18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ex-Man United profil revser Onana: Hans svaghed er hans evner som målmand

Andre Onana har fået en svær start som målmand i Manchester United, og den tidligere højre back er mildest talt ikke imponeret af målmanden. 

Foto: IMAGO / Pro Sports Images

Manchester Uniteds mangeårige sidste skanse David De Gea, forlod efter seneste sæson den klub, han har været i siden 2011, da Manchester-klubben angiveligt ikke ønskede at forlænge med spanieren. 

Erstatningen blev Andre Onana, og camerouneren var spået stor succes efter et bragende godt år i Inter, men det er ikke gået som håbet for målmanden, der har modtaget en hel del kritik. 

Paul Parker, der tørnede ud for Manchester United i 90’erne under Sir Alex Ferguson er således heller ikke blæst bagover, og den tidligere landsholdsspiller siger sågar, at målmandens største svaghed, er… Ja, hans evner som målmand. 

Andre Onana – den ustabile trampolin

“Andre Onanas svagheder er hans evner som målmand, især hans evne til at redde boldene, hans færdigheder som shotstopper og hans håndtering af boldene. Han er ustabil, og han har aldrig kontrol over sine redninger, der ligesom hopper af ham, som var han en trampolin”, indleder Paul Parker til SpilXperten og fortsætter: 

“Jeg håber, det bliver en David De Gea-historie, hvor han pludselig forstår engelsk fodbold. Alle fortæller mig, hvor fantastisk han var for Inter Milan, men jeg kan bare ikke se det.”

“Italiensk fodbold er ikke så intens som engelsk fodbold, og han udfordres meget mere nu end han gjorde i Italien.”

IMAGO / Gonzales Photo

Man kan ikke stole på Onana

David De Gea var i mange år elsket af Manchester Uniteds fans, og da spanieren forlod klubben, skabte det blandede følelser. 

Der var dog bred enighed om, at det var nødvendigt at få en målmand ind, der var bedre end David De Gea med fødderne, og det har klubben nu fået. 

Men det er langt fra nok, siger Parker. 

“David De Gea var en målmand, man kunne stole på, og man kan ikke stole på Onana. David De Geas havde en stærk mentalitet, og jeg er mildest talt i tvil om, Onana nogensinde vil præstere godt for Man United.”

“Hvad er hans styrker… Hvad er hans styrker egentlig? Jeg ved det ikke. Det må være, at han faktisk er rimeligt selvsikker med bolden, men han er stadig langt fra Ederson eller Allison, selvom alle forventede, at han ville være på det niveau med fødderne.”

“Han er måske over gennemsnittet, og det siger mig meget, at folk fremhævede hans evner med fødderne, hvis han ikke er bedre end det, han har vist hidtil. Han kæmper helt sikkert både mentalt og fysisk, meget mere end han gjorde i Italien.”

Kynisk afsked med David De Gea

Parker fortæller, at afskeden med spanieren var kynisk og respektløs, og englænderen sår tvivl i forhold til, om Andre Onana faktisk er så god med fødderne, som klubben var blevet lovet. 

“Folk var meget kyniske og respektløse over for David De Gea, fordi han var bedre til at redde bolde end til at spille fodbold, men vi må sige, at Onana ikke er så god med fødderne, som vi blev fortalt.”

“Jeg tror, alle kan se, at Onana har et dårlig forsvar foran sig, men det havde De Gea også, og han gjorde, hvad han gjorde, og Onana har aldrig været tæt på at gøre det samme.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar