18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rangers FC – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 24. februar 2022

Dortmund jagter oprejsning på Ibrox Stadium

Borussia Dortmund tabte første møde med Rangers FC, men de rejste sig i weekenden med 6:0 mod Borussia M’Gladbach. (Foto: Bildbyrån)

En fremragende kamp af Rangers FC i sidste uge giver dem klar fordel med 4:2-føring fra første duel på Signal Iduna Park mod Borussia Dortmund. Men uden reglen om udebanemål skal Borussia Dortmund trods alt blot vinde 2:0 for at udligne den første kamp. Det er ikke umuligt, og i weekendens kamp i Bundesligaen viste de gulsorte i hvert fald, at de kender vejen til mål med 6:0-sejr mod Borussia M’Gladbach. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rangers FC – Borussia Dortmund. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på RTL eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Rangers FC – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz, Spanien
Stadion: Ibrox Stadium, Glasgow
Vejret: 1° og mild vind

Optakt til Rangers FC – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en imponerende sejr, Rangers FC hentede på Signal Iduna Park i sidste uge, og havde reglen om udebanemål stadig været i spil, ville de altså have tvunget Borussia Dortmund ud i enten en sejr på tre mål eller at score mindst fire gange på Ibrox for at vende opgøret. Men reglerne nu gør, at tyskerne kan ‘nøjes’ med at vinde med to overskydende for at tvinge opgøret i forlængelse. 

Rangers FC kan så glæde sig over, at de kun har tabt én gang på hjemmebane siden 19. september, og de seneste otte hjemmekampe er alle blevet vundet med en score på 22:0. Så de plejer at være skrappe til at lukke af bagtil. I Europa League har de godt nok tabt to af deres seneste fem hjemmekampe, så helt usårlige er de altså ikke. De må undvære Ofoborh og Hagi til opgøret her, mens centerforsvarer Balogun er meldt tvivlsom. 

Der er til gengæld ingen tvivl om, at Erling Haaland ikke bliver klar for Borussia Dortmund. Nordmanden er simpelthen ikke rejst med til Glasgow, så de må endnu engang klare sig uden den norske målmaskine. Det klarede de nu også glimrende i weekenden, hvor de bankede Borussia M’Gladbach med overbevisende 6:0 via blandt andet to mål af anfører Marco Reus. 

Mindre kan gøre det i det skotske, og træner Marco Rose kan glæde sig over, at holdet har været på tavlen i 14 af sæsonens 16 udekampe, og at de hele ni gange i de 16 forsøg har scoret mindst to mål på fremmed græs. Til gengæld vandt de kun én af tre udekampe i CL-gruppespillet, og 2:1-sejren i Istanbul ville ikke være tilstrækkelig til at hjælpe dem i Glasgow torsdag aften.

Rangers FC:

  • Leon Balogun (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ianis Hagi (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nnamdi Ofoborh (Midtbane, Fast/Reserve) – Hjerteproblemer

Borussia Dortmund:

  • Manuel Akanji (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marcel Schmelzer (Back, Reserve) – Skadet
  • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
  • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
  • Giovanni Reyna (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Erling Haaland (Angreb, Fast) – Ikke kampklar

Rangers FC forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson,Bassey, Barisic; Jack, Lundstram; Arfield, Aribo, Kent; Morelos.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Can, Hummels, Pongracic; Wolf, Dahoud, Bellingham, Guerreiro; Brandt, Malen, Reus.


Odds på Rangers FC – Borussia Dortmund

Kigger vi på kampens odds, viser det sig, at gæsterne fra Dortmund er kampens favoritter hos bookmakerne. 


Odds-forslag: Der lurer mål i luften over Ibrox

Den imponerende hjemmestatistik i de seneste otte kampe for Rangers FC bliver lidt mudret, hvis vi kun kigger på sæsonens fire europæiske kampe. De indledte i CL-kvalen, hvor Malmö FF hentede en 2:1-sejr på Ibrox, og i gruppespillet i Europa League åbnede de med 0:2 mod Olympique Lyon, før det blev til sejre over både Brøndby IF og Sparta Prag på 2:0. 

For Borussia Dortmund kan de sikkert glæde sig over, at der i ni af deres seneste 10 udekampe er faldet mindst tre mål, og at der også i ni af de 10 kampe har været mål af begge mandskaber – well, det sidste er måske ikke til glæde for tyskerne, men det passer anbefalingen fint – for det viser, at Borussia Dortmund er i stand til at skabe åbne og målrige opgør, når de er gæster. 

Derfor bliver buddet fra anbefalingen til denne duel, at begge hold kommer på tavlen, og at der i alt bliver scoret mindst tre mål. Selv hvis tyskerne kommer på 1:0, skal de frem og presse på, og det kan give skotterne chancer på omstillinger. Omvendt, hvis Rangers FC får scoret, vil det kræve yderligere pres fra gæsterne. Det kan sagtens blive endnu en fornøjelig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,72
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Rangers FC – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

  • Rangers FC er nummer 2 i Skotland med 63 point efter 27 runder. 

  • Rangers FC begyndte den europæiske sæson i CL med nederlag til Malmö FF. Det sendte dem i EL-gruppespil med Lyon, Sparta Prag og Brøndby. En andenplads i den gruppe sendte dem til ottendedelsfinalerne.

  • Borussia Dortmund indtager 2. pladsen i Bundesligaen med 6 point op til Bayern München på 1, pladsen. Borussia Dortmund har 49 point for 23 kampe. 

  • Tyskerne begyndte i CL-gruppespillet, hvor de måtte nøjes med 3. pladsen efter Ajax Amsterdam og Sporting Lissabon, mens de holdt Besiktas Istanbul bag sig. 

  • Hos Rangers FC er 11 mål nok til at gøre Alfredo Morelos til holdets flittigste målskytte.

  • Erling Haaland er Borussia Dortmunds topscorer med 16 træffer.


Expected Goals: Rangers FC – Borussia Dortmund – de seneste tre kampe

Rangers FCResultatxGBorussia DortmundResultatxG
Dundee United – Rangers FC(1-1)0,57 – 2,58Borussia Dortmund – Borussia M’Gladbach (6-0) 3,38 – 1,15 
Borussia Dortmund – Rangers FC (2-4)1,55 – 1,94 Borussia Dortmund – Rangers FC (2-4)1,55 – 1,94 
Annan Athletic – Rangers FC (0-3) 0,30 – 2,08 Union Berlin – Borussia Dortmund (0-3) 1,20 – 2,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rangers FC – Borussia Dortmund?

Rangers FC – Borussia Dortmund spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Rangers FC – Borussia Dortmund?

Rangers FC – Borussia Dortmund spilles på Ibrox Stadium i Glasgow i Skotland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar