18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rangers – Brøndby: Odds og optakt den 21. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Brøndby er kommet i menneskehænder i Europa League, hvilket ku har kastet ét mål af sig og nul scorede mål. Torsdag venter der endnu en svær opgave, når de skotske mester tager imod den danske mestre. Rangers er dog ikke kommet godt fra start i gruppen med to nederlag i de to første kampe. Kan Brøndby få noget med hjem fra Glasgow eller er Rangers for stærke? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rangers – Brøndby. Der er kampstart torsdag d. 21. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X og TV2 Play.

GÅ TIL


Rangers – Brøndby: Dommer, stadion og vejr

Dommer: F. Jovic, Kroatien
Stadion: Ibrow Stadium, Glasgow
Vejret:  8° og skyet med lille chance for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 21:42.

Optakt til Rangers – Brøndby: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er dømt bundopgør i Europa League gruppe A, når de skotske mestre tørner sammen med de danske mestre. Begge mandskaber står noteret for en målscore på 0-3, men Rangers har tabt begge kampe, mens Brøndby er sluppet afsted med ét point, som kom i hjemmekampen mod Sparta Prag. Mens Rangers ikke helt har fået tingene til at spille i Europa, så ser det lidt bedre ud i den skotske Premiership, hvor Glasgow-klubben indtager førstepladsen efter ni spillerunde. Steven Gerrards mandskab er dog langt fra så overlegne som tilfældet var i sidste sæson, hvor de gik ubesejret igennem og endte på vanvittige 102 point – 25 point foran Celtic. Allerede i indeværende sæson har Rangers tabt, så det er altså ikke kun i Europa at det kniber, men også i den hjemlige på trods af, at de stadig er førerhold.

For Brøndby kører det heller ikke ligefrem. Sammenlignet med sidste sæson, så har Brøndby det utroligt svært i hver kamp de spiller – endda også mod Superligaens bundhold fra Vejle, hvor de var heldige med at få vendt et truende 1-2 nederlag til en 3-2 sejr i weekenden. Der har været stor udskiftning i spillertruppen og de nye spillere der er kommet til, skal løfte en stor arv, hvilket de ikke har formået indtil nu. Det er ærgerligt for Brøndby, som endelig er i et europæisk gruppespil, og endda med mulighed for europæisk fodbold efter nytår, hvis bare de ender i top tre i gruppen. Men som tingene ser ud lige nu, så må Brøndby nok hellere koncentrere sig om top seks i Superligaen, og så hjælper det heller ikke ligefrem at Drengene fra Vestegnen er blevet trukket i en svær pulje med Lyon og Sparta Prag foruden dagens modstander fra Rangers.

Hvis Brøndby skal gøre sig forhåbninger om europæisk fodbold på den anden side af nytår, så kræver det et godt resultat i Glasgow. Selvom det bliver svært, så viste Brøndby – i hvertfald i første halvleg mod Lyon – at de har et koncept der kan frustrere modstanderne. Om det kan holde i 90 minutter på en svær udebane på Ibrow Stadium, det må tiden vise.

Rangers:

 • Filip Helander (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Glen Kamara (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Ryan Kent (Kant, Fast) – Skadet
 • Ryan Jack (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Brøndby:

 • Mads Hermansen (Målmand, Fast) – Skadet
 • Peter Bjur (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Mathias Greve (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Rangers forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Lundstram, Bacuna; Hagi, Davis, Aribo; Morelos

Brøndby forventet startopstilling: Mikkelsen; Heggheim, Maxsø, Rosted; Gammelby, Frendrup, Radosevic, Slimane, Mensah; Uhre, Hedlund


Odds på Rangers – Brøndby

Oddsene på kampen indikerer en størst tro på en hjemmesejr.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Intet goalshow på Ibrow Stadium

Hverken Rangers eller Brøndby har formået at score i indeværende gruppespil i Europa League og selvom særligt Rangers vil jagte scoringer og sejren i kampen mod Brøndby, så skal man kigge langt efter scoringer. Rangers har ikke haft nemt ved at score i indeværende sæson, hvis man sammenligner med den seneste sæson. I sidste sæson scorede Rangers 92 mål i 38 kampe i Premiership, hvilket er et snit på knap 2,5 mål pr. kamp, mens man til sammenligning kun har scoret 15 kasser i ni kampe i indeværende sæson.

Brøndby har heller ikke ligefrem vadet i mål i den danske Superliga i denne sæson. Godt nok scorede man tre mål senest, men det var trods alt mod bundholdet fra Vejle. Som man så i Brøndbys seneste europæiske udekamp mod Lyon, og faktisk også kvalifikationskampen til Champions League mod Salzburg på udebane, så vælger Brøndby at tage et meget defensivt udgangspunkt, hvor hovedfokusset er at holde modstanderen fra chancer. Samme taktik må man forvente i kampen mod Rangers, hvor man endnu engang er store underdogs.

Det ligner en kamp, hvor Rangers kommer til at spille rundt på Brøndbys banehalvdel, men hvor det måske ikke bliver så nemt som forventet for de skotske mestre. Kommer Rangers først foran 1 eller 2-0, så må man forvente at de kører den sikkert hjem. Det er svært at se Brøndby kunne udfordre Rangers i den anden ende.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,07
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Rangers – Brøndby: Statistik, topscorer og H2H

 • Rangers har tabt deres to første kampe i Europa League og indtager sidstepladsen i gruppen.

 • Brøndby er kommet fra land med 0-0 mod Sparta Prag og et nederlag til Lyon, hvilket efterlader dem på tredjepladsen med ét point.

 • Hverken Rangers eller Brøndby har scoret i turneringen indtil videre.

 • De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.


Expected Goals: Rangers vs. Hearts de seneste tre kampe:

RangersResultatxGBrøndbyResultatxG
Rangers – Hearts(1-1)3,74 – 0,42Brøndby – Vejle(3-2)1,96 – 2,52
Rangers – Hibernian(2-1)1,73 – 0,22Randers FC – Brøndby(1-1)0,85 – 1,57
Sparta Prag – Rangers(1-0)1,26 – 0,43Lyon – Brøndby(3-0)3,96 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar