18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Lyon – Rangers FC: Odds og optakt den 9. december 2021 2021

Olympique Lyon jagter sjette sejr i seks forsøg, når de torsdag får besøg af Rangers FC, der omvendt forsøger at imponere den kun ‘fire kampe gamle’ træner Giovanni van Bronckhorst. (Foto: Bildbyrån)

Olympique Lyon og Rangers FC holder topmøde i Lyon torsdag aften, og da begge mandskaber er sikre på at slutte som henholdsvis nummer et og to i gruppen – og ikke kan ændre på deres indbyrdes placeringer – er det måske et af årets mest betydningsløse topmøder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Lyon – Rangers FC. Der er kampstart torsdag d. 9. december 2021 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Olympique Lyon – Rangers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Radu Petrescu, Rumænien
Stadion: Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Vejret: 0° og svag vind

Optakt til Olympique Lyon – Rangers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

De franske værter har hentet fem sejre i deres fem kampe i gruppespillet, og det kan vel i sig selv være motivation at gå gennem gruppen med lutter sejre. Alligevel må vi forvente, at træner Peter Bosz vælger at rotere for at spare spillere og for at give folk fra anden række en smule shine. Der er ingen tilskuere til kampen, da Olympique Lyon har forbud mod tilskuere efter uroligheder i en ligakamp mod Marseille for et par uger siden. 

I ligaen ser det knap så overbevisende ud for mandskabet, som er på 12. pladsen i Ligue 1, men de har faktisk bare fire point til en top 4-placering, og de kan tage et vigtigt skridt på søndag, når de på udebane møder de forsvarende mestre fra Lille, som aktuelt roder rundt på 11. pladsen – altså et bette nøk foran i tabellen. Denayer og Diomande fra forsvaret er meldt ude sammen med backen Dubois, og på midten mangler Reine-Adelaide og helt fremme Lenny Pintor. 

Hos gæsterne er den svenske forsvarsspiller Helander og midtbane-manden Ofoborh ude, mens Leon Balogun er hastigt på vej tilbage fra skade og måske bliver klar til kamp her. Uanset at gæsterne ikke kan hverken forbedre eller smide deres andenplads væk, vil de være meget motiverede, for under den nye træner Bronckhorst har de i fire kampe hentet fire sejre. Dén stime fortsætter de helt sikkert gerne. 

I den hjemlige liga er de endnu engang i front med fire point ned til rivalerne fra Celtic FC efter 16 runder. Næste udgave af Old Firm finder sted 2. januar, så indtil da gælder det om at holde sig på behørig afstand for Bronckhorst og kompagni, og mon ikke han gerne vil skrive lutter sejre på spisesedlen frem mod Celtic-kampen? 


Olympique Lyon:

  • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sinaly Diomande (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Leo Dubois (Back,Fast) – Skadet
  • Jeff Reine-Adelaide (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Lenny Pintor (Angreb, Reserve) – Skadet


Rangers FC:

  • Leon Balogun (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Filip Helander (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Nnamdi Ofoborh (Midtbane, Reserve) – Hjerteproblemer

Olympique Lyon forventet startopstilling:  Lopes; Gusto, Da Silva, Lukeba, Henrique; Cherki, Caqueret, Keita, Kadewere; Dembele, Slimani.

Rangers FC forventet startopstilling:  McGregor; Patterson, Goldson, Bassey, Barisic; Lundstram, Davis, Kamara; Aribo, Roofe, Hagi.


Odds på Olympique Lyon – Rangers FC

Bookmakernes odds til kampen indikerer, der er et lige opgør i vente, men værterne er trods alt favoritter.


Odds-forslag: Så slutter festen for van Bronckhorst

Motivation er en besynderligt størrelse. Kampen skal jo spilles, selv om det ville betyde tæt på ingenting for de to mandskaber. Men der er lande-koefficienter, der er sponsorer, og der er meget andet at tage hensyn til. Så nu spiller vi. Men hvem vil det mest? Hvem vil det i det hele taget?

Olympique Lyon har været med afstand gruppens bedste mandskab, og ingen af de øvrige har været i stand til hverken at matche eller overgå franskmændenes niveau. Ikke engang kortvarigt. Så på det parameter må de – som bookmakerne også forsigtigt antyder med deres odds – være favoritter. 

Omvendt er Rangers FC i gang med at imponere en ny træner, og i den femte kamp er intet vel endnu mejslet i sten, så der bliver givetvis gået til stålet. Men de er også i gang med at implementere nye tanker, ideer og vænne sig til nye former for peptalk og taktikmøder før kampene.

Det kan vel ikke undgå at give et par bølgeskvulp, og de fire sejre indtil nu dækker over sejre over Livingston, Hibernian og Dundee FC, som alle tre hører til i den skotske ligas nedre halvdel. Anbefalingen tror, der endnu engang vil være forskel i niveau, og at Olympique Lyon hiver sejren hjem. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,96
Olympique Lyon
Gå til Nordicbet *


Olympique Lyon – Rangers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Olympique Lyon har allerede vundet EL-gruppe A med 15 point for deres første 5 kampe. 

  • Tallene for Olympique Lyon er 5-0-0 med scoren 15:4.

  • Gæsterne fra Rangers FC er sikre på at slutte gruppen som nummer 2 med foreløbig 7 point for 5 kampe. 

  • Rangers FCs statistik er 2-1-2, mens deres måltal er på 5:4.

  • Karl Brilliant Toko Ekambi er Olympique Lyons topscorer med 6 mål.

  • Hos Rangers FC er Alfredo Morelos flittigste mand på måltavlen med 2 kasser.


Expected Goals: Olympique Lyon vs. Rangers FC de seneste tre kampe:

Olympique LyonResultatxGRangers FCResultatxG
Girondins de Bordeaux – Olympique Lyon (2-2)1,63 – 1,87Rangers FC – Dundee FC (3-0) 2,27 – 0,34 
Olympique Lyon – Reims (1-2)2,83 – 1,43Hibernian – Rangers FC (0-1)0,37 – 1,77 
Montpellier – Olympique Lyon (0-1) 1,14 – 0,96 Livingston – Rangers FC(1-3) 1,61 – 1,51 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Lyon – Rangers FC?

Olympique Lyon – Rangers FC spilles torsdag den 9. december 18:45.

Hvor spilles Olympique Lyon – Rangers FC?

Olympique Lyon – Rangers FC spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon i Frankrig.

Skriv første kommentar

Skriv et svar