18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

RB Leipzig – Atalanta: Odds og optakt den 7. april 2022

RB Leipzig fik en fornem optakt til dette opgør, da de i weekenden ondulerede Dortmund med hele 4-1. (Foto: Bildbyrån)
RB Leipzig fik en fornem optakt til dette opgør, da de i weekenden ondulerede Dortmund med hele 4-1. (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften har vi et seværdigt opgør i vente fra Tyskland, når Yussuf Poulsens RB Leipzig tager imod Joakim Mæhles Atalanta i den første af to Europa League-kvartfinaler. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til RB Leipzig – Atalanta. Der er kampstart torsdag d. 7. april 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


RB Leipzig – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Red Bull Arena, Leipzig
Vejret: 10°, regn og frisk vind

Optakt til RB Leipzig – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er også blevet kvartfinale-tid i Europa League, og opgøret her mellem RB Leipzig og Atalanta ligner på forhånd det mest seværdige. De to mandskaber elsker en god omgang angrebsfodbold, så der bør gode chancer for underholdning over de to opgør. Både Leipzig og Atalanta startede sæsonen ud i Champions League, og bliver da også regnet som førsteudfordrere til Barcelona, som sidder på den helt store favoritværdighed i turneringen.

Leipzig blev 3’er i en svær CL-gruppe med Man. City og PSG, men slap med æren i behold og fik trods alt fremskaffet sig en 1/16-finale i Europa League. Her gjorde tyskerne det af med Real Sociedad efter 2-2 hjemme og 3-1 ude. Leipzig kom aldrig aktion i ottendedelsfinalen, da Spartak Moskva blev smidt ud af turneringen af UEFA. Atalanta blev 3’er i deres CL-gruppe, hvor Man. United og Villarreal viste sig for stærke. I 1/16-finalen gjorde Atalanta det med af med Olympiakos med en samlet sejr på 5-1, og senest var italienerne ude i to seværdige og nervepirrende ottendedelsfinaler mod tyske Leverkusen, som blev besejret med 4-2 over to kampe.

Hverken Leipzig eller Atalanta har ramt helt samme niveau i denne sæson som de gjorde i den foregående. For Leipzig er sidste sæsons 2.plads i Bundesligaen indtil videre byttet ud med en 4.plads, mens Atalanta har vekslet en 3.plads i fjor til en aktuel 7.plads(godt nok med en kamp i hånden). Resultaterne svinger mere end sædvanligt for de to klubber, men hvis man kigger på formen fra weekenden, så er det tyskerne, som står stærkest i billedet. Leipzig tog en flot 4-1 sejr ude over Dortmund, mens Atalanta kommer fra et tungt hjemmebanenederlag til Napoli. Hvor har vi de to utilregnelige mandskaber torsdag aften?


RB Leipzig:

  • Yussuf Poulsen (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Amadou Haidara (Midtbane, Fast) – Skadet


Atalanta:

  • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Syg
  • Rafael Toloi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Berat Djimsiti (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi, Simakan, Gvardiol, Orban, Mukiele, Kampl, Laimer, Angelino, Nkunku, Dani Olmo, Andrè Silva

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Palomino, Demiral, Scalvini; Mæhle, Freuler, De Roon, Zappacosta; Malinovskyi, Koopmeiners; Boga


Odds på RB Leipzig – Atalanta

Bookmakerne tror på en sejr til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Red Bull giver viiiinger

Dette opgør minder til forveksling om Atalantas ottendedelsfinale mod Bayer Leverkusen. Denne gang er de nemlig også oppe imod et offensivt tysk mandskab, som ynder at angribe for fuld skrue, og ikke tænke så meget over om det efterlader plads bagtil, præcis som Atalanta selv har for vane at angribe kampene. Der bør være rigtig fine muligheder for masser af mål og underholdning!

Der er ingen af de to mandskaber, som har kunne leve op til resultaterne fra sidste sæson, men Leipzig er altså ved at få vendt skuden. Faktisk er Yussuf Poulsens mandskab det bedste i Tyskland siden årsskiftet, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag mod mægtige Bayern München. Atalanta derimod er kun blevet dårligere i det nye år, hvor det kun er blevet til tre sejre i elleve ligakampe. Pilen peger tyskernes vej, og selvom Atalanta gjorde en fin figur i de to ottendedelsfinaler mod Leverkusen, så tror jeg ikke de får noget med her fra første kamp mod RB Leipzig, som kommer fra en solid 4-1 sejr ude over Dortmund i weekenden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,86
RB Leipzig vinder
Gå til marathonbet *


RB Leipzig – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

  • Leipzig er nummer 4 i Bundesligaen med 48 point. Statistikken er på 14-6-8 og målscoren siger 61:31.

  • Atalanta er nummer 6 i Serie A med 51 point. Statistikken er på 14-9-7 og målscoren 52:34.

  • Christopher Nkunku er topscorer for hjemmeholdet med 16 ligakasser.

  • Duvan Zapata og Pasalic deler topscorerværdigheden for Atalanta med 9 mål hver.

  • De to klubber er forholdsvis nye på den store scene, så der er ingen tidligere indbyrdes opgør at gøre sig klog på.


Expected Goals: RB Leipzig vs. Atalanta de seneste tre kampe:

RB LeipzigResultatxGAtalantaResultatxG
Dortmund – RB Leipzig(1-4) 0,74 – 0,65Atalanta – Napoli(1-3) 1,51 – 1,39 
RB Leipzig – Frankfurt(0-0)1,82 – 0,14  Bologna – Atalanta(0-1)1,11 – 2,23 
Greuther Fürth – RB Leipzig(1-6)0,32 – 1,81Bayer Leverkusen – Atalanta(0-1)1,24 – 0,83
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles RB Leipzig – Atalanta?

RB Leipzig – Atalanta spilles torsdag den 7. april 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles RB Leipzig – Atalanta?

RB Leipzig – Atalanta spilles på Red Bull Arena i Leipzig

Skriv et svar