er en del af nedrykningskampen i Premier League. Ansættelsen af Julen Lopetegui virker dog til at have givet nyt lidt nyt liv til mandskabet, som er kommet langt bedre med efter VM-pausen. De fire ligakampe siden genstarten har kastet 7 point af sig, hvilket er en klar forbedring af de sølle 10 point det blev til i sæsonens første 15 kampe, mens 2-2’eren på Anfield også vidner om et hold i bedring. I weekenden blev det til en vigtig 1-0 sejr over West Ham, som er en af konkurrenterne i bunden af Premier League, så det ser bestemt lysere og lysere ud for Lopeteguis mandskab. Spørgsmålet er, i hvor stor grad de kan tillade sig at satse på cupfodbold, når den samtidig står på overlevelseskamp?

Et andet mandskab, som har gang i en sæson på det jævne, er Liverpool. Klopp og co. har slet ikke kunne leve op til forventningerne i denne sæson, og efter alt at dømme, er de ikke umiddelbart ved at få vendt skuden. Gæsterne har i Premier League allerede tabt fire kampe mere end i hele sidste sæson, senest i weekenden, hvor det blev til et nederlag på hele 3-0 til Brighton. Liverpool ligger nu og roder rundt helt nede på 9.pladsen med 10 point op til United på den Champions League-givende 4.plads, så krisen presser sig efterhånden på. Skader har været en del af historien om Liverpools lunkne sæson, og til dette opgør må Klopp endnu engang undvære profiler som Diaz, Jota, Firmino og Van Dijk.

: Skader og karantæner

Pedro Neto (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Francisco Tavares Oliveira (Kant, Reserve) – Skadet

Sasa Kalajdzic (Angreb, Reserve) – Skadet

Diego Costa (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

: Skader og karantæner

Luis Diaz (Angreb, Fast) – Skadet

Arthur (Midtbane, Reserve) – Skadet

Diogo Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Virgil Van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet

Robert Firmino (Angreb, Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Odds på

Gæsterne fra Liverpool sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Liverpool ligner ikke et hold i fremgang

Forventningerne til Wolves og Liverpool er vidt forskellige, men fælles for begge er, at sæsonen indtil videre har været en skuffelse. Hjemmeholdet kæmper for at holde sig oven vande i bunden af rækken, mens gæsterne er milevidt fra den topstrid, som de havde håbet på at være en del af. Umiddelbart har begge mandskaber nok at se til i ligaen, så hvor efterlader det dem til dette FA Cup-opgør?

Liverpool er favoritter til tirsdagens opgør, i øvrigt helt fortjent, når man sammenligner de to mandskaber spiller for spiller, men Klopp og co. er bare ikke rigtig til at regne med for tiden, hvilket nederlag til Brentford og Brighton i de to seneste kampe er et godt bevis på. Midtbanen fungerer slet ikke, defensiven er langt mere medgørlig end i de seneste sæsoner, og offensiven er hårdt ramt af skader.

Wolves ser bedre ud under Lopetegui. Hjemmeholdet stod noteret for 10 point efter sæsonens første 15 kampe, men efter spanierens ankomst er det blevet til 7 point i 4 kampe, samt et X på Anfield her i FA Cuppen, så det går tydeligvis den rigtige vej. Det ville være overraskende, hvis det hele bare flaskede sig for Liverpool i dette opgør, taget skader og formkurve in mente, så dobbeltchancen på Wolves ser tiltalende ud.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Wolves eller uafgjort
Gå til bet365 *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolves indtager 16.pladsen i Premier League med 17 point. Statistikken er på 4-5-10 og målscoren 12:27.
  • Liverpool er nummer 9 med 28 point. Statistikken er på 8-4-6 og målscoren 34:25
  • Daniel Podence er topscorer for Wolves med 5 kasser.
  • Hos Liverpool deler Firmino og Salah topscorerværdigheden med 7 scoringer.
  • FA Cup-opgøret mellem de to klubber i forrige weekend endte 2-2, så nu skal der 90 minutter mere til for at finde en vinder.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGLiverpoolResultatxG
Wolverhampton – West Ham(1-0) 0,99 – 1,43Brighton – Liverpool(3-0) 2,24 – 1,36 
Nottingham Forest – Wolverhampton(1-1)1,65 – 1,46Liverpool – Wolverhampton(2-2) 0,97 – 1,23
Liverpool – Wolverhampton(2-2)0,98 – 1,04 Brentford – Liverpool(3-1) 2,15 – 2,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wolverhampton – Liverpool?

Wolverhampton – Liverpool spilles tirsdag den 17. januar 2023 klokken 20:45.

Hvor spilles Wolverhampton – Liverpool?

Wolverhampton – Liverpool spilles på Molineux Stadium, Wolverhampton

Skriv første kommentar

Skriv et svar