18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma – Manchester United: Odds og optakt den 6.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Mamma mia!! Det så ellers godt ud for romerne efter 45 minutter, men en decideret nedslagtning i 2.halvleg stiller dem utrolig dårligt i forhold til videre avancement. Er miraklernes tid ovre eller formår Roma at hente Manchester Uniteds 6-2 føring fra første opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Manchester United. Der er kampstart torsdag d. 6. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren eller Discovery+.

GÅ TIL


Roma – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer:
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. juni 2021 01:58.


Optakt til Roma – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Kampen i sidste uge startede som forventet, United fik lagt et fint pres fra start og bragte sig hurtigt foran. Men herfra tog kampen en overraskende drejning, Roma var farlige og ikke mindst effektive i omstillingsspillet og pludselig var italienerne foran med 2-1, et fantastisk udgangspunkt med to udebanemål på Old Trafford. Herfra tog kampen så endnu en drejning, Roma kom lidt naivt ud til 2.halvleg, de prøvede fortsat at angribe i stedet for at forsvare det fine resultat de havde ved hånden, og det endte helt fatalt. Det var ren legestue i 2.halvleg, hvor United kom tordnende ned mod romernes mål gang på gang, og det endte i en decideret ydmygelse af Roma, som ledte tankerne tilbage på en Champions League-kvartfinale i 2007, hvor romerne ligeledes blev rundbarberet, dengang med cifrene 7-1 til følge.

Det startede så godt for Roma, og euforien i den italienske må have været på sit højeste efter de første 45 minutter, men det endte som en gedigen skuffelse. Arbejdsbetingelserne for træner Fonseca blev ikke nemmere, da han måtte se tre af hans startere gå skadet fra banen i løbet af de første 45 minutter. Dermed kunne han ikke længere lave indskiftninger i den sidste halvdel af kampen, men med Romas skadessituation in mente, så havde han egentlig ikke særlig mange spillere at smide i ilden. Værterne fortsatte deres ringe formkurve i Serie A i weekenden, da det blev til et 2-0 nederlag til Sampdoria. Det er kun blevet til en enkel sejr i de seneste otte ligakampe, og Europa League såvel som Champions League er ude af syne.

Det var en ren magtdemonstration fra Manchester United i torsdags! Fernandes, Pogba og Cavani var i overdådigt spillehumør og de italienske forsvarsspillere kunne simpelthen ikke følge med i 2.halvleg. Det var chance på chance igennem 2.halvleg, og sejren var ikke et mål for lille, tværtimod. Generelt set er United virkelig godt kørende for tiden, de er på sikker kurs mod 2.pladsen og i min optik er de storfavoritter til at løve med Europa League-trofæet. Der er mulighed for et par rotationer i startelleveren til dette opgør, da de er så komfortabelt foran. Deres kamp i weekenden imod Liverpool blev udsat pga. de massive fanprotester på Old Trafford, så benene har fået et hvil hos englænderne, men måske fansenes protester fylder lidt psykisk.

Manchester United:

 • Pedro (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
 • Riccardo Calafiori (Back, Reserve) – Skadet
 • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Jordan Veretout (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Pau Lopez (Målmand, Fast) – Skadet
 • Amadou Diawara (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Gonzalo Villar (Midtbane, Fast/ Reserve) – Tvivlsom
 • Stephan El Sharaawy (Kant, Reserve) – Tvivlsom
 • Maresh Kumbulla (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

Roma:

 • Phil Jones (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Mirante; Smalling, Mancini, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Pellegrini, Peres; Mayoral, Mkhitaryan; Dzeko.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Matic, Pogba; McTominay, Fernandes, Rashford; GreenwoodOdds på Roma – Manchester United

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Manchester United som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 9. juni 2021 01:58.


Odds-forslag: Miraklernes tid er ovre

Vi skal ikke mere end et par år tilbage for at finde et af de vildeste comebacks i Champions League-historien, dengang vendte Roma et 4-1 nederlag på Camp Nou til videre avancement efter en 3-0 sejr i Rom. Det var ikke mange der havde regnet med comebacket dengang, og der er nok endnu færre, som tror på det denne gang. Romerne befinder sig i et dybt dybt hul, og der er ingen tegn på, at de er ved at kravle op igen. Inden for de sidste par måneder har der været flere og flere tegn på, at vi har at gøre med et hold i total opløsning. Som vi så det i Manchester i sidse uge, så skal der ikke megen modgang til før korthuset vælter. Det er ligegyldigt hvilket hold de duellerer mod i Serie A for tiden, for det ender som oftest med nederlag ligemeget hvad.

Klasseforskellen på de to hold var til at mærke på for en uge siden, og med Romas enorme skadeskvaler forud for dette opgør, så bliver det nok ikke til et comeback i denne omgang. Italienerne har et væld af profiler ude, så bænken er fyldt op med ungdomsspillere og det er ikke drømmescenariet, når man tager imod et hold af Uniteds styrke. Det er forventet at Solskjaer sparer et par af de faste startere, men alternativerne i en nærmest skadesfri United-trup er af høj kvalitet. Kampen er så godt som afgjort på forhånd, og det skulle være det eneste, som ikke taler for en udesejr her. Men med Uniteds kvaliteter og Romas meget skrøbelig psyke for tiden, så regner jeg med at englænderne gør arbejdet færdigt med en sikker sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,95
2-tallet
Besøg ComeOn *


Roma – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Roma er gået helt i stå i den hjemlige liga hvor de indtager 7.pladsen efter en skuffende stime af dårlige resultater. I weekenden blev det til det tredje nederlag i de seneste fire ligakampe.

 • De Røde Djævle fra Manchester er på sikker kurs i forhold til at sikre sig 2.pladsen i Premier League, deres kamp i weekenden imod Liverpool blev udsat pga. fanprotester. Så englænderne har fået hvilet stængerne op til dette opgør.

 • Romas mest målfarlige spiller i ligaen er den franske midtbanemotor, Jordan Veretout, som står noteret for 10 ligamål. Roma råder over Europa Leagues nuværende topscorer, Mayoral, som har scoret 7 gange indtil videre.

 • Bruno Fernandes er Uniteds topscorer i Premier League med imponerende 16 mål, og minsandten om han ikke også er englændernes mest scorende spiller i Europa League med 4 mål indtil videre. Det er også værd at holde øje med Edison Cavani, som hamrer mål ind for tiden.

 • Manchester United har den klare overhånd når vi kigger på de indbyrdes opgør mellem de to hold. Her har englænderne vundet fem ud af syv indbyrdes opgør, spillet en enkelt uafgjort og tabt en enkelt gang. I sidste uge sikrede de sig en knusende 6-2 hjemme på Old Trafford.Expected Goals: Roma vs. Manchester United – de seneste tre kampe

RomaResultatxGManchester UnitedResultatxG
Sampdoria – Roma(2-0)1,51 – 1,41Manchester United – Roma(6-2)5,08 – 1,63
Manchester United – Roma(6-2)5,08 – 1,63Leeds United – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12
Cagliari – Roma(3-2)1,56 – 2,33Manchester United – Burnley(3-1)2,56 – 0,77
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar