18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sevilla – West Ham: Odds og optakt den 10. marts 2022

Jarrod Bowen har været en af de bedste West Ham-spillere i denne sæson, men han kommer ikke i spil torsdag, da han i weekenden måtte gå skadet fra banen. (Foto: Bildbyrån)
Jarrod Bowen har været en af de bedste West Ham-spillere i denne sæson, men han kommer ikke i spil torsdag, da han i weekenden måtte gå skadet fra banen. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften tager svingende Sevilla imod ligeledes svingende West Ham i Europa League 1/8-finalen. De to klubber er outsidere til at gå hele vejen, men så skal der altså andre boller på suppen end det de viser for tiden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sevilla – West Ham. Der er kampstart torsdag d. 10. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Sevilla – West Ham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandro Schärer
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla
Vejret: 18°, let vind

Optakt til Sevilla – West Ham: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften står den på 1/8-finale i Europa League, og her får vi et sjovt matchup mellem Europa League-specialisterne fra Sevilla og West Ham, som er lidt grønnere på den internationale fodboldscene. Sevilla skuffede i Champions League-gruppespillet, hvor det blev til en 3.plads bag Lille og Salzburg, derfor har de måtte tage turen ned i Europa League, hvor de ingen problemer havde med at besejre Dinamo Zagreb i 1/16-finalen. West Ham vandt i sikker stil deres Europa League-gruppe, og var derfor direkte kvalificeret til 1/8-finalen.

Fredagens 0-0’er mod bundholdet fra Alaves var nok dødsstødet til Sevillas drømme om at byde Real Madrid op til mesterskabskamp. Der har været alt for meget slinger i valsen på det seneste for sydspanierne, som har spillet fire af de seneste syv ligakampe uafgjort. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for nu kan Sevilla da gå all-in på succes i Europa League, som de har vundet fire gange inden for de seneste otte sæsoner.

West Ham har igen i denne sæson budt sig til i den sjove del af Premier League, men det begynder at se svært ud med en top-4 placering i hvert fald, hvis ellers Arsenal og Tottenham henter point i de kampe, som de har til gode. Det skal dog ikke tage noget fra Moyes’ mandskab, som har vundet over nærmest samtlige engelske topklubber i denne sæson, og som fortsat har mulighed for succes her i Europa League og at kvalificere sig til endnu et europæisk gruppespil til næste sæson. I weekenden blev det til et snævert nederlag til Liverpool, men værst af alt var måske, at Bowen måtte udgå med en skade. Englænderen har været brandvarm i denne sæson!


Sevilla:

 • Thomas Delaney (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Suso (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Alejandro Gomez (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Karim Rekik (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Erik Lamela (Kant, Reserve) – Skadet
 • Fernando (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom


West Ham:

 • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Skadet
 • Jarrod Bowen (Kant, Fast) – Skadet
 • Arthur Masuaku (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Andriy Yarmolenko (Angreb, Fast/Reserve) – Personlige årsager

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Martial

West Ham forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell; Soucek, Rice; Benrahma, Lanzini, Fornals; Antonio.


Odds på Sevilla – West Ham

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: To mandskaber uden så meget selvtillid

Det er et sjovt og spændende opgør vi får fornøjelsen af her. De to klubber har ikke før krydset klinger, Sevilla er et erfarent Europa League-mandskab og West Ham har ikke særlig meget europæisk erfaring, men alligevel har jeg en fornemmelse af, at de to mandskaber må være ganske jævnbyrdige.

Hverken Sevilla eller West Ham rammer topformen for tiden, resultaterne er ganske svingende hos begge mandskaber, og det kan muligvis også ses torsdag aften. Hvis selvtilliden ikke er på sit højeste hos hverken spanierne eller englænderne, så tror jeg ikke, at der bliver angrebet for fuld skrue her i første opgør.

Sevilla står noteret for La Ligas bedste defensiv i indeværende sæson, og det er hovedsageligt den gode organisation, som har sikret dem en aktuel 2.plads i den bedste spanske række, for offensiven lader meget tilbage at ønske. West Ham skyder ikke med skarpt for tiden, og uden Bowen på holdkortet bliver det en svær opgave at trænge igennem Sevillas betondefensiv. Anbefalingen lyder på et målfattigt udlæg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,74
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Sevilla – West Ham: Statistik, topscorer og H2H

 • Sevilla er på 2.pladsen i La Liga med 55 point. Statistikken er på 15-10-2 og målscoren 39:18.

 • West Ham er nummer 6 i Premier League med 45 point. Statistikken er på 13-6-9 og målscoren 46:35.

 • Rafa Mir er topscorer for gæsterne med otte ligascoringer.

 • Bowen og Antonio deler topscorerværdigheden for gæsterne med otte mål hver.

 • Der er ingen hjælp at hente i de indbyrdes statistikker, for det er første gang at de to klubber krydser klinger.

Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
29
Mål imod
13
Rent bur
9
Gule kort
48
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2


Expected Goals: Sevilla vs. West Ham de seneste tre kampe:

SevillaResultatxGWest HamResultatxG
Alavés – Sevilla(0-0)1,34 – 1,32 Liverpool – West Ham(1-0)2,59 – 2,01 
Sevilla – Real Betis(2-1)2,1 – 1,03 Southampton – West Ham(3-1)1,24 – 1,99 
Dinamo Zagreb – Sevilla(1-0)1,05 – 0,78 West Ham – Wolverhampton(1-0)1,56 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sevilla – West Ham?

Sevilla – West Ham spilles torsdag den 10. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Sevilla – West Ham?

Sevilla – West Ham spilles på Estadio R. Sanchez Pizjuan i Sevilla

Skriv et svar