18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Villarreal – Manchester United: Odds og optakt den 26.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften løber Europa League-finalen imellem Villarreal og Manchester United af stablen. Englændernes stjernebesatte mandskab er favoritter til at løfte pokalen, men Villarreal har vist ved flere lejligheder i denne sæson, at de ikke skal undervurderes. Løber de ‘Røde Djævle’ med Europa League-titlen, eller sørger spanierne for overraskelsen i Gdansk? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – Manchester United. Der er kampstart onsdag d. 26. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren. 

GÅ TILVillarreal – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin
Stadion: Stadion Energa, Gdansk
Vejret: 11°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 10:10.


Optakt til Villarreal – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen er gået på hæld i de største europæiske ligaer, nu mangler vi blot at få afgjort de internationale turneringer. Som en appetizer til Champions League-finalen på lørdag, får vi her en lækkerbisken fra den næstbedste hylde. Europa League-finalen imellem Villarreal og Manchester United spilles i Gdansk, og for en gang skyld får vi glæde af tilskuere på lægterne! Der er givet grønt lys til, at 9500 fans må komme på stadion, og i de disse ellers tilskuerløse tider, så bliver det en fornøjelse, at følge så vigtig en kamp med larm fra lægterne.

Villarreal tabte i weekenden til Real Madrid efter to sent indkasserede mål, dermed glippede de chancen for Europa League til næste sæson – med en sejr her, så kommer den i stedet til at stå på Champions League, og med et nederlag må de tage sig til takke med at spille Conference League. Spanierne har haft en ganske fin sæson, de har budt sig fint til i sub-toppen af La Liga, men vigtigst af alt, så har de haft en fremragende kampagne i Europa League. De sikrede sig i sikker stil 1.pladsen i deres gruppe med fem sejre og et enkelt X, og siden er det blevet til sejr i knockout-kampe imod RB Salzburg, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb og Arsenal. Af de otte knockout-kampe vandt de hele syv og spillede blot en enkelt uafgjort – det var i semifinalen på udebane imod Arsenal, hvor de havde en 2-1 sejr i bagagen fra første opgør, i det opgør var det lidt heldige med at have opstanderne på deres side, men ikke desto mindre en vildt flot sæson i Europa League med 12 sejre og 2 X’er! Træner Unai Emery er vist også det nærmest man kommer på en Europa League-specialist! Spanieren har haft 7 sæsoner i Europa League med tre forskellige hold, han har nået semifinalen seks gange, finalen fire gange og har løftet pokalen tre gange. Han har måske endnu en vinderformel i lommen onsdag aften!

Manchester United har længe været de største favoritter til at løbe med Europa League-titlen, og ikke uberettiget, for englænderne har haft en rigtig flot sæson! Holdet begynder virkelig at tage form, og de har bevist, at de kan spille op mod de allerbedste hold i denne sæson. 2.pladsen i Premier League er sikret i sikker stil, så nu er der blot tilbage, at sætte kronen på værket med en sejr onsdag aften i Europa League-finalen. Efter en lidt skuffende 3.plads i Champions League-gruppespillet gjorde United deres indtog i Europa League, og det gjorde de i overbevisende stil. Modstanden har i Europa League regi, været fra allerøverste hylde, i opgøret imod AC Milan måtte de kæmpe rimelig hårdt for avancementet, men ellers er det blevet til sikre samlede sejre imod Real Sociedad, Granada og Roma. De har vist enorm offensiv styrke i flere af disse opgør, hvor de blandt andet rundbarberede både Real Sociedad og Roma, så hvis Fernandes, Cavani, Pogba, og hvad de ellers hedder, får det til at flyde, så kan der vente en lang aften for Villarreal defensiven.

Villarreal:

  • Juan Foyth (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Vicente Iborra (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Samuel Chukwueze, (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Manchester United:

  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Skadet

Villarreal forventet startopstilling: Asenjo; Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo, Yeremy; Moreno, Alcacer

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani


Odds på Villarreal – Manchester United

Oddsene peger på Manchester United som favorit i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Fra ende til anden i Gdansk!

Det bliver fedt! Selvom det er den næstbedste europæiske turnering, så er der masser af penge og prestige på spil her! Begge hold har haft fine sæsoner, men for begges vedkommende vil de nok også føle, at der mangler det sidste for at gøre det til en rigtig succes-sæson… Englænderne vandt turneringen for fire år siden, så de ved hvordan sådan en finale skal angribes, mens det for Villarreals vedkommende er første gang de står i finalen, de har dog en træner, som fuldkommen har taget på denne turnering.

Manchester United er favoritter til opgøret, men egentlig havde jeg forventet en større favoritværdighed til englænderne, for de har noget kvalitet som de færreste hold i Europa League kan hamle op med, men englænderne har selvfølgelig også vist svaghedstegn i defensiven, og til dette opgør må de undvære forsvarsgeneral Maguire. Jeg har droppet at spå om en vinder til dette opgør, for jeg tror virkelig, at det bliver tæt. I stedet har jeg kastet mit blik på mål, nærmere bestemt mål i begge ender. Villarreal har vist sig fint frem offensivt i denne sæson, i La Liga er de kun overgået af Atletico, Real Madrid og Barcelona på den konto, og i Europa League er de kommet på måltavlen i 13 af 14 kampe. Spanske Gerard Moreno har haft en formidabel sæson med 6 mål i Europa League og 23 i ligaen, og så målfarlig en spiller kan blive svær at holde i skak for Manchester defensiven, som har lukket mål ind i 8 af deres seneste 9 ligakampe, og som i semifinalen imod Roma holdt åbent hus i de bagerste geledder og indkasserede 5 mål over to opgør. Hvis Villarreal bare er halvt så skarpe som Roma (det kræver ikke meget), så er jeg sikker på de nok skal komme på tavlen. Når det så er sagt, så har Manchester United den mest dødbringende offensiv i Europa League i denne sæson, det er en parade af stjernespillere Ole Gunnar råder over på den sidste tredjedel af banen, de skal nok få sat en kasse ind! Faren for en taktisk affære er til stede, men på den anden side, så kommer et mål i hvilken som helst ende også bare til at åbne kampen fuldkommen op.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,91
Begge hold scorer
Besøg Unibet *


Villarreal – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Villarreal endte på 7.pladsen i den netop færdigspillede La Liga, i Europa League har spanierne stadig deres første nederlag til gode efter 12 sejre og 2 X’er i 14 kampe.

  • Manchester United tog en sikker 2.plads i Premier League, mens de i Europa League har ekspederet stærke modstander som AC Milan, Real Sociedad og Roma ud af turneringen.

  • Hos Villarreal deler Gerard Moreno og Alcacer topscorerværdigheden i Europa League med 6 mål hver.

  • Manchester United har holdt et par målfester i løbet af knockout-kampene i Europa League, mest målfarlige har Fernandes og Cavani været med 5 kasser hver.

  • Den indbyrdes statistik ser lidt mærkelig ud… Fire kampe har de to hold spillet imod hinanden, to kampe i Champions League-gruppespillet i 2005 og to kampe i Champions League-gruppespillet i 2008. ALLE fire kampe er endt med 0-0. Der er sket meget med de to hold siden, så det er ikke sikkert vi skal dvæle for meget ved de statistikker.


Expected Goals: Villarreal vs. Manchester United – de seneste tre kampe

VillarrealResultatxGManchester UnitedResultatxG
Real Madrid – Villarreal(2-1)1,27 – 0,84Wolverhampton – Manchester United(1-2)1,59 – 1,78
Villarreal – Sevilla(4-0)1,09 – 1,35Manchester United – Fulham(1-1)1,01 – 1,37
Real Valladolid – Villarreal(0-2)0,77 – 1,54Manchester United – Liverpool(2-4)2,58 – 2,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar