18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Frankfurt: Odds og optakt den 28. april 2022

Jesper Lindstrøm og Frankfurt gjorde det af med Barcelona i kvartfinalen, og nu er turen kommet til West Ham. (Foto: Bildbyrån)
Jesper Lindstrøm og Frankfurt gjorde det af med Barcelona i kvartfinalen, og nu er turen kommet til West Ham. (Foto: Bildbyrån)

Et midterhold fra Premier League vs. et midterhold fra Bundesligaen, begge på jagt efter en sjælden international triumf. Vi er nået til semifinalen i Europa League, hvor West Ham torsdag tager imod Frankfurt i det første af to opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham – Frankfurt. Der er kampstart torsdag d. 28. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X og TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


West Ham – Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Serdar Goezuebueyuk
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 10° og frisk vind


Optakt til West Ham – Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham har virkelig vist sig fint frem i denne sæson, og hjemmefansene på London Stadium må være begejstrede for den europæiske succes, som har manglet siden en Intertoto-triumf i 1999. Englænderne var suveræne i gruppespillet, hvor de ingen problemer havde med at sikre 1.pladsen, og har også tager et par halvstore skalper i de hidtidige knockout-kampe. Først måtte det mægtige Europa League-hold fra Sevilla lade livet, og senest blev det til en flot samlet sejr over franske Lyon. Efter 1-1 hjemme i London var det ellers Lyon, som stod med de bedste kort på hånden før returopgøret, men på trods af et massivt spilovertag til franskmændene, så var det West Ham, som viste sig mest effektive, og derfor endte det også i en sikker 3-0 sejr.

Frankfurt var snublende nær Europa League-finalen i 2019, men måtte se sig slået på straffespark i semifinalen af de senere vindere fra Chelsea. Nu har tyskerne chancen igen, og endnu engang er det et hold englænderne, som står mellem dem og finalen. Frankfurt har ligesom West Ham imponeret stort i Europa League, hvor det blev til en sikker 1.plads i gruppespillet, og siden har de ekspederet hele to spanske klubber ud af turneringen. Først blev det til avancement mod Real Betis med en 2-1 sejr ude og en 1-1 hjemme. Opskriften var lidt den samme i kvartfinalen mod mægtige Barcelona, her fik Frankfurt nemlig 1-1 hjemme, og så havde de fleste afskrevet tyskerne, for det krævede nemlig en sejr på Camp Nou at avancere til semifinalen. Men med en storspillende Jesper Lindstrøm på den offensive midtbane chokerede Frankfurt fodboldverdenen med en helt fortjent sejr mod det spanske storhold.

Ingen af de to mandskaber har vundet i deres respektive ligaer siden seneste Europa League-kamp, og det står efterhånden ganske klart, at det er denne turnering, som får det største fokus i den sidste del af sæsonen. Ser vi på de to holds skadeskvaler, så er det mest grund til bekymring hos hjemmeholdet, da de må undvære hele tre midtstoppere i Issa Diop, Kurt Zouma og Angelo Ogbonna, hos Frankfurt afsoner N’Dicka og Jakic karantæne.

West Ham:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Issa Diop (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kurt Zouma (Forsvar, Fast) – Skadet

Frankfurt:

  • Evan N’Dicka (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Kristijan Jakic (Midtbane, Fast) – Karantæne

West Ham forventet startopstilling: Areola; Johnson, Dawson, Cresswell; Coufal, Soucek, Rice, Masuaku; Fornals, Bowen; Antonio

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hinteregger, Hasebe; Knauff, Sow, Rode, Kostic; Kamada, Lindstrøm; Borre


Odds på West Ham – Frankfurt

Bookmakerne ser West Ham som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Butikken satses ikke fra første fløjt

Selvom Frankfurt stod i Europa League-semfinalen så sent som i 2019, så er det en kæmpe bedrift for begge klubber, at være så tæt på triumf i den næststørste klubturnering i europæisk fodbold. Hverken West Ham eller Frankfurts fans er særlig vante med at vinde pokaler, så der skal nok blive fuld fart på lægterne torsdag aften. I kvartfinalen kørte begge mandskaber efter samme opskrift – 1-1 på hjemmebane i første opgør, for derefter at afgøre løjerne på udebane i returopgøret, og det illustrerer meget godt, at vi har at gøre med to mandskaber, som måske er stærkest, når de ikke skal være boldstyrende.

Opgøret her er en kæmpe ting for begge klubber, som står på tærsklen til uvant succes i en international turnering. Derfor er det heller ikke utænkeligt, at opgørets enorme betydning kommer til at skinne igennem til en start. West Ham skal frem og gribe initiativet, men skal samtidig passe på ikke at efterlade for meget plads til blandt andre Lindstrøm, som er giftig i omstillingsspillet. Jeg er af den overbevisning, at der næppe bliver angrebet for fulde gardiner fra første fløjt, hverken West Ham eller Frankfurt skal nemlig brænde nogle broer før returopgøret. Der er grobund for et tæt, taktisk, og måske lidt låst udlæg semifinale-opgør i London.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,20
Uafgjort i 1.halvleg
Gå til bet365 *


West Ham – Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham er aktuelt nummer 7 i Premier League med 52 point. Statistikken er på 15-7-12 og målscoren 52:44.

  • Frankfurt er på 9.pladsen i Bundesligaen med 40 point. Statistikken er på 10-10-11 og målscoren siger 42:44.

  • Jarrod Bowen er topscorer for West Ham med 9 ligakasser.

  • Rafael Santos Borre er topscorer for tyskerne med 7 ligascoringer.


Expected Goals: West Ham vs. Frankfurt – de seneste tre kampe

West HamResultatxGFrankfurtResultatxG
Chelsea – West Ham(1-0) 2,91 – 0,64Frankfurt – Hoffenheim(2-2) 1,84 – 1,28 
West Ham – Burnley(1-1) 2,67 – 2,23Union Berlin – Frankfurt(2-0)1,35 – 0,66 
Lyon – West Ham(0-3)1,98 – 1,51Barcelona -Frankfurt(2-3) 2,97 – 1,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles West Ham – Frankfurt?

West Ham – Frankfurt spilles torsdag den 28. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles West Ham – Frankfurt?

West Ham – Frankfurt spilles på Det Olympiske Stadion i London.

Skriv første kommentar

Skriv et svar