18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Sevilla: Odds og optakt den 17. marts 2022

Thomas Delaney kom på tavlen for Sevilla i weekenden. Kan danskeren også bidrage til avancement i Europa League? (Foto: Bildbyrån)
Thomas Delaney kom på tavlen for Sevilla i weekenden. Kan danskeren også bidrage til avancement i Europa League? (Foto: Bildbyrån)

Der skal nok blive spænding for alle pengene, når West Ham tager imod Sevilla i Europa League-ottendedelsfinalen torsdag aften. Sevilla tog første stik med en spinkel 1-0 sejr for en uge siden, så returopgøret her er helt åbent. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Sevilla. Der er kampstart torsdag d. 17. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin
Stadion: London Stadium
Vejret: 8°, svag vind

Optakt til West Ham – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til 1/8-finalen i Europa League, hvor vi i London får æren af nummer 6 fra Premier League, West Ham, og nummer 2 fra La Liga, Sevilla. Første opgør for en uge siden blev aldrig det helt store festfyrværkeri, Sevilla sad på initiativ og boldbesiddelse, men var ikke voldsomt farlige. Det lykkedes dog alligevel Munir, at få hul på målbylden midt i 2.halvleg, og det resultat holdte hele vejen hjem. West Ham leverede en lidt bleg indsats, selvom Vlasic kom frem til en stor mulighed. Med nederlaget på blot 1-0 har englænderne dog stadig udmærkede chancer for avancement.

West Ham er stadig med i det europæiske kapløb i Premier League, hvor de i skrivende stund indtager 6.pladsen. Formen har set bedre ud for englænderne tidligere på sæsonen, men i weekenden kom de dog tilbage på sejrssporet efter tre nederlag i rap. Sevilla er gået helt i stå i La Liga, hvor alt for mange pointtab på de sidste har gjort at Real Madrid er stukket endegyldigt af i toppen af rækken. Hele seks x’er i de seneste otte ligakampe er ikke godt nok for et hold af Sevillas kaliber.

Begge mandskaber er ramt af fravær til dette opgør. Foruden forsvarsspillerne Ogbonna og Coufal, er West Ham uden deres to mest scorende spillere i sæsonen, Antonio og Bowen, og det er selvsagt en kæmpe bet for Moyes og co. Fraværssituationen er dog heller ikke helt god i Sevilla, som er uden en hel del offensive profiler i Suso, Lamela, Gomez og Ocampos.


West Ham:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Skadet
 • Jarrod Bowen (Kant, Fast) – Skadet
 • Michail Antonio (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Sevilla:

 • Suso (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Alejandro Gomez (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Karim Rekik (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Erik Lamela (Kant, Reserve) – Skadet
 • Lucas Ocampos (Kant, Fast) – Karantæne
 • Fernando (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

West Ham forventet startopstilling: Areola; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice, Lanzini; Benrahma, Vlasic, Fornals

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Kounde, Carlos, Augustinsson; Delaney, Rakitic; Corona, El-Haddadi, Martial; En-Nesryi


Odds på West Ham – Sevilla

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Målfesten aflyst i London

Det er et spændende matchup vi har her med West Ham, som sjældent er med på den internationale scene vs. Sevilla, som er kongerne af Europa League. Der er helt sikkert noget erfaring til forskel mellem de to klubber, men er det nok til at sikre videre avancement?

Sevilla har den bedste defensiv i La Liga i denne sæson med blot 19 indkasserede scoringer. Sydspanierne spiller sjældent de mest ophidsende kampe, men de er virkelig svære at overvinde, hvilket to nederlag i 28 ligakampe illustrerer udmærket. Sevilla kommer med al sandsynlighed til London Stadium med et defensivt udgangspunkt, så initiativet kommer til at hvile på West Ham.

Englænderne har haft en flot sæson med stor succes her i Europa League, og egentlig også i den hjemlige liga. Meeeen, det er gået lidt i stå på det seneste. Godt nok blev det til en 2-1 sejr hjemme over Aston Villa i weekenden, men den kom oven på tre nederlag i træk. Især offensiven har set en anelse tandløs ud på det seneste, og det er ikke godt nyt, når man står overfor Spaniens bedste defensiv. Klubbens to topscorere, Bowen og Antonio, er ude med skader, og det forringer chancerne for mål markant. Det ligner umiddelbart endnu en målfattig affære, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis det igen stod 0-0 ved halvleg, som det også gjorde for en uge siden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,65
Under 0.5 mål i 1.halvleg
Gå til unibet *


West Ham – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

 • West Ham er nummer 6 i Premier League med 48 point. Statistikken er på 14-6-9 og målscoren 48:36.

 • Sevilla er på 2.pladsen i La Liga med 56 point. Statistikken er på 15-11-2 og målscoren 40:19.

 • Bowen og Antonio deler topscorerværdigheden for gæsterne med otte mål hver.

 • Rafa Mir er topscorer for gæsterne med otte ligascoringer.

 • Sevilla tog første stik for en uge siden, da de hentede en 1-0 sejr på hjemmebane.


Expected Goals: West Ham vs. Sevilla de seneste tre kampe:

West HamResultatxGSevillaResultatxG
West Ham – Aston Villa(2-1) 1,68 – 1,71  Rayo Vallecano – Sevilla(1-1) 0,67 – 0,48 
Sevilla – West Ham(1-0) 1,44 – 0,95  Sevilla – West Ham(1-0) 1,44 – 0,95 
Liverpool – West Ham(1-0) 2,59 – 2,01  Alavés – Sevilla(0-0) 1,34 – 1,32 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Sevilla?

West Ham – Sevilla spilles torsdag den 17. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles West Ham – Sevilla?

West Ham – Sevilla spilles på London Stadium i London

Skriv et svar