18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ex-Man United-profil foreslår Newcastle at hente dansker: Man United bør hente hans makker

Joachim Andersen har været i storform for Crystal Palace, men selvom den tidligere Man Utd-profil Paul Parker er vild med danskeren, foreslår han storklubben at kigge andre veje. 

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Joachim Andersen har længe været på adskillige storklubbers radar, og det ser efterhånden ud til, at den danske landsholdsprofil meget vel kan tilslutte sig Eddie Howes tropper. 

Paul Parker roser danskeren, som, han tror, kunne gøre det godt i Manchester United, selvom han understreger, at han nok ville foretrække at hente landsholdsspillerens makker i Crystal Palace.

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Joachim Andersen ville være fantastisk for Newcastle

“Jeg tror helt klart, at Newcastle vil have Joachim Andersen, fordi de ser ham som en bedre spiller end Fabian Schär. Han ville være en fantastisk spiller for Newcastle.”

“Jeg tror endda, at han kunne gøre det ganske udmærket for Manchester United. Jeg kan virkelig godt lide ham, og jeg synes, at han er en virkelig dygtig stopper. Han var været helt forrygende for Crystal Palace endnu gang i denne sæson.”

Det er dog en anden Crystal Palace-stopper, som Paul Parker har på radaren, når han taler om en mulig tilføjelse til midterforsvaret, som sagtens kunne bruge en forstærkning.

“Men fra et Manchester United-perspektiv ville jeg nok hellere signe Marc Guehi. Han er en virkelig dygtig stopper, og jeg ville vælge ham over Joachim Andersen, fordi han er fire år yngre.”

Foto: IMAGO / Sebastian Frej

Marc Guehi ville være den bedste midterforsvar i Man Utd

Manchester United har bøvlet med mange skader samt tvivlsomme præstationer i defensiven, og derfor tøver Parker ikke med at kalde Guehi den bedste stopper i klubben, såfremt han skulle flytte tilværelsen i London ud med Manchester. 

“Han er kun 23 år, og så spiller han på det engelske landshold. Hvis Manchester United køber Guehi, så ville han være den bedste stopper i klubben.”

“Lisandro Martinez er forrygende, men Guehi er mere elegant med bolden, og de to ville være et virkelig godt stopper-par.”

“Guehi er så klog en spiller, og han ville være en fantastisk tilføjelse til truppen. Jeg vil helt klart råde Manchester United til at gå ud og shoppe lidt hos Crystal Palace.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar