18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds United – Cardiff City: Optakt til FA Cup den 18. januar

Onsdag aften byder på et klassisk FA Cup-opgør med to hold i forfærdelig fodboldform.

Foto: Scanpix

De hvide fra Elland Road leder desperat efter en sejr. Der har ikke været fuld gevinst siden d. 5 november, hvor et comeback af en anden verden mod Bournemouth endte i en 4-3 sejr.

Leeds’ dødbolde er begyndt at blive et våben, fremfor en udfordring. Flere gode dødboldskombinationer er blevet hevet op af hatten de seneste kampe, dog uden den sidste skarphed i modstanderens felt.

Hjørnespark var da også en af de få ting, der fungerede for Leeds i første opgør mod Cardiff, i en kamp hvor ikke mange ting kørte for de hvidblusede fra Yorkshire.

En ting, som der måske kan få smilet frem på Leeds tilhængernes ansigt er at Patrick Bamford i weekenden gjorde comeback, og krydrede det med et ægte angribermål. Den engelske angriber har lidt af skader i en lang periode, men det forventes at han starter inde i aftenens FA Cup returopgør. Det samme gælder ikke Leeds’ nyindkøb, Georginio Rutter, der er kommet ind fra tyske Hoffenheim, i en rekordhandel for klubben.

Læs også Leanders Luringer for midtugens pokalkampe.

Cardiff har i mellemtiden fyret deres manager, Mark Hudson, og har i stedet ansat den tidligere Sunderland og Stoke-slider, Dean Whitehead. Fyringen kom ovenpå et uafgjort resultat i weekenden mod Wigan. Nyt blod kunne også være en løsning for The Bluebirds, der i ni kampe i streg ikke har formået at løbe med alle tre point. Seneste sejr kom, ligesom Leeds’, d. 5 november, hvor Sunderland blev besejret 0-1 på udebane.

Med en ny skikkelse i trænersædet, bliver det svært at vurdere hvad Cardiff kommer med. Forventeligt er det dog, at det bliver et hårdtarbejdende walisisk hold, der ligesom i første kamp vil matche Leeds fysisk og forsøge at køre nogle hurtige kontraangreb.

Jesse Marsch har brug for at hans mandskab viser at de er et Premier League hold, og skaber lidt ro omkring hans position som Leeds-manager. Det sker onsdag aften.

Kampen spilles onsdag d.18 januar, 2023, klokken 20.45 på Elland Road i Leeds.

Asian handicap Leeds United -1.25 til odds 1.72 hos Unibet*

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Thomas Bramall
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 0° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
Cardiff
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. jan. 20:44.

Forventede startopstillinger –

Odds på

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. jan. 20:44.

Skriv et svar