18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Sociedad – Manchester United: Odds og optakt den 3. november 2022

Christian Eriksen har taget Manchester med storm. I weekenden stod danskeren for en assist til det enlige mål i kampen mod West Ham. (Foto: Jon Super/AP/Ritzau Scanpix)
Christian Eriksen har taget Manchester med storm. I weekenden stod danskeren for en assist til det enlige mål i kampen mod West Ham. (Foto: Jon Super/AP/Ritzau Scanpix)

Hverken Real Sociedad eller Manchester United har haft problemer med at spille sig videre fra Europa Leagues Gruppe E. Begge klubber er allerede videre, og torsdag aften gælder det så en direkte duel om 1.pladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – Manchester United. Der er kampstart torsdag d. 3. november 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real Sociedad – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Georgi Kabakov
Stadion: Reale Seguros Stadium, San Sebastian
Vejret: 12°, let vind og regn

Real Sociedad – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Sociedad og Manchester United er del af en rimelig overkommelig gruppe her i Europa League, og har da heller ikke haft nogen som helst problemer med at sætte hverken Omonia Nicosia eller FC Sheriff til vægs. Inden sidste spillerunde er både spanierne og englænderne dermed allerede sikret videre avancement, til gengæld er der stadig spænding om, hvem som ender 1 og 2. Real Sociedad fører gruppen med 15 point, United har 12 point på 2.pladsen, og er dårlige indbyrdes efter spanierne vandt 1-0 på Old Trafford. Derfor skal Manchester United vinde tordag aften, og det skal være med mere end 1-0.

Faktisk er det ikke helt uvæsentligt, om man ender 1 eller 2 i Europa League-gruppespillet. 1.pladsen får nemlig lov til at springe over den første knockout-runde, og det må siges, at være ganske vigtigt i denne sæson, hvor der kommer et par ordentlig krabater ned fra Champions League. Ajax, Barcelona, Sevilla og Juventus forestiller jeg mig, er hold som man gerne vil undgå at rende ind i alt for hurtigt.

Det er ikke utænkeligt, at der kan blive spænding om udfaldet. Real Sociedad er, efter en flot periode med otte sejre i streg, nemlig kommet ned på jorden igen med to nederlag i streg i La Liga. United ser omvendt bedre ud end de gjorde i starten af sæsonen, og er nu oppe på otte sejre i streg uden nederlag. Det har dog været småt med sejre på mere end et mål for englænderne, og det er altså det, det kræver for at gå videre torsdag aften.


Real Sociedad:

  • Mikel Oyarzabal (Kant, Fast) – Skadet
  • David Silva (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mohamed-Ali Cho, (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Umar Sadiq (Angreb, Fast) – Skadet


Manchester United:

  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Victor Lindelof (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Antony (Kant, Fast) – Tvivlsom

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Pacheco, Rico; Merino, Zubimendi, Guevara; Mendez; Sorloth, Fernandez

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Martinez, Maguire, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Ronaldo


Odds på Real Sociedad – Manchester United

Kampens odds afslører, at Manchester United er favoritter. 


Odds-forslag: Engelsk sejr, men er det nok til at snuppe 1.pladsen?

Det har været en overkommelig opgave at spille sig videre fra Europa League-gruppespillet for både Real Sociedad og Manchester United, som fuldkommen har sat de to andre hold i gruppen til vægs. Nu resterer én kamp, og det er kampen om 1.pladsen. Manchester United skal vinde for at ende øverst på podiet, og det skal være en sejr på mere end ét mål.

Som nævnt er det langt fra uden betydning, hvorvidt man ender som 1’er eller 2’er, og derfor må man også forvente, at englænderne kommer til at forsøge indenomsoverhalingen. Real Sociedad har haft en fantastisk run med otte sejre på stribe, men på det seneste er de kommet ned på jorden igen med nederlag til Real Valladolid og Real Betis i de to seneste ligakampe. Begge kampe er tabt uden at komme på måltavlen, og til dette opgør er de uden flere offensive kræfter i David Silva, Oyarzabal og Sadiq. United har uden tvivl en chance, og med en formkurve, som er opadgående, så tror jeg på en sejr til gæsterne. Om det bliver med mere end ét overskydende mål er dog mere tvivlsomt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,20
Manchester United vinder
Gå til marathonbet *


Real Sociedad – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Sociedad indtager 1.pladsen i gruppen med 15 point.

  • Manchester United er nummer 2 med 12 point.

  • Norske Alexander Sørloth er topscorer for Real Sociedad i Europa League med to scoringer.

  • Marcus Rashford er topscorer for United i Europa League. Englænderen står noteret for tre kasser.

  • Det omvendte opgør endte med en 1-0 sejr til Real Sociedad på Old Trafford.


Expected Goals: Real Sociedad vs. Manchester Unitedde seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGManchester UnitedResultatxG
Real Sociedad – Real Betis(0-2)0,81 – 1,18Manchester United – West Ham(1-0) 1,04 – 0,87
Omonia Nicosia – Real Sociedad(0-2)0,33 – 0,96Manchester United – Sheriff(3-0) 2,66 – 0
Real Valladolid – Real Sociedad(1-0) 0,57 – 2,04Chelsea – Manchester United(1-1)0,83 – 1,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Sociedad – Manchester United?

Real Sociedad – Manchester United spilles torsdag den 3. november 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Real Sociedad – Manchester United?

Real Sociedad – Manchester United spilles på Reale Seguros Stadium i San Sebastian

Skriv første kommentar

Skriv et svar