18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Betis – Bayer Leverkusen: Odds og optakt den 21. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Real Betis og Bayer Leverkusen spiller om den foreløbige førsteplads i Europa Leagues gruppe G, hvor begge mandskaber har hentet seks point i deres første to kampe. Spanierne fik den bedste optakt mandag aften med 1:0 ude mod Deportivo Alaves, mens Bayer Leverkusen stod noget rundtossede tilbage efter 5:1-nederlag mod Bayern München søndag eftermiddag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Betis – Bayer Leverkusen. Der er kampstart torsdag d. 21. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


Real Betis – Bayer Leverkusen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Bartosz Frankowski, Polen
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret:  27° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Real Betis – Bayer Leverkusen: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Betis kom skidt i gang med La Liga, hvor de bare fik to point i deres første tre kampe, men siden har de i seks kampe hentet 13 point og blot tabt en enkelt kamp. Det ser meget bedre ud for træner Manuel Pellegrini, der overtog holdet sidste sommer og førte dem til en flot sjetteplads i La Liga, og derfor er de altså med i Europa i denne sæson. Hér går det altså glimrende via to sejre på henholdsvis 4:3 mod Celtic FC og 3:1 mod Ferencvaros. Dermed er Real Betis klar til to kampe om førstepladsen i gruppen mod Bayer Leverkusen.

For to sæsoner siden var mandskabet også i Europa League, og her slog de sig videre fra en gruppe med AC Milan, Olympiakos og Dudelange fra Luxembourg, men i knockoutkampene tabte de så til franske Rennes. Nu prøver de igen, og det ser indtil videre solidt ud. Til dette opgør må de formentlig undvære de to forsvarsspillere Ruiz og Sabaly, men i den anden ende er holdets indtil nu to flittigste målskytter, Juanmi og Willian José, klar til at gøre det til endnu en karruseltur for Bayer Leverkusens defensiv. 

For det var noget af en hvirvelvind, de blev udsat for i søndagens duel med Bayern München. Før opgøret var de to mandskaber side om side i toppen af Bundesligaen, men Bayern München scorede fem mål før pausen, og bankene var så eftertrykkelige, at Bayer Leverkusen nu er røget ned på tredjepladsen i tabellen. 

Det skal dog ikke pille ved, at de før weekendens nederlag havde vundet syv af de foregående otte kampe og hamret 25 mål i kassen imens. Seneste Europa League-kamp vandt Bayer Leverkusen med knusende 4:0 ude mod Celtic FC, og når de rammer deres niveau, spiller de besnærende fodbold. Det skal træner Gerardo Seoane nok vide at minde spillerne om, Den schweiziske træner kom i denne sæson til Die Werkself med tre mesterskaber på stribe fra Young Boys, og efter 11 kampe – givet et tyndt datagrundlag men alligevel – har han ført Bayer Leverkusen til en højere andel vundne kampe end de tre sæsoner i Young Boys, som vandt 97 ud af 148 kampe med Seoane på sidelinjen. 

Real Betis:

 • Victor Ruiz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Youssouf Sabaly (Back, Reserve) – Tvivlsom

Bayer Leverkusen:

 • Edmond Tapsoba (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Timothy Fosu-Mensah (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Julian Baumgartlinger (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Bellerin, Pezzella, Gonzalez, Miranda; Carvalho, Rodriguez; Ruibal, Fekir, Juanmi; Willian José.

Bayer Leverkusen forventet startopstilling: Hradecky; Frimpong, Kossounou, Tah, Bakker; Amiri, Demirbay; Diaby, Wirtz, Paulinho; Schick.


Odds på Real Betis – Bayer Leverkusen

Oddsene antyder, vi skal forvente en meget lige kamp. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Det kan blive festligt i Sevilla

Det er to mandskaber, der kender vejen til målet. Real Betis har i deres to europæiske kampe et samlet målsnit på 5,5 mål per kamp, og de har selv stået for 7 af de 11 scoringer. I La Liga er de trods alt på lidt mere afdæmpede 21 scoringer i deres 9 kampe, og her har de lavet 12 af de 21 mål. 21 scoringer giver et snit på 2,3 mål per kamp. 5 af sæsonens første 6 kampe i ligaen havde mål af begge hold, mens de seneste tre La Liga-kampe blot har set mål fra det ene deltagende mandskab. I Europa League har begge hold til gengæld været på tavlen i begge kampe indtil nu. 

Bayer Leverkusen har i deres to europæiske kampe været involverede i 7 scoringer og altså 3,5 mål i snit. Senest vandt de 4:0 ude mod Celtic FC, mens de i Bundesligaen har budt på underholdende 33 scoringer i sæsonens foreløbige 8 kampe. Det er et snit på lidt mere end 4 mål per kamp. Og søndagens duel bød altså – selv om det sikkert gjorde nas – på hele 6 scoringer. 5 af Bayer Leverkusens 8 kampe i Bundesligaen har haft begge hold på tavlen, og i Europa er kampene endt henholdsvis 2:1 og 4:0. 

Det er to hold med flair for mål. Selv om Real Betis kommer fra en 1:0-sejr mandag aften, og Bayer Leverkusen fik stryg med 5:1 i weekenden, antager anbefalingen, at begge mandskaber vil spille frisk til, og det skulle gerne munde ud i mindst en scoring til hvert hold, for anbefalingen er, at begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Real Betis – Bayer Leverkusen: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Betis er aktuelt nummer 2 i Europa Leagues gruppe G, hvor de har 6 point efter 2 runder. 

 • Statistikken for Real Betis er godkendte 2-0-0 med scoren 7:4.

 • Real Betis er i La Liga på 10. pladsen efter 8 kampe, der har udløst 12 point.

 • Bayer Leverkusen topper EL-gruppen med 6 point efter 2 kampe.

 • Bayer Leverkusens tal er 2-0-0 og 6:1.

 • I Bundesligaen kunne Bayer Leverkusen have overtaget 1. pladsen i weekenden, men de fik stryg med 5:1 hjemme mod Bayern München, og derfor er de nu på 3. pladsen med 16 point efter 8 runder. 

 • I EL-kampene er Juanmi topscorer for Real Betis med 2 kasser.

 • Hos Bayer Leverkusen er unge Florian Wirtz flittigste mand på måltavlen med 2 scoringer. 


Expected Goals: Real Betis vs. Bayer Leverkusen de seneste tre kampe:

Real BetisResultatxGBayer LeverkusenResultatxG
Villarreal CF – Real Betis(2-0)3,03 – 0,75Bayer Leverkusen – Bayern München(1-5)0,82 – 3,21 
Ferencvaros – Real Betis(1-3)0,61 – 0,86Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen(0-4)1,64 – 2,55 
Real Betis – Getafe (2-0)3,41 – 1,02Celtic FC – Bayer Leverkusen(0-4)1,80 – 3,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar