18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Villarreal – Dinamo Zagreb: Odds og optakt den 15. april 2021

Kroaterne lavede et fantastisk comeback imod Tottenham i ottendedelsfinalen, nu har de chancen igen, for Villarreal vandt det første opgør med 1-0. Har Zagreb flere mirakler i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – Dinamo Zagreb. Der er kampstart torsdag d. 15. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Discovery+.

Odds på Villarreal – Dinamo Zagreb

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Villarreal – Dinamo Zagreb: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie
Stadion: Estadio de la Ceramica
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til Villarreal – Dinamo Zagreb: Skader, karantæner og startopstillinger

Dinamo Zagreb løb med alle overskrifterne efter ottendedelsfinalerne i Europa League, efter et 2-0 nederlag i første opgør imod Tottenham, var den kamp i manges øjne lukket og slukket. Men et vanvittig comeback af kroaterne endte med at sende Spurs ud på røv og albuer. Uheldigvis for Dinamo Zagreb, så står de i en lignende situation denne gang. Første opgør imod Villarreal var en tæt affære, men det var en fin kontrolleret indsats af spanierne, som nok var tættere på 2-0 end Zagreb var på en udligning. Det bliver ikke let for Lauritsen og co., men når man kan slå Spurs med 3-0, så er der altså også muligheder denne gang.

Villarreal har været utrolig stærke igennem hele turneringen, hvor de har vundet 10 ud af 11 kampe. Der er jo efterhånden en lille tradition for, at vi har et spansk hold med i Europa League-finalen, og det ser da også lovende ud for Villarreal efter en sejr i Kroatien i torsdags. De er virkelig godt organiseret, i hvert fald i Europa League, de har holdt rent bur i fire af deres seneste fem kampe i turneringen. Der blev sparet lidt kræfter i weekendens kamp imod Osasuna, ikke verdens bedste idé måske, det resulterede i hvert fald i et 2-1 nederlag og et step ned i tabellen.

Udeholdet har efterladt et fint indtryk i denne sæsons Europa League, de gik igennem gruppespillet uden at tabe en eneste kamp, og de indkasserede kun et eneste mål i de seks gruppekampe, stærkt! I den hjemlige liga ligger de godt til på en delt 1.plads, med en kamp i hånden og ligner igen i denne sæson favoritterne til at tage titlen. De tog en sikker sejr i weekenden, så de nu ligger alene i spidsen af ligaen.

Villarreal:
Vicente Iborra (Midtbane, Reserve) – Skadet

Dinamo Zagreb:

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Capoue, Trigueros; Chukwueze, Gerard, Bacca.

Dinamo Zagreb forventet startopstilling: Livakovic; Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Gvardiol; Majer, Ademi, Jakic; Ivanusec, Petkovic, Orsic.

Odds-forslag: Den Gule Ubåd sejler videre mod trofæet

Som ventet, så blev det første opgør et målfattigt et af slagsen, begge hold har gjort det sublimt når vi kigger på defensiven, så det blev aldrig til et festfyrværkeri af en kamp i Kroatien.

Dinamo Zagreb har ryggen mod muren før dette opgør, men det er ikke en uvant situation for dem, for da de var presset til det yderste i 1/8-delsfinalen, der steppede de op! Det er slet ikke noget dårligt hold, men det er tvivlsomt om de endnu engang kan ryste et comeback ud af ærmet, mod et, på papiret, stærkere hold. ’Den Gule Ubåd’ har været helt suveræne i Europa League i denne sæson, de har endnu ikke tabt efter 11 kampe i turneringen, hvor de har vundet 10 af de dem. De spiller utrolig klogt, de tillader ikke mange chancer imod og det er nu blevet til rent bur i fire af de sidste fem kampe. Når man fremme på banen samtidig har så giftig en angriber som Gerard Moreno, der banker mål ind efter behag i denne sæson, så kan det næsten ikke gå galt!

Miraklernes tid er ovre for Dinamo Zagreb. Villarreal viste med de sparede kræfter i weekenden, at de virkelig prioriterer Europa League. Det kan man godt forstå, for de må efterhånden være et godt bud på en mulig vinder af turneringen. De har vist stabilitet hele vejen igennem, og de holdt kroaterne nærmest helt fra fadet i første opgør. Den blive kørt sikkert i land den her.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet + Under 3,5 mål til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Villarreal – Dinamo Zagreb: Statistik, topscorer og H2H

  • Villarreal er dumpet ned på La Ligas 6.plads efter nederlaget i weekenden. De har en statistik for sæsonen på 11-13-6 og en målscore på 43:33.

  • Dinamo Zagreb har bragt sig alene i front af Kroatiens bedste række. De har en statistik for sæsonen på 20-4-3 og en målscore på 66:23.

  • Gerard Moreno ligger på en delt 2.plads på La Ligas topscorerliste, han var også manden med målet i første opgør imod Dinamo Zagreb.

  • Orsic var manden med målene i ottendedelsfinalen imod Tottenham, han stod for alle 3 kasser i returopgøret, og han er værd at holde øje med, for i ligaen er han også flittig med scoringerne.

  • Det blev til en snæver Villarreal sejr i første opgør i Kroatien, spanierne står med fine kort på hånden efter deres 1-0 sejr.

Skriv et svar