18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Betis – Frankfurt: Odds og optakt den 9. marts 2022

Jesper Lindstrøm stod for en lækker kasse i weekendens sejr over Hertha Berlin. Er der flere numre i danskeren onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Jesper Lindstrøm stod for en lækker kasse i weekendens sejr over Hertha Berlin. Er der flere numre i danskeren onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Real Betis og Frankfurt tyvstarter Europa League 1/8-finalerne allerede onsdag aften, når de tørner sammen i det lune Sydspanien. Hjemmeholdet er dalet i niveau på det seneste, og gæsterne svinger i stor stil, så det ligner på forhånd et helt åbent opgør. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Frankfurt. Der er kampstart onsdag d. 9. marts 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Betis – Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret: 20°, svag vind

Optakt til Real Betis – Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til 1/8-finalen i Europa League, og vi lægger ud med en kamp mellem spanske Real Betis og tyske Frankfurt, som har Jesper Lindstrøm på holdkortet. Spanierne blev nummer 2 i deres pulje, som blev vundet af tyske Leverkusen, og i 1/16-finalen sendte de Zenit ud med en samlet 3-2 sejr. Frankfurt vandt deres gruppe foran Olympiakos og gik derfor direkte i 1/8-finalen.

Real Betis har indtil videre haft en fornem sæson, hvor de har budt sig til i den absolutte top af La Liga, men det er som om, de er faldet en anelse i kadence over de sidste par uger. Det er ikke blevet til sejr i de seneste fire kampe, i to af dem var uafgjort dog også nok, og sikrede dem videre avancement både her i Europa League og i Copa del Rey. I weekenden blev det til et 3-1 nederlag hjemme mod Atletico Madrid, som dermed overtog placeringen i rækkens top-4. Det står ikke forfærdeligt til for spanierne, men de så en anelse friskere og skarpere ud for bare et par uger siden.

Frankfurt er et svingende bekendtskab i denne sæson, hvilket en aktuel 10.plads i Bundesligaen illustrerer meget godt. Der er langt til nedrykningsstregen, så det bliver ikke et tema, til gengæld er der også 7 point op til de pladser, som giver europæisk fodbold til næste sæson, der bør derfor ikke være distraktioner for Frankfurt, som kan gå helhjertet efter succes her i Europa League. Efter tre nederlag i streg kom tyskerne tilbage på sejrssporet i weekenden, da de besejrede Hertha Berlin med 4-1. Her var der blandt andet lækkerier fra Jesper Lindstrøm, som stod for en flot scoring. Lad os håbe, at der er flere lækkerier i danskeren, som har spillet en flot første sæson i Bundesligaen.


Real Betis:

  • Martin Montoya (Back, Reserve) – Skadet


Frankfurt:

  • Diant Ramaj (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Kristijan Jakić (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ragnar Ache (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Goncalo Paciencia (Angreb, Reserve) – Karantæne

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Bellerin, Pezzela, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Fekir, Canales, Juanmi; Iglesias

Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Tuta, Hinteregger, N’Dicka; Chandler, Sow, Rode, Kostic; Lindstrøm, Kamada; Borre.


Odds på Real Betis – Frankfurt

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Spanierne har mest at byde på

Der er en spændende kamp i vente fra Europa League onsdag aften, når Real Betis tager imod Frankfurt i Europa League. Det er ikke to af de mest profilerede mandskaber i hverken Spanien eller Tyskland, men det er trods alt to klubber fra to af de bedste ligaer i verden. Ingen af dem har store traditioner i de internationale turneringer, og der er ingen tidligere indbyrdes opgør mellem de to, så umiddelbart står styrkeforholdet lidt uvist hen.

Frankfurt tabte ikke en eneste af de seks gruppekampe, men de mødte altså heller ikke et mandskab af Real Betis’ kaliber. I min optik er spanierne favoritter her, og måske også lidt større end bookmakerne har gjort dem til. Mens Frankfurt har været meget svingende sæsonen igennem, så har Real Betis altså haft flere perioder, hvor de har spillet fremragende fodbold, de seneste kampe har godt nok ikke været imponerende, men hvis først de offensive folk i Canales, Fekir, Juanmi og Iglesias rammer niveau, så kan det blive en lang aften for tyskerne. Hjemmeholdet skal gå benhårdt efter sejren og et godt udgangspunkt, og det tror jeg de lykkes med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Real Betis vinder
Gå til unibet *


Real Betis – Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Betis er nummer 5 i La Liga med 46 point. Statistikken er på 14-4-9 og målscoren 49:35.

  • Frankfurt er nummer 10 i Bundesligaen med 34 point. Her lyder statistikken på 9-7-9 og målscoren 37:37.

  • Juanmi er topscorer for Betis med tolv scoringer.

  • Colombianske Rafael Santos Borre er topscorer for Frankfurt med syv kasser.

  • De to klubber har ikke før mødtes i en betydende kamp. Frankfurt vandt dog 3-0 i en venskabskamp tilbage i 2017.


Expected Goals: Real Betis vs. Frankfurt de seneste tre kampe:

Real BetisResultatxGFrankfurtResultatxG
Real Betis – Atletico Madrid(1-3)1,11 – 2,2Hertha BSC – Frankfurt(1-4)0,78 – 1,73 
Sevilla – Real Betis(2-1)2,1 – 1,03Frankfurt – Bayern München(0-1)0,87 – 2,74 
Real Betis – Zenit(0-0)0,58 – 0,62   Köln – Frankfurt(1-0)0,78 – 0,71
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Betis – Frankfurt?

Real Betis – Frankfurt spilles onsdag den 9. marts 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Real Betis – Frankfurt?

Real Betis – Frankfurt spilles på Estadio Benito Villamarin i Sevilla

Skriv et svar