18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

PSV Eindhoven – Arsenal FC: Odds og optakt den 27. oktober 2022

Granit Xhaka scorede sejrsmålet, da Arsenal FC slog PSV Eindhoven 1:0 for en uge siden. (Foto: Adrian Dennis / AFP / Ritzau Scanpix)
Granit Xhaka scorede sejrsmålet, da Arsenal FC slog PSV Eindhoven 1:0 for en uge siden. (Foto: Adrian Dennis / AFP / Ritzau Scanpix)

PSV Eindhoven tager mod Arsenal FC i Europa Leagues gruppe A. De mødtes i sidste uge, hvor Arsenal FC hjemme i London vandt 1:0. Englænderne topper gruppen med maksimumpoint efter fire runder, og PSV Eindhoven er nummer to med syv point. Men de er absolut ikke sikre på at ende som nummer to endnu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til PSV Eindhoven – Arsenal FC. Der er kampstart torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

PSV Eindhoven – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello, Italien
Stadion: Phillips Stadion, Eindhoven, Nederlandene
Vejret: 17° og let vind

PSV Eindhoven – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det vrimler med storsejre og kampe med mange mål for træner Nistelrooys PSV Eindhoven. Men i sidste uge tabte de 1:0 på Emirates til Arsenal FC, og i weekenden fik de klø med 4:2 ude mod Groningen i Æresdivisionen. De er nu fire point efter Ajax Amsterdam i toppen efter 11 runder. Det er ikke godt. Så mange point er der jo ikke tradition for at smide i ligaen i Nederlandene.

I Europa begyndte PSV Eindhoven i CL-kvalen, men efter sejr over AS Monaco blev de sendt ud af skotske Rangers FC. Dermed måtte de altså over i Europa League, hvor de indtil videre kun har slået schweiziske FC Zürich to gange, tabt til Arsenal FC og delt med norske Bodø/Glimt i Eindhoven. 

Dét sidste resultat kan blive meget væsentligt, for hvis nordmændene vinder i Schweiz, kan Bodø/Glimt med sejr på hjemmebane mod PSV Eindhoven i sidste runde snuppe billetten videre til knockoutkampene. Og det kan de også, selv om PSV Eindhoven skulle vinde denne kamp mod Arsenal FC.

Arsenal FC er til gengæld allerede sikre på at gå videre, og henter de et enkelt point i Eindhoven, er de endda sikre på førstepladsen. Det har været en forrygende sæsonåbning for træner Arteta og hans flok. I Premier League topper de tabellen efter 11 runder med blot et enkelt nederlag, og i Europa League har de indtil videre gjort rent bord med fire sejre. 

Der er en ynde og en flot balance på mandskabet, der med Jesus på top har fået den helt rigtige targetman til at deltage både i opspillet med snurretoppene Martinelli og Saka, og til at profitere af de snedige stikninger fra Ødegaard. Nordmanden udvikler sig med raketfart, og han er en af ligaens allerbedste på sin position. Partey og Xhaka er arbejdsmændene på midten, og Xhaka har nu scoret to kampe i træk, så der er også offensive kvaliteter at hente fra den centrale midte. 

Spørgsmålet er vel reelt, om Arsenal FC bare buldrer på og går efter at lukke det hele her, eller om de roterer og spekulerer i at afgøre det hele på hjemmebane mod FC Zürich i den kommende uge? Rotation har ikke været Artetas ting indtil nu, så man kan godt forvente, de kommer i stærkeste, og at Gunners kommer for at hente sejren. 

Europa League Grp. A
K
1Arsenal540173411012
2PSV Eindhoven5311133106010
3Bodø/Glimt511348-4804
4FC Zürich5104515-101003


PSV Eindhoven:

 • Kjell Peersman (Mål, Reserve) – Skadet
 • Olivier Boscagli (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Ismael Saibari (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Yorbe Vertessen (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Fode Fofana (Angreb, Reserve) – Skadet


Arsenal FC:

 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Mohamed Elneny (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Emile Smith Rowe (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

PSV Eindhoven forventet startopstilling: Benitez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Gutierrez, Veerman; Simons, Til, Gakpo.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.


Odds på PSV Eindhoven – Arsenal FC

Kampens odds viser, at bookmakerne regner med sejr til Arsenal FC.


Odds-forslag: Nu kommer målene

PSV Eindhoven gik ind til sidste uges møde med Arsenal FC med seks sejre i de foregående syv kampe. Men nu har de altså tabt to kampe i rap, og verden ser helt anderledes ud. Hvor de i sidste uge reelt spillede med om førstepladsen i gruppen, spiller PSV Eindhoven nu for videre avancement i Europa League. 

Arsenal FC havde syv sejre på stribe, da de mødtes i torsdags, og de hentede nummer otte med 1:0 på Emirates, men i weekenden fik de sejrsstimen brudt, da de delte 1:1 med Southampton FC. Dét kommer formentlig ikke til at ændre på noget som helst for et Arsenal FC-hold, der har sprudlet af ideer og spillelyst indtil videre i efteråret. 

I sidste uge endte det 1:0 på Emirates, men PSV Eindhoven har i sæsonens 20 betydende kampe i alt været involveret i 88 mål. Altså et snit på 4,4 mål per kamp. Arsenal FC har spillet knap så mange kampe, men de er dog på knap tre mål i snit for deres 15 kampe i sæsonen indtil nu.

Anbefalingen forventer, at sidste uges kamp med blot en enkelt scoring var en Outlier, og derfor prøver vi med det samme spil, som er en kombination af begge hold scorer og mindst tre mål i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,90
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


PSV Eindhoven – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

 • PSV Eindhoven er aktuelt nummer 2 i Æresdivisionen med 24 point efter 11 runder. 

 • Tallene for PSV Eindhoven siger 8-0-3, mens deres målforskel er 37:18.

 • I EL-gruppen er PSV Eindhoven aktuelt nummer 2 med 7 point for deres første 4 kampe. Scoren for PSV Eindhoven er 11:3.

 • Arsenal FC topper Premier League efter 11 kampe, hvor de har hentet 28 point.

 • Arsenal FCs statistik er 9-1-1 med scoren 25:11.

 • Arsenal FC topper Europa League gruppe A med 12 point efter 4 kampe og en score på 7:1.

 • Hos PSV Eindhoven er flittigste mand på måltavlen Cody Gakpo, som har sendt bolden i rusen 9 gange.

 • Arsenal FCs topscorer er Gabriel Jesus, som har scoret 5 mål.
Info
NavnArsenalARS
Land
England
ENG
CheftrænerMikel Arteta
Websitewww.arsenal.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
12
Mål
30
Mål imod
11
Rent bur
5
Gule kort
19
Turnering
Europa League Grp. A
Kampe spillet
5
Mål
7
Mål imod
3
Rent bur
3
Gule kort
11


Expected Goals: PSV Eindhoven vs. Arsenal FC – de seneste tre kampe:

PSV EindhovenResultatxGArsenal FCResultatxG
Groningen – PSV Eindhoven (4-2) 1,99 – 3,41Southampton FC – Arsenal FC(1-1) 0,57 – 1,31 
Arsenal FC – PSV Eindhoven (1-0) 2,82 – 0,34Arsenal FC – PSV Eindhoven (1-0) 2,82 – 0,34
PSV Eindhoven – Utrecht (6-1) 3,09 – 0,64 Leeds United – Arsenal FC(0-1) 2,44 – 1,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles PSV Eindhoven – Arsenal FC?

PSV Eindhoven – Arsenal FC spilles torsdag den 27. oktober 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles PSV Eindhoven – Arsenal FC?

PSV Eindhoven – Arsenal FC spilles på Phillips Stadion i Eindhoven i Nederlandene.

Skriv et svar