18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rangers – Lyon: Odds og optakt den 16. september 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag aften går det løs i Europa League, og der skal holdes et vågent øje med dette opgør. Ikke kun fordi, at det er to habile fodboldhold i Rangers og Lyon, som støder sammen i Glasgow, men også fordi, at Brøndby er en del af puljen. Hvem af de to forhåndsfavoritter til avancement ligger bedst fra land her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rangers – Lyon. Der er kampstart torsdag d. 16. september 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Rangers – Lyon: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andreas Ekberg, Sverige
Stadion: Ibrox Stadium, Glasgow
Vejret: 14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 21:46.


Optakt til Rangers – Lyon: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke verdens nemmeste pulje som Brøndby er havnet i her. Intet er umuligt, men især Rangers og Lyon befinder sig pt. nok på en lidt højere spillemæssige hylde en Brøndbys, mens Sparta Prag bør være til at spille op med. Men lad os nu hvordan de forskellige hold angriber Europa League i denne omgang.

Rangers var helt forrygende i sidste sæson, hvor de endelig fik skubbet rivalerne fra Celtic af tronen efter de havde siddet tungt på den i de 9 foregående år. Kæmpe skalp af Rangers, som nu skal forsøge at holde sig på toppen igen i denne sæson. Triumfen i ligaen gav også Rangers muligheden for at kvalificere sig til Champions League, men her rendte skotterne ind i en gedigen skuffelse mod vores svenske naboer fra Malmø, som slog Rangers med 2-1 både ude og hjemme. Enormt skuffende af Steven Gerards mandskab, som tilmed spillede halvdelen af andet opgør med en mand i overtal, men alligevel formøblede deres 1-0 føring… Efter Champions League-skuffelsen trådte Rangers ind i sidste kvalrunde til Europa League, hvor de ikke ligefrem imponerede med en samlet 1-0 sejr over armenske Alashkert. I den skotske Premier League har de dog lagt sig i spidsen fra start med 12 point i de første fem kampe.

Lyon endte som nummer 4 i Ligue 1 i sidste sæson, kun to point fra Monaco og Champions League-billetter… Forud for denne sæson har de sagt farvel til de sidste sæsoners absolutte profil, Memphis Depay, som nu boltrer sig i Barcelona. Det har selvfølgelig en vis indvirkning på holdet, når så markant en spiller rykker videre, men Lyon har også hentet nyt blod ind i form af Shaqiri fra Liverpool, Boateng fra Bayern og Emerson fra Chelsea. På papiret ligner det rimelig pæne signings! Sæson startede dog ikke ud som forventet med kun 2 point i de første tre ligakampe. De to seneste kampe har dog budt på sejre, først over Nantes og i weekenden slog de så også Strasbourg, i en kamp hvor både Shaqiri og Boateng fik debut. Måske de er ved at vågne op til dåd! Dembele er startet fornemt ud i de første kampe, og står allerede noteret for 4 kasser i ligaen. Han er desuden tidligere Celtic-mand og scorede 7 mål i 9 kampe mod morgendagens modstander.

Rangers:

 • Connor Goldson (Forsvar, Fast) – Tvivlsom pga. Covid-19
 • Ianis Hagi (Kant, Reserve) – Covid-19
 • Ryan Jack (Midtbane, Reserve) – Skadet

Lyon:

 • Leo Dubois (Back, Fast) – Skadet
 • Tino Kadewere (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Jeff Reine-Adelaide (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Xherdan Shaqiri (Kant, Fast) – Ikke vaccineret
 • Moussa Dembele (Angreb, Fast) – Skadet

Rangers forventet startopstilling: McLaughlin; Barisic, Balogun, Helander, Barisic; Aribo, Davis, Kamara; Roofe, Morelos, Kent

Lyon forventet startopstilling: Lopes; Gusto, Diomande, Denayer, Emerson; Caqueret, Guimaraes; Paqueta, Aouar, Toko Ekambi; Cherki


Odds på Rangers – Lyon

Bookmakerne ser et meget jævnbyrdigt opgør for sig.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
bwin
2.95 3.50 2.35
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 21:46.


Odds-forslag: Endnu en skotsk skuffelse i Europa

Der er en vis form for storhed over de skotske tophold Celtic og Rangers, fantastisk historie, fantastisk tilskueropbakning osv. Meeeen, kvaliteten af skotsk er altså svingende, og selv ikke de to topklubber kan redde æren længere. Rangers blev slået ud af Malmø i CL-kvalen med både nederlag ude og hjemme, mens Celtic blev slået ud af FC Midtjylland. Det siger lidt om kvaliteten hos de skotske klubber, som ikke er af fordums styrke. Muligvis giver hjemmebanen Steven Gerrard og co. vinger, men jeg synes altså de står rimelig svagt i billedet i forhold til Lyon.

Gæsterne er ved at være vågne op til dåd, og de er ved at få spillet sommerindkøbene ind på holdet. De kommer fra to sejre i streg, hvor præstationerne har set ganske fine ud, og i kampen før det var de uheldige med ikke at få fuldt udbytte mod Clermont, for de væltede sig i chancer. Jeg synes, at de skotske klubber har gang i en bekymrende europæisk tendens, og det vidner måske om, at niveauet ikke helt er der hvor det var engang. I min optik har gæsterne langt højere kvalitet end værterne, og det kan end ikke hjemmebanefordelen gøre op for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,74
2-tallet
Gå til Marathonbet *


Rangers – Lyon: Statistik, topscorer og H2H

 • Rangers topper den skotske liga med 12 efter fem kampe. Statistikken lyder på 4-0-1 og en målscore på 10:4.

 • Lyon har haltet sig i gang med den nye sæson. Fem kampe har resulteret i 8 point, en statistik på 2-2-1 og en målscore på 8:8.

 • Rangers’ 10 ligamål indtil videre er sat ind af hele otte forskellige spillere. Kun Kemar Roofe står noteret for 2 kasser.

 • Moussa Dembele er topscorer for Lyon og i hele Ligue 1 med 4 sæsonmål.

 • De to klubber mødtes to gange i 2007 i Champions League. Begge opgør endte med 3-0, og begge gange var det udeholdet, som tog sejren.


Expected Goals: Rangers vs. Lyon – de seneste tre kampe

RangersResultatxGLyonResultatxG
St. Johnstone – Rangers(1-2)0,53 – 1,42Lyon – Strasbourg(3-1)1,68 – 2,37
Rangers – Celtic(1-0)0,94 – 0,76Nantes – Lyon(0-1)1,62 – 2,2
Alashkert – Rangers(0-0)0,64 – 2,3Lyon – Clermont(3-3)4,31 – 1,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar