18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Sociedad – RB Leipzig: Odds og optakt den 24. februar 2022

Med 2-2 i det første opgør for en uge siden, så er det stadig helt åbent om det bliver Real Sociedad eller RB Leipzig, som spiller sig videre. (Foto: Bildbyrån)
Med 2-2 i det første opgør for en uge siden, er det stadig helt åbent om det bliver Real Sociedad eller RB Leipzig, som spiller sig videre. (Foto: Bildbyrån)

Effektive Real Sociedad fik 2-2 med fra Tyskland i sidste uges opgør, så alt er fortsat åbent her før returopgøret. Bliver det spansk eller tysk avancement torsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – RB Leipzig. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Sociedad – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Reale Seguros Stadium, San Sebastian
Vejret: 9°, regn og svag vind

Optakt til Real Sociedad – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er endnu en fed kamp i vente fra Europa League torsdag aften, når Real Sociedad tager imod RB Leipzig. De to mandskaber var i aktion i Tyskland i sidste uge, hvor det endte 2-2. Der er ikke længere nogen regel om udebanemål, så alt må siges at være åbent her før returopgøret. Det var tyskerne, som sad på spillet i det første opgør, men alligevel var det Real Sociedad, som to gange i løbet af kampen var foran, det på trods af kun to afslutninger på mål over 90 minutter. Leipzig formøblede ikke den høje boldbesiddelse på 64% særlig godt, for det var småt med de helt oplagte scoringsmuligheder. Real Sociedad var mest snedige og effektive, og fik et flot resultat med fra Tyskland.

Begge mandskaber kæmper i deres hjemlige ligaer for at spille sig i Europa til næste sæson. Real Sociedad indtager 7.pladsen i La Liga, hvorfra der er 4 point op til Barcelona på 4.pladsen, mens Leipzig indtager 4.pladsen i Bundesligaens tætte subtop. Der var kæmpe forskel på de indsatser de to klubber lagde for dagen i weekenden, for mens Real Sociedad tabte med ydmygende 4-0 i lokalopgøret mod Athletic Club, så var RB Leipzig anderledes oplagte, da de på udebane smadrede Hertha Berlin med 6-1.

De gæstende tyskere står med de bedste kort på hånden i forhold til fravær, for de må kun undvære Halstenberg, mens Real Sociedad er uden Isak, Januzaj og Merino som alle plejer at være i og omkring startelleveren. Der kunne godt gå hen og mangle lidt offensiv firepower hos hjemmeholdet…


Real Sociedad:

 • Ander Barrenetxea (Kant, Reserve) – Skadet
 • Nacho Monreal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Diego Rico (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mikel Merino (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Alexander Isak (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Adnan Januzaj (Kant, Fast) – Tvivlsom


RB Leipzig:

 • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Skadet

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Elustondo, Munoz; Portu, Zubimendi, Silva, Oyarzabal; Sorloth

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Simakan, Gvardiol; Mukiele, Laimer, Haidara, Henrichs; Nkunku, Olmo; Poulsen


Odds på Real Sociedad – RB Leipzig

Bookmakerne har meget svært ved at pege på en favorit i dette opgør.


Odds-forslag: Ikke nok pondus i spanierne

Det er et spændende opgør vi har i vente torsdag aften fra San Sebastian, to stærke mandskaber fra to af Europas bedste ligaer i den første af to 1/16-finaler. Leipzig var klare favoritter i første opgør hjemme på Red Bull Arena, men på trods af et massivt spilovertag, så blev det blot til 2-2 på en sen udligning af Emil Forsberg. Det er meget godt kendetegnende for Real Sociedad, som igennem hele sæsonen har vist sig som et svært hold at besejre, og på nær i weekendens kamp mod Athletic, så har baskernes defensiv stået snorlige.

RB Leipzig var bedst i første kamp, men uden at få fuldt udbytte ud af bestræbelserne. Formen er dog opadgående hos tyskerne, som tilmed råder over en af Europas pt. varmeste angribere i Nkunku, som virkelig har mål i støvlerne for tiden. Med det vi så i første kamp fra de to mandskaber, så er det ikke utænkeligt, at Real Sociedad kan holde Leipzig fra fadet i dele af kampen, men når alt kommer til alt, så er der bare mere kvalitet, tempo og individuel styrke hos tyskerne, som tilmed råder over en stort set fraværsfri trup. Real Sociedad er et af de mindst scorende hold i La Liga, og jeg tror de kommer med for lidt til at sikre videre avancement her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
RB Leipzig går videre
Gå til bet365 *


Real Sociedad – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Sociedad er nummer 7 i La Liga med 38 point, en statistik på 10-5-9 og målscoren 24:25.
 • RB Leipzig er nummer 4 i Bundesligaen med 37 point. Statistikken er på 11-4-8 og målscoren 49:28.
 • Mikel Oyarzabal er topscorer for Sociedad i denne sæson, spanieren står noteret for otte ligamål.
 • Christopher Nkunku er topscorer for Leipzig med tretten mål.


Expected Goals: Real Sociedad vs. RB Leipzig de seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGRB LeipzigResultatxG
Athletic – Real Sociedad(4-0) 3,4 – 0,64  Hertha BSC – RB Leipzig(1-6) 1,08 – 3,69 
RB Leipzig – Real Sociedad(2-2) 1,55 – 0,97 RB Leipzig – Real Sociedad(2-2) 1,55 – 0,97
Real Sociedad – Granada(2-0) 3,47 – 1,41   RB Leipzig – Köln(3-1) 0,9 – 0,87 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Sociedad – RB Leipzig?

Real Sociedad – RB Leipzig spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Real Sociedad – RB Leipzig?

Real Sociedad – RB Leipzig spilles på Reale Seguros Stadium i San Sebastian

Skriv et svar