18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Betis – Celtic FC: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Real Betis tager hjemme på Benito Villamarin mod skotske Celtic FC i de to mandskabers første kamp i Europa Leagues gruppespil. Spanierne kommer fra sæsonens første sejr i fire kampe, mens Celtic FC vandt endnu en hjemmekamp i Premiership. Men skotterne har ikke imponeret i deres udekampe, og det ligner på forhånd en kamp, der ligger til værterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Celtic FC. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Real Betis – Celtic FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fran Jović, Kroatien
Stadion: Benito Villamarin, Sevilla
Vejret: 27° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Betis
Celtic
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 14:42.

Optakt til Real Betis – Celtic FC: Skader, karantæner og startopstillinger

De er ikke kommet helt ordentligt i gang med La Liga i denne sæson i Real Betis. Sidste sæson blev det til en imponerende sjetteplads i tabellen, men indtil videre har det været lidt haltende med to uafgjorte mod Mallorca og Cadiz fulgt af nederlag på 1:0 til Real Madrid. Men senest blev det endelig til tre point, da Sergio Canales i kampens døende minutter sendte 2:1-målet i nettet ude mod Granada, og dermed kravlede holdet op i ligaens bedste halvdel. 

Nu gælder det så første kamp i Europa League-gruppespillet, og holdet var med her for tre sæsoner siden, hvor de slog sig igennem til 1/16-finalerne, hvor de tabte samlet til franske Rennes med 6:4. De har tidligere været i ⅛-finalerne i både UEFA Cuppen og Europa League i henholdsvis 2006 og 2014, mens de tilbage i 1998 og 1978 var i pokalvindernes kvartfinaler. 

Celtic FC er en gigantisk fodboldklub, men de har været nødt til at tage plads på bagsædet i den skotske liga igen efter en lang årrække, hvor de sad helt uanfægtede på tronen, mens Rangers FC forsøgte at blive en værdig rival igen. Det er de så blevet nu, og i sidste sæson måtte Celtic FC nøjes med andenpladsen i Premiership efter ni titler på stribe.

Celtic FC vandt mesterholdenes Europa Cup i 1967, og tre år senere var de tabende finalister, men i nyere tid har det knebet for mandskabet at slå sig videre fra gruppespil, uanset om de er i Champions League eller Europa League. I sidste sæson røg de ud af CL-kvalen efter samlet nederlag mod ungarske Ferencvaros, hvorefter de slog sig igennem til Europa Leagues gruppespil kun for at slutte sidst i en gruppe med Sparta Prag, AC Milan og Lille. 

Real Betis:

 • Youssouf Sabaly (Back, Reserve) – Skadet
 • Diego Lainez (Kant, Reserve) – Skadet

Celtic FC:

 • Christopher Jullien (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James Forrest (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Karamoko Dembele (Kant, Reserve) – Skadet
 • Kyogo Furuhashi (Kant, Fast) – Skadet
 • Michael Johnston (Kant, Reserve) – Skadet

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Bellerin, Barta, Ruiz, Moreno; Rodriguez, Canales; Rodri, Fekir, Tello; Iglesias.

Celtic FC forventet startopstilling: Hart; Ralston, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor; Turnbull, McGregor, Rogic; Jota, Ajeti, Abada.


Odds på Real Betis – Celtic FC

Oddsene peger på værterne som favoritter i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 14:42.

Odds-forslag: Real Betis bør besejre forholdsvis tamme skotter

Real Betis kan med rimelighed forvente at gå videre fra denne pulje, hvor de to øvrige hold er Bayer Leverkusen og Ferencvaros. Men hvis det skal lykkes, har de brug for sejre på hjemmebanen, hvor de indtil nu har spillet 1:1 med Cadiz og tabt 1:0 til Real Madrid. Men sejren i weekenden over Granada har formentlig vækket en tiger i de lokale helte, og et opgør hvor Celtic FC er gæster ser indbydende ud netop nu. 

For hjemme har skotterne spillet tre kampe i Premiership, og de har vundet alle tre med en samlet score på 15:0. Av for den. Til gengæld har de tabt begge deres foreløbige udekampe mod Hearts og Rangers FC. I europæiske kvalifikationskampe er det en smule bedre med uafgjort 1:1 i Herning mod FCM i ordinær tid, hvorefter de tabte forlængelsen 1:0, og så røg de i Europa League, hvor de slog tjekkiske Jablonec 4:2 på udebane og tabte 2:1 i Alkmaar mod AZ. De virker ikke skræmmende på udebane. 

Ikke meget peger i retning af at Celtic FC pludselig er blevet glade for kampe på udebane, mens det omvendt bør give Real Betis et løft, at de i weekenden vandt sæsonens første sejr i La Liga. Anbefalingen vælger i hvert fald at gå med spansk sejr på hjemmebanen.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,74
Real Betis
Gå til Comeon *


Real Betis – Celtic FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Betis er på 9. pladsen i La Liga efter 4 kampe, hvor de har hentet 5 point. 

 • Tallene for Real Betis er 1-2-1 og scoren 4:4.

 • Celtic FC ligger på 5. pladsen i den skotske Premiership efter 5 runder og 9 point. 

 • Celtic FCs statistik lyder på 3-0-2, og deres score er 16:3.

 • Tre spillere har scoret for Real Betis indtil nu, og det er Sergio Canales, Rodri Sanchez og Juanmi. Holdets fjerde scoring var et selvmål sat ind af Mallorcas Reina.

 • Celtic FCs foreløbige topscorere er Kyogo Furuhashi og David Turnbull, som begge er noteret for 3 træffere.


Expected Goals: Real Betis vs. Celtic FCde seneste tre kampe:

Real BetisResultatxGCeltic FCResultatxG
Real Betis – Real Madrid(0-1)0,91 – 1,21Celtic FC – Ross County(3-0)2,43 – 0,33 
Real Betis – Cadiz(1-1)2,03 – 1,58Rangers FC – Celtic FC(1-0)0,94 – 0,76 
Mallorca – Real Betis(1-1)0,28 – 0,53 AZ Alkmaar – Celtic FC  (2-1)2,51 – 1,05
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar