18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rangers – RB Leipzig: Odds og optakt den 5. maj 2022

RB Leipzig hev en snæver 1-0 sejr i land for en uge siden, så opgøret på Ibrox er helt åbent. (Foto: Bildbyrån)
RB Leipzig hev en snæver 1-0 sejr i land for en uge siden, så opgøret på Ibrox er helt åbent. (Foto: Bildbyrån)

Leipzig var, og er for den sags skyld stadig, store favoritter til at snuppe finalebilletten på bekostning af Rangers, men da tyskerne blot formåede at hive en snæver 1-0 sejr i land på hjemmebane for en uge siden, er alt helt åbent her til returopgøret på Ibrox i Glasgow. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rangers – RB Leipzig. Der er kampstart torsdag d. 5. maj 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Rangers – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias
Stadion: Ibrox Stadium, Glasgow
Vejret: 11°, svag vind

Optakt til Rangers – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er tid til returopgør i Europa League-semifinalen, og her tager skotske Rangers imod tyske RB Leipzig torsdag aften. Tyskerne var på forhånd kæmpe favoritter til at spille sig i finalen, og det er de for den sags skyld stadig, men det blev altså kun til en 1-0 sejr hjemme på Red Bull Arena for en uge siden, og dermed må skotterne siges stadig at være i spil til avancement. Ingen tvivl om, at Leipzig var det bedste hold i opgøret for en uge siden, men det blev aldrig til det helt store festfyrværkeri, og faktisk skulle der gå 84 minutter før de bragte sig foran på en solid flugter af Angelino. Fint resultat, men de fleste havde nok forventet mere af tyskerne på eget græs. Leipzig er stadig favoritter, men på et fyldt Ibrox kan alt ske.

Rangers har været en positiv overraskelse i denne sæsons Europa League. Godt nok var de ikke voldsomt imponerende i gruppespillet, hvor de blandt andet krydsede klinger med Brøndby, men i knockout-kampene har de været forrygende. Mest overraskende var den samlede sejr på 6-4 over Dortmund i første knockout-runde, og siden da har de ekspederet mere upåagtede Røde Stjerne og Braga ud af turneringen. Ingen havde regnet med skotsk avancement mod Dortmund, og hvis man kan sende dem ud, kan man vel også klare Leipzig? Roofe og Ramsey er eftersigende i spil til at være en del af truppen denne gang, og det hjælper gevaldigt på offensiven, som vi ikke så meget til for en uge siden.

Leipzig har været helt forrygende siden Tedesco overtog roret i december, men oplever pt. en lille formnedgang. Godt nok blev det til en 1-0 sejr over Rangers for en uge siden, men imponerende var det ikke. De to seneste kampe i Bundesligaen er tabt til Union Berlin og Gladbach, og dermed er Tedesco og co. gledet ud af top-4, som giver Champions League til næste sæson. Er Leipzig ved at gå død eller er alt fokus bare rettet ind på succes her i Europa League?


Rangers:

  • Alfredo Morelos (Angreb, Fast) – Skadet
  • Kemar Roofe (Angreb, Reserve) – Tvivlsom
  • Aaron Ramsey (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


RB Leipzig:

  • Josko Gvardiol (Forsvar, Fast) – Skadet

Rangers forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic; Lundstram, Jack, Kamara; Aribo, Sakala, Kent

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Orban, Halstenberg; Henrichs, Laimer, Adams, Angelino; Olmo; Szoboszlai, Nkunku


Odds på Rangers – RB Leipzig

Bookmakerne tror på en sejr til tyskerne.


Odds-forslag: Åben slagudveksling kaster mål af sig

Man må gå ud fra at Rangers kommer med lidt mere denne gang end tilfældet var det for en uge siden. Stemningen bliver helt sikkert elektrisk hjemme på Ibrox, så spillerne vil blive båret frem. Bagud med 1-0 skal skotterne frem at jagte sejren, og det fordrer godt for en underholdende affære. Leipzig viste i kvartfinalen, at de ikke har noget problem med at spille på udebane, og Tedesco er ikke bange for at gå pragmatisk til værks og satse på kontrabold. Dermed bliver det formentlig Rangers med initiativet, og Leipzig lukrerende på omstillinger til deres hurtige og talentfulde offensivspillere.

Leipzig må undvære den faste midterforsvar Josko Gvardiol, mens Rangers formentlig har lidt offensiv firepower tilbage fra skadesbænken, så der bør være muligheder for at skotterne kan vise sig bedre frem end i første opgør. Rangers skal blæse til angreb før eller siden, hvis de vil spille sig i finalen, så jeg forestiller mig, at der nok skal gang i målscoringen. Ingen af de to mandskaber er usårlige, og med en finaleplads på spil, bliver der næppe givet op på noget tidspunkt. Anbefalingen lyder på en åben slagudveksling med over 2.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,90
Over 2.5 mål
Gå til nordicbet *


Rangers – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

  • Rangers er nummer 2 i den hjemlige liga med 80 point. Statistikken er på 24-8-3 og målscoren 71:29.

  • Leipzig er nummer 5 i Bundesligaen med 54 point. Statistikken er på 16-6-9 og målscoren siger 67:36.

  • Alfredo Morelos er topscorer for skotterne med 11 kasser.

  • Christopher Nkunku er topscorer for tyskerne med 17 ligakasser.


Expected Goals: Rangers vs. RB Leipzig de seneste tre kampe:

RangersResultatxGRB LeipzigResultatxG
Celtic – Rangers(1-1) 1,5 – 2,58Borussia Gladbach – Leipzig(3-1) 1,08 – 0,89 
Leipzig – Rangers(1-0) 1,15 – 0,33 Leipzig – Rangers(1-0) 1,15 – 0,33 
Motherwell – Rangers(1-3) 0,66 – 1,71 Leipzig – Union Berlin(2-1)1,59 – 1,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rangers – RB Leipzig?

Rangers – RB Leipzig spilles torsdag den 5. maj 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Rangers – RB Leipzig?

Rangers – RB Leipzig spilles på Ibrox Stadium i Glasgow

Skriv et svar