18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Søren Sorgenfri: Tips til 3. runde i FA Cuppen 5. januar – 8. januar 2024

FA Cuppen er over os! Vi ser nærmere på 12 af cup-kampene og ikke mindst braget mellem Arsenal og Liverpool, men også om Manchester United skuffer og ryger ud til lille Wigan.

(Foto: IMAGO / PA Images)

Fulham FC – Rotherham United 1 (3-0)

Fredag 5. januar kl. 20:30

Fulham har set markant bedre ud de seneste uger og lever som bekendt stadig i Liga Cuppen. Derfor forventer jeg, at selv om Marco Silva formentlig vil lufte et par reserver her, så vil Fulhams ambitioner være at gå sikkert videre.

Rotherham ligger sidst i The Championship, og som udehold er de 0-3-10. For flere af deres spillere vil en tur til Craven Cottage være en stor oplevelse, hvorfor de vil give den ekstra gas, men det bør ikke ændre på udfaldet af kampen.

Sikker Fulham sejr.

Sorgenfri spår: 1-tallet, begge hold scorer ikke og over 7,5 hjørnespark til odds 2,48 – SPIL HER >>*

Tottenham Hotspur – Burnley FC 1 (3-2)

Fredag 5. januar kl. 21:00

Burnley slås for livet i Premier League, og det bør være den mission, som Kompany dedikerer kræfterne til. Men det vil ligne belgieren meget dårligt ikke at stille med et målsøgende mandskab, der vil kunne gøre ondt på et offensivt Spurs-hold.

Tottenham har ikke vundet en pokal længe, hvorfor den igangværende genopbygning af Spurs ret tydeligt har som fokus at blive et vinderhold, der netop ikke er bange for at vinde.

Tottenham vinder den her, men det kan sagtens blive en målrig affære, fordi primært Burnley kan spille frit.

Sorgenfri spår: 1-tallet og begge hold scorer til odds 3,05 – SPIL HER >>*

Millwall FC – Leicester City X (1-1)

Lørdag 6. januar kl. 13:30

Leicester prygler alt og alle i den næstbedste række og har sat en sikker kurs mod oprykning. Men det er også uden tvivl sæsonens store mål, og flere reserver må ventes luftet her.

Millwall har gang i en blød sæson i ligaen, og selv om de ikke er et voldsomt imponerende hjemmehold, er The Den aldrig et sjovt sted at spille, når først publikum er tændt.

Det kan blive mere tæt, end Leicester bryder sig om, hvorfor det interessante er at gå med Millwall til ikke at tabe. Hvis line up så er Leicesters stærkeste 11, så slå bak.

Sorgenfri spår: 1X og over 8,6 hjørnespark til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Sunderland AFC – Newcastle United 2 (1-3)

Lørdag 6. januar kl. 13:45

Så er der kæmpe kamp i det nordlige England. Der er dømt lokalopgør og rivalisering og alt muligt andet her.

Newcastle tabte igen, og Howe har virkelig brug for, at hans skadesramte mandskab finder et åndehul i isen. Han har i hvert fald slet ikke brug for at ryge ud af FA Cuppen til Sunderland.

Værterne tog en fin og overbevisende sejr over Preston North End. Sunderland AFC har et ungt og talentfuldt hold og vil være at finde i playoff-feltet i den næstbedste række.

Stadium of Light vil koge, men selv om Sunderland især vil udfordre via Clarke i venstre side (meget hurtig og direkte i sine 1:1-udfordringer) og Pritchard, der var MOM mod Preston og trækker ind i banen fra højre side, så bør det samlet set være en opgave, som Newcastle løser.

Sorgenfri spår: 2-tallet og over 9,5 hjørnespark til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Coventry City – Oxford United 1 (2-1)

Lørdag 6. januar kl. 13:45

Coventry ligner igen de himmelblå fra sidste sæson: Et hold med power og masser af aktion i feltet.

De er tæt på playoff-feltet i den næstbedste række, men manager Mark Robins er en ærekær type, som ikke vil tage let på FA Cuppen.

Oxford er inde i billedet til oprykning fra League One men er med 3-1-2 en lidt svingende størrelse.

Fodboldholdet fra krimi- og universitetsbyen vil helt sikkert fancy their chances her, men Coventry har musklerne til at vinde en formentlig ret underholdende kamp.

Sorgenfri spår: 1-tallet og over 9,5 hjørnespark til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Chelsea FC – Preston North End 1 (4-0)

Lørdag 6. januar kl. 18:30

Preston er helt blottet for selvtillid for tiden, og så er en tur til Stamford Bridge en svær størrelse. Selv mod et Chelsea-hold set skarpere, men de blå ved også, at for eksempel FA Cuppen kan være deres vej til succes i en problemfyldt sæson.

Preston spiller en 3-4-2-1-variant, hvorfor især den centrale del af banen vil være godt pakket, og gæsterne vil søge at få sat de to offensive midt op til cut backs.

Overordnet set kan de dog ikke true Chelsea over 90 minutter. Jeg har faktisk svært ved at se dem score.

Sorgenfri spår: 1-tallet, Chelsea over 2,5 mål og Preston under 0,5 mål til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Middlesbrough FC – Aston Villa 1 (2-1)

Lørdag 6. januar kl. 18:30

Middlesbrough kæmper hårdt for at komme i playoff-feltet i den næstbedste række. Ambitionerne på Riverside er til Premier League, men materialet er der ikke helt pt i truppen.

Truppen er dog stærk nok til, at Aston Villa ikke kan tage let på denne kamp. Men Emery har sit mandskab med i Europa og slås i top 4 for CL.

Det vil være mærkeligt, om ikke han bruger flere reserver her. Aston Villas trup er bred på kvalitet, så det behøver ikke være et handicap, men Villa har set lidt trætte og slidte ud på det seneste og måtte på overarbejde for at vinde 3-2 mod Burnley.

Jeg kan godt se Aston Villa være et af få hold fra den bedste række, der ryger ud i denne runde.

Sorgenfri spår: 1X, over 8,5 hjørnespark og M’boro over 0,5 mål til odds 3,55 – SPIL HER >>*

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Manchester City – Huddersfield Town 1 (6-0)

Søndag 7. januar kl. 15:00

Huddersfield kæmper for livet i den næstbedste række og har efter veteranen Neil Warnock ansat Darren Moore, som akkurat holder dem over stregen.

Som udehold lukker de lige under to mål ind i snit, og de vil naturligvis stille sig super kompakt her. Men det er også et opgør mellem David og Goliat, hvor David ikke har ret mange chancer, hvis nogen overhovedet.

City vil være konstant på bolden og stille og roligt skille The Terriers ad med en storsejr. Det kan ikke gå anden vej i min bog – så stor er niveauforskellen.

Sorgenfri spår: Manchester City over 4,5 mål til odds 3,10- SPIL HER >>*

Peterborough United – Leeds United X (2-2)

Søndag 7. januar kl. 15:00

Denne her har jeg ret god fidus til. Peterborough er det pt stærkeste hold i League One målt på point og tog en flot sejr ude over Derby County i weekenden.

Posh’ har sat kursen mod oprykning, og som hjemmehold spiller de typisk moderne britisk med direkte spil og stort fokus på tryk over kanterne. De tager 7,58 hjørnespark i snit på hjemmebane.

Leeds har fokus på at vende tilbage til Premier League, og selv om de med Farke som manager er blevet noget mere uinteressante at se på, er de stadig et power-hold.

Det her bliver en underholdende omgang med fuld fart frem og tilbage i 90 minutter.

Sorgenfri spår: Begge hold scorer og over 10,5 hjørnespark til odds 3,45 – SPIL HER >>*

West Ham United – Bristol City 1 (2-0)

Søndag 7. januar kl. 15:00

West Ham har et hold stærkt nok til at kunne nå langt i FA Cuppen og måske endda hele vejen. Det begynder med ikke at ryste på hænderne mod midterholdet Bristol City fra den næstbedste række.

City kan sagtens spille frisk til og vil uden tvivl søge at skabe noget over kanterne, men de er pt ikke en størrelse, som West Ham selv med et par reserver på hold ikke vil kunne holde i kort snor over en hel kamp.

Scor et par stykker, luk ned og videre til næste runde.

Sorgenfri spår: 1-tallet, under 4,5 mål og West Ham over 1,5 mål til odds 2,18 – SPIL HER >>*

Arsenal FC – Liverpool FC X (2-2)

Søndag 7. januar kl. 17:30

Stiller de to tophold fra PL med reserver, stærkeste opstilling eller lidt blandet? Det må tiden vise, men uanset så kommer begge hold med spillestile, der taler for mål.

Og når Arsenal og Liverpool mødes, er det altid spørgsmålet om, Liverpools pres kan slå Arsenals evner til at spille sig ud af selvsamme i stykker.

Jeg bliver dog ikke overrasket, hvis vi ender med et X, men kampen er så åben, at jeg ikke kigger resultatvejen i spådommen nedenfor.

Sorgenfri spår: Over 3,5 mål, begge hold scorer og over 8,5 hjørnespark til odds 4,50 – SPIL HER >>*

Wigan Athletic – Manchester United 2 (1-4)

Mandag 8. januar kl. 21:00

Alle medier har fokus på Englands 5-6 største hold, men der er så mange fascinerende historier i engelsk bold.

En af dem er Wigan. Husker du pokaltriumfen og Martinez 3-4-3 formation med en interessant kombi af britiske og sydamerikanske spillere? Fra storhold til kæmpe fald. Wigan i dag er en størrelse, der akkurat holder sig over stregen i League One. Akkurat og det takket være ok præstationer på eget græs.

Er det nok til, at de små kan vælte store Manchester United? Nej. Hvis United også taber den her, så ophører enhver lille sidste stump af logik omkring Erik ten Hags mandskab.

Men The Latics kan godt drille dem lidt som et minde om en fortælling og en historie, der var engang.

Sorgenfri spår: 2-tallet, over 2,5 mål, begge hold scorer og over 7,5 hjørnespark til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af FA Cup sponsoreres af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar