18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Sociedad – AS Monaco: Odds og optakt den 30. september 2021

Foto: Bildbyrån

Real Sociedad tager hjemme i San Sebastian mod AS Monaco, og begge mandskaber kom fint i gang med gruppespillet. Spanierne hentede uafgjort ude mod PSV Eindhoven, mens AS Monaco hjemme besejrede østrigske Sturm Graz. Det kan blive en ganske seværdig forestilling på Estadio Anoeta torsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – AS Monaco. Der er kampstart torsdag d. 30. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Real Sociedad – AS Monaco: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Ivanov, Rusland
Stadion: Estadio Anoeta, San Sebastian
Vejret: 15° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Real Sociedad – AS Monaco: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Sociedad har fået en rigtig lovende indledning på La Liga-sæsonen. Godt nok tabte de i første kamp på Camp Nou til FC Barcelona og Martin Braithwaite i storform, men siden er det blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort. Bevares, tre af sejrene har været på 1:0, og den største sejr er 2:0 over Cadiz. Men de vinder. Og de er aktuelt på andenpladsen i tabellen. Mikel Oyarzabal har scoret fem af holdets 10 mål i La Liga, og de mangler stadig at få gang i svenske Alexander Isak, der leverede et løfterigt EM i sommerens løb, så hvis de også får ham i omdrejninger, ser det meget, meget lovende ud for træner Imanol Alguacil og hans mandskabs håb om at forbedre sidste sæsons femteplads. 

Den placering sendte dem direkte i Europa Leagues gruppespil, og selv om de er havnet i en stærk gruppe, vil de stadig drømme om at nå længere end sidste sæsons plads i sekstendedelsfinalerne i den næstfineste europæiske turnering. Holdet har mere end to håndfulde spillere på skadeslisten, og det gælder blandt andre svenske Isak, der altså ikke kommer i gang i dette opgør. Det gør heller hverken David Silva eller Alexander Sørloth, ligesom holdets normale anfører Asier Illarramendi også er ude med en skade.

Hos AS Monaco er skadeslisten noget kortere. Holdet var i svære problemer forud for opgøret mod Sturm Graz, for i Ligue 1 havde de blot fået fire point i de første fem kampe. Men sejren mod østrigerne – selv om den var med mindst mulig margin – forløste noget i holdet, der siden har hentet syv point i tre kampe, og nu har de bare tre point op til den tredjeplads, de landede på i sidste sæson. 

Dén tredjeplads betød, at AS Monaco begyndte deres europæiske sæson i CL-kvalen, hvor de besejrede Sparta Prag, men i to kampe i playoffrunden formåede de ikke at besejre Shakhtar Donetsk. Efter ukrainsk sejr på Stade Louis II i første kamp, vandt monegaskerne ellers 2:1 i Ukraine, men i forlængelsen fik hjemmeholdet puttet en enkelt i nettet, og så blev AS Monaco sendt i Europa Leagues gruppespil. Her skal de stramme bagdelen, for det er en skrap pulje, som ud over dem og Real Sociedad altså byder på PSV Eindhoven og Sturm Graz. 

Real Sociedad:

 • Jon Pacheco (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nacho Monreal (Back, Reserve) – Skadet
 • Diego Rico (Back, Reserve) – Skadet
 • Alex Sola (Back, Reserve) – Skadet
 • Jon Guridi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Asier Illarramendi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • David Silva (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ander Barrenetxea (Kant, Fast) – Skadet
 • Carlos Fernandez (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Alexander Sørloth (Angreb, Fast) – Skadet  
 • Alexander Isak (Angreb, Fast) – Skadet

AS Monaco:

 • Cesc Fabregas (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Krepin Diatta (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Munoz; Zubimendi, Turrientes; Januzaj, Merino, Oyarzabal; Lobete.

AS Monaco forventet startopstilling: Nubel; Aguilar, Maripan, Pavlovic, Jakobs; Matazo, Tchouameni; Martins, Volland, Diop; Ben Yedder.


Odds på Real Sociedad – AS Monaco

Oddsene til opgøret viser i retning af en kneben favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: To hold i medvind peger på mål

Real Sociedad har scoret 10 mål i 7 kampe i La Liga. 7 af de mål er faldet på udebane, mens de i 4 hjemmekampe blot har scoret 3 mål. Det har givet 10 point, så det vidner om stor effektivitet, men specielt målrigt ser det ikke ud. Der er faldet i alt 2,28 mål i deres 7 kampe, men siden 4:2-målfesten i Barcelona har de følgende 6 kampe blot budt på 10 scoringer. 

Helt omvendt ser det ud for gæsterne fra Monaco. De har spillet 8 kampe i Ligue 1, og i dem er der faldet 22 scoringer. Det svarer til 2,75 mål per kamp, og det bliver endnu bedre på udebane, hvor AS Monaco har scoret mindst 2 gange i 5 af deres 6 udekampe i sæsonen inklusive de 2 møder i CL-kvalen med henholdsvis Sparta Prag og Shakhtar Donetsk.

Real Sociedad formåede dog at score 2 gange ude mod PSV Eindhoven, og derfor tror anbefalingen også, at der kommer mål i dette opgør. Buddet herfra er, at der falder mindst 3 mål i kampen.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,94
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Real Sociedad – AS Monaco: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Sociedad spillede 2:2 med PSV Eindhoven i deres første kamp i Europa Leagues gruppe B.

 • Real Sociedad er efter 7 runder med 16 point på 2. pladsen i La Liga, hvor deres tal indtil videre er 5-1-1 med en score på 10:6.

 • AS Monaco hentede en kneben 1:0-sejr mod Sturm Graz på åbningsdagen i gruppen. Dermed topper de tabellen efter 1. runde. 

 • Efter 8 kampe i Ligue 1 er AS Monaco placeret som nummer 8 med 11 point. Deres statistik er 3-2-3 og scoren 11:11.

 • Mikel Oyarzabal er Real Sociedads topscorer med foreløbig 5 mål.

 • AS Monacos topscorer er Wissam Ben Yedder, som er noteret for 4 scoringer.


Expected Goals: Real Sociedad vs. AS Monaco de seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGAS MonacoResultatxG
Real Sociedad – Elche(1-0)2,51 – 0,75Clermont – AS Monaco(1-3)  0,95 – 1,13
Granada CF – Real Sociedad(2-3)1,36 – 2,06AS Monaco – St. Etienne(3-1)2,07 – 1,45 
Real Sociedad – Sevilla FC(0-0)  1,31 – 0,83Nice – AS Monaco(2-2)1,74 – 2,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar