18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – Real Sociedad: Odds og optakt den 17. februar 2022

Kan Real Sociedad holde styr på brandvarme Nkunku torsdag aften i Europa League? (Foto: Bildbyrån)
Kan Real Sociedad holde styr på brandvarme Nkunku torsdag aften i Europa League? (Foto: Bildbyrån)

Det vælter ind med spændende 1/16-finaler i Europa League! Her får vi to subtophold fra henholdsvis Tyskland og Spanien i aktion, når RB Leipzig tager imod Real Sociedad hjemme på Red Bull Arena. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Real Sociedad. Der er kampstart torsdag d. 17. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


RB Leipzig – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 5°, svag vind

Optakt til RB Leipzig – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er masser af seværdige 1/16-finaler i denne sæsons Europa League, og dette opgør hører bestemt under den kategori. To subtophold fra to af Europas største ligaer, det skal nok blive sjovt! Leipzig har fundet vej hertil via 3.pladsen i en ubarmhjertig Champions League-gruppe, som indeholdt både Manchester City og PSG, mens Real Sociedad akkurat sneg sig videre som 2’er fra en svær Europa League-gruppe, som indeholdt både Monaco og PSV.

Der har været kraftig forbedring hos Leipzig siden ansættelsen af Domenico Tedesco tilbage i december, han overtog klubben på en 11.plads i Bundesligaen, men har efter en ganske pæn stime ført Red Bull-klubben helt op på rækkens 4.plads. Det er blevet til fem sejre i de seneste seks kampe på tværs af turneringer, og nederlaget kom ude til mægtige Bayern München, som må siges at være forventeligt. Midterfeltet i Bundesligaen er enormt tæt, så der er stadig lang vej til at sikre Champions League-billetterne til næste sæson.

Ligesom Leipzig så kæmper Real Sociedad for en placering i top-4 i denne sæson, og det ser ikke helt umuligt ud for baskerne, som kun har 1 point op til svingende Barcelona på 4.pladsen. Real Sociedad tabte kun én gang i Europa League-gruppespillet, og det bekræfter den tendens vi har set fra dem i La Liga, hvor de ikke nødvendigvis vinder alle kampe, men til gengæld taber ganske få. Fx er det kun blevet til et nederlag i de seneste otte kampe, men også ‘blot’ fire sejre. Isak og Oyarzabal i front kan lave ballade mod de fleste hold, så de skal have en god dag torsdag, hvis Sociedad skal sikre et stærkt udgangspunkt før returmødet.


RB Leipzig:

  • Marcel Halstenberg (Back, Reserve) – Skadet


Real Sociedad:

  • Ander Barrenetxea (Kant, Reserve) – Skadet
  • Nacho Monreal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Martin Zubimendi (Midtbane, Fast) – Karantæne

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Klostermann, Laimer, Kampl, Angelino; Olmo, Nkunku; Silva

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Zaldua, Elustondo, Le Normand, Munoz; Rafinha, Guevara, Merino; Januzaj, Isak, Oyarzabal


Odds på RB Leipzig – Real Sociedad

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Tysk tempo gør udslaget

Det er et spændende opgør vi har i vente torsdag aften fra Leipzig, to stærke mandskaber fra to af Europas bedste ligaer i den første af to 1/16-finaler. Leipzig er blevet gjort til klare favoritter hjemme på Red Bull Arena, og det er der ikke så meget at sige til, for tyskerne har været virkelig gode på eget græs i denne sæson med ni sejre i tolv Bundesliga-kampe. Pilen herfra peger da også Leipzigs vej.

Real Sociedad er som nævnt i optakten svære at overvinde, de hverken scorer eller indkasserer særlige mange mål, så de kan muligvis også gøre dette svært for Leipzig at trænge igennem her, men jeg tror alligevel på, at tyskerne har den afgørende klasse til at tage første stik. Red Bull Leipzig er vant til at skulle tage initiativet, de er vant til at sætte tempoet, og så har de altså individualister i Nkunku, Olmo, Silva, og Szoboszlai til at åbne kampen op. Anbefalingen lyder på en tysk sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,91
RB Leipzig vinder
Gå til bwin *


RB Leipzig – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

  • RB Leipzig er nummer 4 i Bundesligaen med 34 point. Statistikken er på 10-4-8 og målscoren 43:27.

  • Real Sociedad er nummer 6 i La Liga med 38 point, en statistik på 10-5-8 og målscoren 24:21.

  • Christopher Nkunku er topscorer for Leipzig med elleve mål.

  • Mikel Oyarzabal er topscorer for Sociedad i denne sæson, spanieren står noteret for otte ligamål.


Expected Goals: RB Leipzig vs. Real Sociedad de seneste tre kampe:

RB LeipzigResultatxGReal SociedadResultatxG
RB Leipzig – Köln(3-1) 0,9 – 0,87  Real Sociedad – Granada(2-0) 3,47 – 1,41 
Bayern München – RB Leipzig(3-2) 2,73 – 3 Valencia – Real Sociedad(0-0) 0,98 – 0,42 
RB Leipzig – Wolfsburg(2-0) 1,3 – 0,82  Real Sociedad – Real Betis(0-4) 1,32 – 2,23
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Leipzig – Real Sociedad?

RB Leipzig – Real Sociedad spilles torsdag den 17. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles RB Leipzig – Real Sociedad?

RB Leipzig – Real Sociedad spilles på Red Bull Arena i Leipzig

Skriv et svar