18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sporting Braga – FC Midtjylland: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

I det nordlige Portugal spiller Sporting Braga på det vanvittigt fascinerende Estadio Municipal, hvor den ene ende af stadion har klippevæg bag målet, mens den anden ende har udsigt over selve byen Braga. Hér skal Sporting Braga og FC Midtjylland spille anden runde af Europa Leagues gruppespil. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sporting Braga – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Sporting Braga – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stéphanie Frappart, Frankrig
Stadion: Estadio Municipal, Braga
Vejret: 16° og svag vind

Optakt til Sporting Braga – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

En fjerdeplads i tabellen som ‘bedst af resten’ efter de tre store portugisiske mandskaber, Sporting, FC Porto og Benfica, og en pokaltriumf med finalesejr over S. L. Benfica. Dét er opskriften på en godkendt sæson i Sporting Braga. Derfor er mandskabet direkte kvalificeret til gruppespillet i Europa League, hvor de kom skidt fra start med 2:1-nederlag i Beograd mod Røde Stjerne. De har desperat brug for alle tre point, når de tager mod Ulvene fra Herning. Derfor er det en ekstra stor bét, at de må undvære de tre centrale David Carmo, Andre Castro og Abel Ruiz fra henholdsvis midterforsvar, midtbane og angreb til dette opgør. 

I den hjemlige liga har de vundet tre og spillet tre uafgjort, mens de tabte 2:1 hjemme mod Sporting Lissabon. I Serbien kom de bagud med et kvarter igen men fik hurtigt udlignet, og så scorede Røde Stjerne på straffespark med fem minutter igen. I de to følgende kampe er det blevet til 3:1 mod Tondela og 1:1 mod Santa Clara, og også i de kampe er der faldet sene mål. Alle fire mål i kampen mod Tondela faldt efter kampens 81. minut, mens Santa Clara udlignede dybt inde i overtiden efter Sporting Bragas føringsmål med 20 minutter igen. Ni af holdets 11 mål er scoret i den sidste halve time af kampene, så det er altså et mandskab, der lige skal spille sig varm i opgørene. Det er spørgsmålet, om der er tid til det mod FC Midtjylland. 

For Bo Henriksens mandskab var hurtigt ude af startboksen mod Ludogorets Razgrad i deres første kamp i gruppespillet. Gustav Isaksen bragte midtjyderne på 1:0 allerede efter tre minutter, men Kiril Despodov udlignede efter en halv time til slutresultatet. Dét pointtab har FC Midtjylland fulgt op med to gange 1:0 i Superligaen. Først i Parken mod rivalerne fra FC København og trods undertal og siden mod Randers FC. Mellem de to gange 1:0 var der skudtræning i DBU Pokalen, hvor Kjellerup blev sendt ud med 5:0. 

Det har allerede været en lang sæson for FC Midtjylland, De spiller deres 17 kamp siden Superligapremieren 16. juli. Så på cirka 10 uger har de altså afviklet 17 kampe. Det er blevet til otte sejre og bare to nederlag i Superligaen, som de lige nu topper. I Europa har det været mere mudret, for her slog de første Celtic FC over to kampe, men så blev det så sandelig endestation mod PSV Eindhoven, der samlet vandt 4:0, før det altså blev 1:1 hjemme mod Ludogorets Razgrad i første gruppekamp. Jonas Lössl i målet er stadig ude, mens der er en smule tvivl om Erik Sviatchenko og Jens-Lys Cajuste. 

Sporting Braga:

 • David Carmo (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Rolando (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Raul Silva (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Andre Castro (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Abel Ruiz (Angreb, Fast) – Skadet

FC Midtjylland:

 • Jonas Lössl (Mål, Fast) – Skadet
 • Erik Sviatchenko (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Jens-Lys Cajuste (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Sporting Braga forventet startopstilling: Matheus; Tormena, Oliveira, Leite; Fabiano, Mineiro, Musrati, Galeno; Horta, Gonzalez, Medeiros.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Sisto, Brumado.


Odds på Sporting Braga – FC Midtjylland

Oddsene peger på et lige opgør med favoritkåben hængt på værternes skuldre.

Odds-forslag: Én til dig. Og én til mig. Mindst.

Det er tredje betydende hjemmekamp i sæsonen for Sporting Braga. Det er første europæiske hjemmekamp for dem i årets turnering. De tre hjemmekampe i Primeira Liga er endt med sejr, uafgjort og nederlag. De har scoret 4 mål og altså hentet 4 point. Ikke decideret skræmmende. Deres nederlag i Beograd mod Røde Stjerne faldt godt nok på en sen scoring af værterne, men det er heller ikke noget, der kalder på umådeholden respekt. De virker kort sagt ikke helt på toppen lige nu. 

Det gør FC Midtjylland til gengæld. 4 sejre og en uafgjort i de seneste 5 kampe og en score på 10:1. Den uafgjort og baklengsmålet faldt så i seneste europæiske kamp, og det kan være et varsel forud for dette opgør. Islandske Olafsson har gjort det fortrinligt i målet under Lössls skadesfravær, men det kan blive vanskeligt at holde portugiserne fra målet her. 

I sidste sæsons gruppespil endte Sporting Bragas 3 hjemmekampe med 3:0 mod AEK Athen, 3:3 mod Leicester City og 2:0 over Zorya Luhansk. De kan altså sagtens score på hjemmebanen. Og FC Midtjylland er ikke uefne på fremmed græs. I 3 af deres seneste 5 udekampe i CL, og i 11 af deres seneste 12 på udebane i EL har de scoret. Anbefalingen her er, at begge hold kommer på tavlen, 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,73
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Sporting Braga – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

 • Sporting Braga tabte deres første kamp i Europa Leagues gruppe F, da det blev til 2:1-nederlag mod Røde Stjerne i Beograd. Det indbringer dem en øjeblikkelig sidsteplads i gruppen. 

 • Sporting Braga er aktuelt på 5. pladsen i den portugisiske liga med 12 point efter de første 7 runder. Statistikken for Sporting Braga er 3-3-1 med scoren 10:6.

 • FC Midtjylland måtte lidt skuffende nøjes med 1:1 hjemme mod bulgarske Ludogorets Razgrad i deres første kamp i gruppen, og det placerer dem på en delt 2. plads.

 • FC Midtjylland fører Superligaen efter 10 runder, hvor de har hentet 24 point. Deres tal lyder på 8-0-2, mens deres måldifference er 17:5.

 • Sporting Bragas topscorere er Ricardo Horta og Iuri Medeiros, som hver har scoret 3 gange i ligaen indtil nu. 

 • FC Midtjyllands topscorere i ligaen er Anders Dreyer og Junior Brumado, som hver har scoret 3 mål. 


Expected Goals: Sporting Braga vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

Sporting BragaResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Santa Clara – Sporting Braga(1-1)1,80 – 1,20FC Midtjylland – Randers FC (1-0) 0,74 – 1,31 
Sporting Braga – Tondela(3-1)1,66 – 0,26Kjellerup – FC Midtjylland (0-5) 0,96 – 2,35 
Røde Stjerne – Sporting Braga(2-1) 1,35 – 1,05 FC København – FC Midtjylland(0-1) 0,74 – 0,24 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar