18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton FC – Boreham Wood: Odds og optakt den 3. marts 2022

Boreham Wood pønser på kæp i hjulet hos Everton FC

Richarlison og Everton FC har en på papiret overkommelig opgave i FA Cuppen torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Everton FC får torsdag aften besøg af Boreham Wood, som er helt uden for det engelske ligasystem. Men gæsterne har gang i et stærkt cup run, og derfor er de altså på Goodison Park i Liverpool for at spille ottendedelsfinale i FA Cuppen. Værterne er naturligvis kæmpe favoritter, men de står midt i suppedasen i Premier League, hvor de i den grad flirter med nedrykning. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Boreham Wood – Everton FC. Der er kampstart torsdag d. 3. marts 2022 kl. 21:15. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Everton FC – Boreham Wood: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tony Harrington
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 7° og let vind

Optakt til Everton FC – Boreham Wood: Skader, karantæner og startopstillinger

To sejre og tre nederlag er det blevet til for Everton FC, siden Frank Lampard 31. januar overtog trænerposten fra Rafael Benitez. Vi kan godt overbevise os selv om, at det ser bedre ud, og det seneste nederlag på 1:0 mod Manchester City viste et Everton FC-hold, der kæmpede bravt og disciplineret. 

Gæsternes mål kom efter en noget tvivlsom aktion fra Michael Keane i forsvaret, der med en reaktionstid som et dovendyr og venderadius som et Mærsk-skib ikke fik ekspederet bolden væk i det lille felt. I den anden ende burde Everton FC have haft et straffespark, da der var hånd på så tydeligt, at det kunne ses fra rumstationen MIR.

Men det hjælper ikke noget. Det var stadig et nederlag, nul point og nul mål. Nu gælder det en pokalkamp mod Boreham Wood, og selv om Everton FC nok helst vil fokusere på at overleve i ligaen, kan de ikke tillade sig at tabe denne kamp, for det vil for alvor bringe deres chakra i ubalance. 

Balance er der til gengæld nok en hel del af hos gæsterne fra Boreham Wood. De frister en tilværelse i National League lige under League 2, og de bejler til en oprykning uden dog at være suveræne i deres række. De er aktuelt på 4. pladsen med rækkens bedste forsvar med kun 17 indkasserede scoringer. Og i FA Cuppen har de endnu ikke lukket et eneste mål ind, så det er altså et hold, der forstår at forsvare. I tre af sæsonens 27 kampe har de lukket mere end ét mål ind. De resterende 24 altså højst ét mål.

Everton FC:

  • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Yerry Mina (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Tom Davies (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fabian Delph (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Donny van de Beek (Midtbane, Fast) – Spærret i pokalen 
  • Dele Alli (Midtbane, Fast) – Spærret i pokalen
  • Anwar El Ghazi (Kant, Fast) – Spærret i pokalen
  • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Boreham Wood:

  • Ingen kendte fravær

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Patterson, Holgate, Branthwaite, Mykolenko; Doucouré, Gomes; Townsend, Gray, Iwobi; Rondon.

Boreham Wood forventet startopstilling: Ashby-Hammond; Evans, Stephens, Stevens; Smith, Ricketts, Raymond, Mendy; Rees; Marsh, Boden.


Odds på Everton FC – Boreham Wood

Kampens odds viser os, at Everton FC er favoritter til at snuppe kvartfinalepladsen. 


Odds-forslag: Everton FC med en smule medvind

Det er et tveægget sværd, de skal balancere her, Everton FC. De kunne virkelig godt bruge en succesoplevelse og en kvartfinaleplads i FA Cuppen er ikke at rynke på næsen af. Men de er samtidig dybt involverede i bundkampen i Premier League, og det vil kræve al deres fokus i resten af sæsonen. 

Omvendt kan de ikke tabe til et mandskab fra National League. Det vil rive og flænse dybe ridser i deres selvforståelse, og det vil i den grad pirke til fansenes opfattelse af mandskabet. Dén går heller ikke. Så selv om de formentlig vil rotere en hel del, skal de vinde denne kamp. Og det er der da også rigeligt kvalitet selv hos spillerne fra andet geled til at sikre. 

Boreham Wood slås for at kravle ind i det engelske ligasystem for første gang nogensinde. Samtidig får de sig en ordentlig en på oplevelses-musklen med dette opgør, og de vil kæmpe som vilde dyr for at holde kampen så lavtscorende som muligt, så de måske med bare et enkelt mål kan snuppe en sensationel sejr. 

Det tror anbefalingen dog ikke på, de gør. For hver kamp under Lampard kan vi se en mere og mere solid bund hos Everton FC, og de kommer til at lægge et enormt tryk på de undertippede gæster. Trods helt sikkert hårdtarbejdende og heroisk forsvarsarbejde ender det her med hjemmesejr på mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,42
Everton FC – 1,5
Gå til Marathonbet *


Everton FC – Boreham Wood: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton FC er nummer 17 i Premier League. Med 22 point for 24 kampe er de ét point fra nedrykningspladserne. 

  • Tallene for Everton FC lyder på 6-4-14, mens deres målscore er 28:41.

  • Vejen til FA Cup-ottendedelsfinalerne for Everton FC er gået via Hull City og Brentford FC.

  • Boreham Wood er på 4. pladsen i National League med 56 point for 27 kampe. 

  • Boreham Woods statistik er 16-8-3 med scoren 37:17.

  • Det er sjette kamp for Boreham Wood i sæsonens FA Cup, og de har vundet de foregående fem med samlet 10:0 – senest gik det ud over AFC Bournemouth fra Championship.

  • Everton FCs topscorer med 5 mål er Demirai Gray.

  • Scott Boden og Josh Rees er flittigste målskytter hos Boreham Wood med hver 8 pletskud.


Expected Goals: Everton FC – Boreham Wood – de seneste tre kampe

Everton FCResultatxGBoreham WoodResultatxG
Everton FC – Manchester City(0-1) 0,56 – 1,61 Boreham Wood – Eastleigh (1-0) 0,43 – 0,50
Southampton FC – Everton FC (2-0) 2,89 – 0,36Torquay – Boreham Wood (0-0) 0,26 – 0,79
Everton FC – Leeds United (3-0) 2,26 – 0,24Maidenhead – Boreham Wood(2-0) 1,09 –1,16 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Boreham Wood?

Everton FC – Boreham Wood spilles torsdag den 3. marts 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Everton FC – Boreham Wood?

Everton FC – Boreham Wood spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar