18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Villarreal – Arsenal: Odds og optakt den 29. april 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

La Cerámica lægger græs til den første Europa League-semifinale mellem Villarreal og Arsenal. De to klubber har mødtes på spansk grund to gange tidligere i europæisk fodbold. Begge gange endte det uafgjort. Begge mandskaber kommer til kampen med et dugfriskt hjemmenederlag i sportstaskerne, så det skal blive interessant at se, hvem der bedst omstiller sig fra den nationale liga til international bold. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Villarreal – Arsenal. Der er kampstart torsdag d. 29. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Villarreal – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias, Portugal
Stadion: La Cerámica, Villarreal
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Villarreal
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 29. april 2021 21:01.


Optakt til Villarreal – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Villarreal er på en syvendeplads i La Liga, og de har fire point op til Real Sociedad på femtepladsen, der udløser en billet til næste sæsons Europa League. Å ja, og så er de jo bare tre kampe fra at vinde årets Europa League, hvilket vil give dem plads i næste sæsons Champions League. Villarreal kan glæde sig over, at træner Unai Emery er noget af en ekspert i Europa League, som han har vundet tre gange med Sevilla og førte Arsenal til finalenederlag mod Chelsea i 2019, da han var træner i London-klubben. Som de jo så altså står over for i denne semifinale. Og så har han, selv om han kun fik knap halvandet år i trænersædet i Arsenal, vel trods alt mere indgående kendskab til lige præcis dén klub frem for så mange andre. 

Det har været en ganske imponerende europæisk sæson for Villarreal, der blot har spillet en enkelt kamp uafgjort og ellers gjort rent bord i de øvrige 11. I knockoutkampene er det gået ud over Salzburg, Dynamo Kiev og Dinamo Zagreb. Som altså alle tre er slået både ude og hjemme. Det er ikke så ringe. Det er til gengæld spaniernes aktuelle La Liga-form på hjemmebane, for i de seneste fem kampe har de tabt de fire. Dét ser ikke kønt ud. Så de skal endnu engang satse på et drys Emery-magi til de europæiske kampe og finde tilbage til den flotte form, som altså indtil videre kun har budt på sejre i 2021. 

Helt så elegant er Arsenal ikke nået frem til denne semifinale. Mod Benfica i 1/16-finalerne balancerede holdet på kanten af exit ved stillingen 2-2 på Emirates efter 1-1 i Portugal i første kamp. Tre minutter før tid scorede Pierre-Emerick Aubameyang sejrsmålet og sendte Arsenal videre. I næste runde så det mere smertefrit ud med 3-1 ude over græske Olympiakos, men igen var der bøvl i hjemmekampen, som blev tabt 1-0, og hvor gæsterne endda trods et rødt kort undervejs godt kunne have scoret yderligere. I kvartfinalen var det tjekkiske Slavia Prag, der hentede 1-1 på Emirates, og så ventede en svær udekamp mod et mandskab, der sjældent taber på hjemmebane. Men det gjorde de denne gang. I måske sæsonens flotteste indsats af Arsenal klappede mange, mange ting rigtigt, og de snuppede en overlegen 4-0-sejr over en flok mere og mere rundtossede tjekker. 

Så Arsenal skal ligesom værterne sørge for at finde de rigtige takter frem. For der er også en anden udgave af Arsenal, som vil få langt sværere ved at slå sig igennem dette opgør. Til tider mister de strukturen og – virker det som – fokus. Og så leverer holdet nogle håbløse præstationer. Til denne kamp må de undvære topscorer Alexandre Lacazette, og formentlig er Pierre-Emerick Aubameyang heller ikke klar efter sin malaria-sygdom, så måske skal de unge drenge igen hive holdet frem i skikkelse af Eddie Nketiah, Emile Smith-Rowe, Bukayo Saka og brasilianske Martinelli. Men vildt nok, at det nærmest er teenagere, der skal bære forventningerne på skuldrene hos Arsenal. Vi får se, om de har skuldre som Atlas i den græske mytologi, eller om det ikke kan bære hele vejen til sejr. 

Villarreal:

 • Vicente Iborra (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Arsenal:

 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kieran Tierney (Back, Fast) – Skadet
 • Pierre-Emerick Aubameyang (Angreb, Fast) – Tvivlsom 
 • Alexandre Lacazette (Angreb, Fast) – Skadet

Villarreal forventet startopstilling: Asenjo; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Parejo, Capoue, Trigueros; Chukwueze, Alcácer, Moreno.

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Bellerin, Holding, Gabriel, Cedric; Ceballos, Xhaka; Pépé, Smith-Rowe, Martinelli; Nketiah.

Odds på Villarreal – Arsenal

Oddsene antyder, det bliver en jævnbyrdig affære, men det er værterne fra Villarreal, der er små favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 29. april 2021 21:01.


Odds-forslag: Tæt og målfattigt

Seneste møde mellem de to mandskaber endte med en enkelt scoring efter to kampe. Men det var i 2009. Det er nogle andre mandskaber i dag, og Villarreal har i 6 hjemmekampe i Europa League lavet 18 mål. 4 i snit i de tre gruppekampe. Og 2 i snit i knockoutkampene. Men trods alt 3 i snit over de 6 kampe. Arsenal har scoret 17 mål i deres 6 udekampe i sæsonens europæiske kampe indtil videre. Det er altså en frygtelig masse mål. I de 12 kampe – Villarreals 6 hjemme og Arsenals 6 ude – er der faldet 45 mål. Det giver 3,75 i snit. 

Omvendt er det jo altså første møde i en semifinale, der potentielt kan redde sæsonen for begge mandskaber. Ofte vil der være en forsigtig tilgang og måske endda tilfredshed med et uafgjort resultat – som de to foregående gange de to klubber har mødtes i europæisk fodbold. Første kamp er ved de to tilfælde endt 1-0 og 1-1. 

Villarreal har bare lukket 7 mål ind i deres 12 kampe, mens Arsenal har ladet 11 mål passere. Det giver lige præcis et samlet snit på 0,75 scoringer imod for de to hold. Så de kan godt kunsten at lukke af defensivt. Og selv om der er spræl i de unge knejter hos Arsenal, kan man frygte, det bliver for meget for dem i dette opgør. Anbefalingen lægger sig på et spil på højst 2 scoringer i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,83
Under 2,5 mål
Besøg Bwin *


Villarreal – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

 • Villarreal indtager La Ligas 7. plads med 49 point efter 33 runder. 

 • Spanierne har spillet 12 kampe i sæsonens Europa League. Deres tal er imponerende 11-1-0 og en målscore på 28:7. Den uafgjorte? 1-1 på udebane mod Maccabi Tel-Aviv i gruppespillet.

 • I de 3 knockoutkampe har Villarreal slået Salzburg, Dynamo Kiev og Dinamo Zagreb. 

 • Arsenal er nummer 10 i Premier League. De har 46 point for 33 kampe. 

 • I Europa League er det blevet til foreløbig 12 kampe, og deres statistik siger 9-2-1 og scoren 32:11.

 • Siden gruppespillet har Arsenal besejret Benfica, Olympiakos og Slavia Prag.

 • Gerard Moreno er Villarreals topscorer, og den 29-årige angriber har for første gang i karrieren lavet 20 sæsonmål. 

 • Hos Arsenal er Alexandre Lacazette topscorer med 13 pletskud.

 • De to mandskaber har mødt hinanden to gange i Champions League. De i alt fire kampe er endt med to uafgjort og to sejre til Arsenal. Samlet score i englændernes favør er 5-1. 

 • Første møde var i 2006 i semifinalen, hvor Arsenal vandt 1-0 hjemme og fik 0-0 ude. 

 • De mødtes også i 2009 i kvartfinalerne, hvor det endte 1-1 i Spanien i første kamp, og så vandt Arsenal hjemme 3-0. 


Expected Goals: Villarreal – Arsenal – de seneste tre kampe

VillarrealResultatxGArsenalResultatxG
Villarreal – Barcelona(1-2)1,17 – 3,60Arsenal – Everton(0-1)1,05 – 1,14
Alaves – Villarreal(2-1)1,94 – 1,50Arsenal – Fulham(1-1)3,22 – 1,01
Levante – Villarreal(1-5)1,64 – 2,08Slavia Prag – Arsenal(0-4)0,35 – 1,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar