18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Brentford: Odds og optakt den 5. februar 2022

Ivan Toney jubler med holdkammerater efter at have udlignet til 1-1 mod Wolves senest. Foto: Bildbyrån

De to Premier League-mandskaber Everton og Brentford tørner sammen i FA Cuppens 1/16-delsfinale. Begge klubber har haft det svært i Premier League på det seneste og FA Cuppen er et tiltrængt pusterum, hvor man kan tanke selvtillid. Booker Everton pladsen videre eller kan danskerklubben Brentford spille sig ind i det fine selskab i den fornemmeste pokalturnering? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Brentford. Der er kampstart lørdag den 5. februar 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Everton – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion:  Goodison Park, Liverpool
Vejret:  4° og let vind


Optakt til Everton – Brentford: Dommer, stadion og vejr: Skader, karantæner og startopstillinger

Så skete det endelig! Christian Eriksen til Brentford. Selvom det højst sandsynligt er for tidligt med at smide Christian Eriksen i aktion, så skal han lige nævnes. Det var længe rygtet, men nu er det officielt at den danske 10’er skal træde græsgange i Brentford i minimum det næste halve år. Det bliver utrolig spændende at se Christian Eriksen i en ledende rolle i danskerklubben.

Der er også sket store ting i Everton. Særligt på transferdeadline. Frank Lampard har taget over i traditionsklubben fra Merseyside og hurtigt hentede den tidligere midtbanespiller to midtbanespillere til Everton. Endda to midtbanespillere, som tidligere i karrieren har vist deres store potentiale, men som også har haft problemer i det sidste års tid. Der er selvfølgelig tale om Dele Alli og Donny van der Beek, som på hver deres måde kan ligne deres nye cheftræner. Frank Lampard var kendt som en utrolig farlig midtbanespiller som var verdensmester i at time sine løb ind i feltet, og det samme er de to nytilkomne midtbanespillere. Det bliver spændende om Lampard kan løfte de to spillere. Og i det hele taget løfte Everton. Frank Lampard endte med at komme i problemer i Chelsea, men formår han at føre Everton tilbage i den øverste halvdel af Premier League, så er vejen måske banet for et comeback til sin hjerteklub fra Stamford Bridge på sigt.

Brentford er oppe på fire nederlag i træk. Og kan endnu ikke se sig fri for nedrykningskampen i Premier League. Om de prioriterer FA Cuppen er tvivlsomt, men mon ikke de giver det et skud efter bedste evne?

Everton:

  • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Brentford:

  • Rico Henry (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Mathias Jensen (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Mina, Keane, Godfrey; Townsend, Allan, Gomes, Gordon; Gray; Richarlison

Brentford forventet startopstilling: Fernandez; Ajer, Jansson, Pinnock; Roerslev, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Canos; Toney, Mbeumo


Odds på Everton – Brentford

Oddsene indikerer at bookmakerne har en forventning om en hjemmesejr.


Odds-forslag: Frank Lampard vil hellere fremad end at kigge bagud

Frank Lampard har taget over i Everton. I hans trænerkarriere indtil videre er han primært blevet kendt for hans offensive tilgang, akkurat som han var som spiller. Både i hans tid i Chelsea og Derby var der ikke så store problemer med at få scoret, men derimod at holde modstanderen fra at score.

Og det tyder på en underholdende kamp. Brentford har også tidligere vist, at de er ikke er bange for at gå højt oppe og presse. Til gengæld har deres defensiv ikke set alt for sikker ud på det seneste. Hverken Jonas Lössl eller spanske Fernandez har været overbevisende på mål, og det har også resulteret i, at Brentford har indkasseret at hav af mål på det seneste.

Derudover er der tale om en cupkamp, hvor tingene skal afgøres. Det betyder også, at hvis først der kommer hul på bylden, så skal det modsatte hold sætte alt på et bræt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,78
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Everton – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • Evertons seneste opgør endte med et 0-1 nederlag mod Aston Villa.

  • Brentford strøg ind i et 1-2 nederlag mod Wolves.

  • Demarai Gray er Evertons topscorer med fem mål i Premier League.

  • Ivan Toney er Brentfords topscorer med seks scoringer.

  • Everton og Brentfords første indbyrdes opgør i sæsonen endte med en 1-0 sejr til danskerklubben på hjemmebane i Premier League.


Expected Goals: Everton vs. Brentford – de seneste tre kampe

EvertonResultatxGBrentfordResultatxG
Everton – Aston Villa(0-1) 1,47 – 0,39Brentford – Wolves(1-2) 1,01 – 0,23
Norwich – Everton(2-1) 0,54 – 1,84Brentford – Manchester United(1-0) 2,45 – 1,10
Hull – Everton(2-3 ef.) 1,67 – 1,36Liverpool – Brentford(2-1)  3,19 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton – Brentford?

Everton – Brentford spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Everton – Brentford?

Everton – Brentford spilles på Goodison Park i Liverpool, England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar