18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg – HJK: Odds og optakt den 25. august 2022

HJK missede akkurat Europa League gruppespillet i sidste sæson efter de tabte til Fenerbahce. Foto: Bildbyrån

Silkeborg er garanteret europæisk gruppespil uanset hvad, men om det bliver Europa League eller Conference League, det bliver afgjort torsdag aften. De danske bronzevindere fra sidste sæson har ryggen mod muren efter 0-1 i det første opgør. Kan Silkeborg vende kampen på hovedet eller bliver det finske HJK der jubler til sidst? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Silkeborg – HJK. Der er kampstart torsdag den 25. august 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Silkeborg – HJK: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: JYSK Park, Silkeborg
Vejret: 22° og vindstille

Optakt til Silkeborg – HJK: Skader, karantæner og startopstillinger

Silkeborg står foran deres vigtigste kampe i flere årtier. Selvom klubben er sikret europæisk gruppespil, så er der en verden til forskel fra Europa League til Conference League. Måske ville chancer i Conference League være bedre, men det er langt mere attraktivt med Europa League, samtidig med at der langt større mulighed for at få et par store kampe på CV’et og klubber med et større omdømme på besøg hos JYSK Park.

De samme argumenter bruges i den finske lejr. I sidste sæson skiftede de bekendtskab med den første udgave af Conference League og selvom de ikke klarede sig videre fra gruppespillet, så gjorde de alligevel en fin figur med seks point i en pulje, som ikke trak de store overskrifter. Israelske Maccabi Tel Aviv, Alashkert fra Armenien og østrigske LASK Linz stod på menuen for finnerne og uden at forklejne de tre modstandere, så er det noget sjovere modstand, som man kan rende ind i i Europa League.

Den første kamp var ganske jævnbyrdig, hvor det røde kort til Calisir fra Silkeborg med 20 minutter igen, viste sig at være ganske udslagsgivende, da det gav HJK momentum i den sidste del af kampen. Det er blevet tid til revanche for Silkeborg og med det spil som de har vist i størstedelen af sæsonen, så er der god grund til optimisme i Søhøjlandet.


Silkeborg:

  • Gustav Dahl (Back, Reserve) – Skadet
  • Robert Golani (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alexander Lind (Angreb, Reserve) – Skadet


HJK:

Silkeborg forventet startopstilling: Larsen; Sonne, Salquist, Felix, Engel; Klynge, Brink, Thordarson; Jørgensen, Helenius, Vallys

HJK forventet startopstilling: Hazard; Tenho, Hoskonen, Raitala; Browne, Tanaka, Vaananen, Lingman, Murillo; Hostikka, Abubakari


Odds på Silkeborg – HJK

Silkeborg er gjort til pænt store favoritter i opgøret, trods nederlaget i første kamp.


Odds-forslag: Silkeborg klarer den med kniven for struben

Bookmakerne vurderer chancerne for videre avancement helt lige efter 1-0 i Finland i sidste uge. Alligevel er der god grund til optimisme i Silkeborg-lejren. I periodevis viste Silkeborg sig som et bedre hold, men kynismen manglede og så formåede de heller ikke at spille helt op til det niveau, som man efterhånden er vant til at se fra dem i Superligaen. I weekenden hentede Silkeborg en flot og ganske sikker sejr mod et tandløst FC Nordsjælland mandskab, som de holdte fuldstændig fra fadet. Positivt for silkeborgenserne var det også, at Helenius og Sebastian Jørgensen fik hvilet benene helt eller delvist.

HJK kommer helt sikkert til Danmark for at forsvare føringen fra første kamp. Hvis Silkeborg først formår at slå hul på den finske defensiv, så er finnerne tvunget mere frem, hvilket kan vise sig at være guf for de rødklædte danskere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,90
Silkeborg kvalificerer sig
Gå til Unibet *


Silkeborg – HJK: Statistik, topscorer og H2H

  • Silkeborg slog FC Nordsjælland med 2-0 i weekenden og topper dermed Superligaen efter seks runder.

  • HJK vandt 3-0 i deres kamp mod Haka. HJK ligger nummer tre i den finske liga efter 19 kampe, dog á point med nummer ét og to.

  • Silkeborg står endnu ikke noteret for en europæisk scoring i indeværende sæson. I Superligaen har Helenius dog scoret fire gange.

  • Målscoreren fra det første opgør, David Browne, er finnernes topscorer i kvalifikationen med to mål indtil videre.

  • HJK vandt 1-0 i det første opgør efter Silkeborg blev ramt af et rødt kort.


Expected Goals: Silkeborg vs. HJK de seneste tre kampe:

SilkeborgResultatxGHJKResultatxG
FC Nordsjælland – Silkeborg(0-2) 0,47 – 1,32Haka – HJK(0-3) 1,33 – 1,59
HJK – Silkeborg(1-0) 0,66 – 0,73HJK – Silkeborg(1-0) 0,66 – 0,73
Viborg – Silkeborg(2-0)1,22 – 1,15HJK – Maribor(1-0) 1,31 – 0,80
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Silkeborg – HJK?

Silkeborg – HJK spilles torsdag den 25. august 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Silkeborg – HJK?

Silkeborg – HJK spilles på JYSK Park i Silkeborg.

Skriv første kommentar

Skriv et svar