18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SS Lazio – FC Midtjylland: Odds og optakt den 27. oktober 2022

FC Midtjylland drager til Rom for at møde Lazio. (Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix)
FC Midtjylland drager til Rom for at møde Lazio. (Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix)

I den delikate gruppe F i Europa League tager italienske SS Lazio tidligt torsdag aften mod FC Midtjylland på Stadio Olimpico i Rom. I gruppen har alle hold fem point efter fire kampe, så alt er stadig åbent. Ulvene vandt det omvendte opgør i Herning med hele 5:1, så der må hænge fråde fyldt med hævntørst i mundvigene på de lokale helte til kampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SS Lazio – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

SS Lazio – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Stefanski, Polen
Stadion: Stadio Olimpico, Rom, Italien
Vejret: 19° og svag vind

SS Lazio – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

SS Lazio har fået deres ikon og primære målscorer Ciro Immobile skadet. I Serie A gør det indtil videre ikke alverden, for holdet har fået banket en solid defensiv sammen, og de har ikke lukket mål ind i de seneste seks runder. Det er en ganske anden snak i Europa League, hvor de i fire kampe har lukket mindst to mål ind i tre af kampene. Kun mod østrigske Sturm Graz på udebane holdt træner Sarris mandskab nullet. 

Der var absolut ingen nuller i sigte, da de to hold mødtes i Herning for halvanden måned siden. Dengang endte det med et ydmygende nederlag på 5:1 for de italienske gæster, og siden har de såmænd blot hentet to gange uafgjort mod gruppens formodet ringeste mandskab Sturm Graz. Så de vil være desperate efter at overføre den stærke form i Serie A, hvor de aktuelt er nummer tre i tabellen. SS Lazio mangler en vanskelig udekamp i Rotterdam mod Feyenoord, så de vil helt sikkert gå benhårdt efter alle tre pinde her. 

Dét behøver FC Midtjylland sådan set ikke. Et kryds her, og så kan de sikre sig videre deltagelse i Europa League med sejr på hjemmebane mod Sturm Graz i næste uge. Lykkes det for Hedens Helte at slutte på en af de to forreste pladser i en gruppe med Feyenoord og SS Lazio er det en overmåde flot præstation. 

Helt så flot men dog godkendt var det ikke, da træner Capellas og hans drenge spillede 1:1 i Parken i lørdags. En hed affære med otte advarsler og et vanvittigt flot frisparksmål af Evander. 

Nu gælder det Europa, og selv om det må varme at tænke tilbage på sejren i Herning, kan vi forvente en helt anden kamp her. Italienerne lader sig næppe overrumple af FC Midtjylland på samme måde, og kan Ulvene hente et point her, som de gjorde det senest ude mod Feyenoord, er det absolut godkendt.


SS Lazio:

  • Mohamed Fares (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Marco Bertini (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Joel Andersson (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

SS Lazio forventet startopstilling: Provedel; Lazzari, Casale, Romagnoli, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Vecino; Pedro, Anderson, Zaccagni.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Thychosen, Sviatchenko, Dalsgaard, Paulinho; Olsson, Martinez, Evander; Isaksen, Kaba, Dreyer.


Odds på SS Lazio – FC Midtjylland

Oddsene hos bookmakerne indikerer, at de tror på hjemmesejr. 


Odds-forslag: Kan FCM nedbryde SS Lazios stærke defensiv?

SS Lazio har fem sejre og to uafgjorte i otte hjemmekampe i sæsonen. Det enlige nederlag kom mod SSC Napoli. Scoren for de otte kampe er 18:8, og de har kun holdt nullet i tre af de otte kampe, men de tre gange er så faldet i de seneste fire hjemmekampe. Der er sket noget med defensiven hos romerne, og det er formentlig ikke med træner Sarris gode vilje. Han har fokus på offensiven og på det flydende fodboldspil, og det går ganske godt. 

Holdets seneste seks kampe i Serie A har givet fem sejre og en uafgjort og en score på 16:0. Det er skræmmende stærkt, så forhåbentlig har FC Midtjylland skævet til italienernes europæiske tal, for her er de uden sejr i de seneste tre forsøg. Og Ulvene er stærke på udebane. De har spillet 12 udekampe i sæsonen, og det er blot blevet til to nederlag. De faldt så begge i to af sæsonens fire europæiske udekampe mod S. L. Benfica og Sturm Graz. 

FC Midtjylland har vist sig ganske solide og svære at nedbryde. Derfor tror anbefalingen godt, de kan få et bid eller to ind på de lokale Ørne. Det er svært at se dem komme herfra med point, og vi går i stedet med begge hold på tavlen. Både Feyenoord og Sturm Graz scorede to gange på Olimpico, så mon ikke Ulvene også kan score?  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,75
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


SS Lazio – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • SS Lazio er nummer 3 i Serie A efter 11 runder, hvor de har scoret 24 point.

  • Tallene for SS Lazio lyder 7-3-1 og 23:5.

  • SS Lazio er foreløbigt på EL-gruppens 3. plads med 5 point efter 4 kampe. 

  • FC Midtjylland er på Superligaens 5. plads efter 14 kampe, hvor de har hentet 21 point.  

  • FC Midtjyllands statistik er 5-6-3 med målforskellen 23:20.

  • Ulvene har også 5 point i Europa Leagues gruppe F, men deres målscore gør, de ligger på en aktuel 2. plads.

  • Hos SS Lazio er Ciro Immobile flittigste mand på måltavlen med 6 sæsontræffere.

  • FC Midtjyllands topscorer er Anders Dreyer, som er noteret for 7 mål.


Expected Goals: SS Lazio vs. FC Midtjylland – de seneste tre kampe:

SS LazioResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Atalanta – SS Lazio(0-2) 0,48 – 1,05FC København – FC Midtjylland (1-1)2,47 – 0,11
SS Lazio – Udinese (0-0) 0,51 – 1,00FA 2000 – FC Midtjylland(0-6) 0,56 – 2,75
SS Lazio – Sturm Graz(2-2) 2,09 – 1,14 FC Midtjylland – AC Horsens(2-1) 1,99 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles SS Lazio – FC Midtjylland?

SS Lazio – FC Midtjylland spilles torsdag den 27. oktober 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles SS Lazio – FC Midtjylland?

SS Lazio – FC Midtjylland spilles på Stadio Olimpico i Rom i Italien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar