18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Lyon: Odds og optakt den 7. april 2022

David Moyes var pavestolt, da det lykkedes med at ekspedere Sevilla ud i ottendedelsfinalen! (Foto: Bildbyrån)
David Moyes var pavestolt, da det lykkedes med at ekspedere Sevilla ud i ottendedelsfinalen! (Foto: Bildbyrån)

West Ham har gang i en fremragende sæson! I Premier League blander de sig blandt de største engelske klubber, og her i Europa League er de nået til kvartfinalen, hvor der venter to opgør mod franske Lyon. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Lyon. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 7° og frisk vind


Optakt til West Ham – Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham har virkelig vist sig fint frem i denne sæson, og hjemmefansene på London Stadium må være begejstrede for den europæiske succes, som har manglet siden en Intertoto-triumf i 1999. Englænderne var suveræne i gruppespillet, hvor de ingen problemer havde med at sikre 1.pladsen, mens de i ottendedelsfinalen måtte kæmpe lidt hårdere for avancementet. Et 1-0 nederlag ude mod Sevilla og en 1-0 sejr hjemme, kastede forlænget spilletid af sig, og her vandt West Ham fortjent på en scoring af Yarmolenko. Denne gang skal de op imod Lyon, som kæmper gevaldigt med resultaterne i den hjemlige række, men som ingen problemer har haft i Europa League. Lyon tog også en sikker 1.plads i deres gruppe, mens de i ottendedelsfinalen gjorde det af med ellers stærke FC Porto efter en 1-0 sejr ude og 1-1 hjemme.

Generelt er West Ham ganske godt kørende for tiden. I Premier League indtager de 6.pladsen, så de europæiske billetter til næste sæson er fortsat indenfor rækkevidde, og især hjemmebaneformen ser pæn ud med fire sejre i streg. Lyon er ualmindeligt svingende i denne sæson, hvor de i Ligue 1 roder rundt helt nede på 9.pladsen. De europæiske billetter er ikke helt ude for rækkevidde, men der skal findes en helt anden stabilitet frem end vi har set hidtil. Faktisk skal de finde den stabilitet frem som de har vist her i Europa League, hvor det er blevet til seks sejre og to x’er i de hidtidige otte kampe. Ingen af de to mandskaber har kæmpe fraværskvaler forud for dette opgør, så der er ingen undskyldninger for ikke at lægge en ordentlig indsats for dagen.

West Ham:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Manuel Lanzini (Midtbane, Fast) – Karantæne

Lyon:

  • Sinaly Diomande (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Rayan Cherki (Midtbane, Fast) – Skadet

West Ham forventet startopstilling: Areola; Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

Lyon forventet startopstilling: Lopes; Gusto, Boateng, Lukeba, Emerson; Mendes, Ndombele; Faivre, Paqueta, Aouar; Dembele


Odds på West Ham – Lyon

Bookmakerne ser West Ham som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Moyes og co. tager første stik

Ingen lavede flere point i gruppespillet end West Ham og Lyon, som ikke rystede på hånden før avancementet var sikret. Den gode europæiske form tog de med sig i ottendedelsfinalen, hvor den ellers stod på hård modstand mod Sevilla og Porto, som har langt større international erfaring. Hvad skal der så ske nu, når to af de varmeste Europa League-mandskaber i denne sæson skal i direkte duel om en semifinaleplads?

Hvis man kigger på de to holds formkurver, så er det svært ikke at se West Hams vej. David Moyes mandskab har vist virkelig fin form på eget græs på det sidste med fire sejre på stribe. Lyon bliver ved at kæmpe med resultaterne i den hjemlige liga, og har generelt været et utilregneligt bekendtskab i denne sæson. Med den power og det tempo West Ham tager med sig fra Premier League, så bør de kunne ryste Lyon på London Stadium. Jeg regner ikke med en afklapsning, men englænderne virker en anelse stærkere, især med hjemmebanefordel in mente.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,10
West Ham United
Gå til nordicbet *


West Ham – Lyon: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham er aktuelt nummer 6 i Premier League med 51 point. Statistikken er på 15-6-10 og målscoren 51:40.

  • Lyon indtager med 45 point en skuffende 9.plads i Ligue 1. Statistikken er på 12-10-8 og målscoren siger 43:39.

  • Jarrod Bowen er topscorer for West Ham med 9 ligakasser.

  • Moussa Dembélé er topscorer for franskmændene med 12 scoringer.


Expected Goals: West Ham vs. Lyon – de seneste tre kampe

West HamResultatxGLyonResultatxG
West Ham – Everton(2-1) 1,80 – 0,54Lyon – Angers(3-2) 2 – 1,25 
Tottenham – West Ham(3-1) 1,80 – 0,54Reims – Lyon(0-0)0,37 – 1,41 
West Ham – Sevilla(2-0)2,95 – 0,85Lyon – Porto(1-1) 1,67 – 0,64 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Lyon?

West Ham – Lyon spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles West Ham – Lyon?

West Ham – Lyon spilles på Det Olympiske Stadion i London.

Skriv første kommentar

Skriv et svar