18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympique Lyon – FC Porto: Odds og optakt den 17. marts 2022

Portugisiske giganter vakler på kanten af exit

Lucas Paqueta scorede det enlige mål i Lyons 1:0-sejr i Porto i første møde. (Foto: Bildbyrån)

Franske Olympique Lyon får torsdag aften besøg af FC Porto i Europa Leagues ottendedelsfinaler. Første kamp på Estadio do Dragao i Portugal endte med fransk 1:0-sejr, så de har klart fordel før returkampen i egen hule på Parc Olympique Lyonnais. Men de fik en gevaldig ørefigen i weekendens kamp i Ligue 1. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympique Lyon – FC Porto. Der er kampstart torsdag d. 17. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Olympique Lyon – FC Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ovidiu Hategan, Rumænien
Stadion: Parc Olympique Lyonnais, Lyon
Vejret: 14° og mild vind

Optakt til Olympique Lyon – FC Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

En placering midt i Ligue 1 som nummer 10 er skuffende for Olympique Lyon. Holdet vandt mesterskabet i Frankrig syv gange på stribe fra 2002 til 2008, men de har hverken set guldet før eller siden den stime. Det bliver absolut heller ikke til guld i denne sæson, og selv om de nok havde håbet, foråret kunne sende dem op i de europæiske pladser, er de altså stadig placeret midt i. Med seks point til en europæisk plads kan det stadig nås, men det ser ikke lovende ud. 

I første kamp i Portugal spillede franskmændene frisk til, og det var ikke helt ufortjent, at de løb med sejren. Men weekendens kamp på hjemmebane mod Stade Rennes blev en kedelig affære. Der std 0:4 og grinede ned til hjemmeholdet efter 49 minutter, og så var det jo bare ren kosmetik og en ringe trøst, at de fik reduceret til 2:4 før slutfløjtet på henholdsvis et selvmål og et straffespark. Dén oplevelse skal de glemme hurtigst muligt, og så skal de finde de positive fornemmelser fra sejren i sidste uges kamp frem i stedet. 

For FC Porto er det lige omvendt. De skal glemme alt om nederlaget i den første duel, og så kan de i stedet glæde sig over, at det blev til en overbevisende og stor sejr, da de i weekenden mødte Tondela, som blev slået 4:0. Dermed holder FC Porto fast i førstepladsen i toppen af tabellen, og de har endnu sæsonens første nederlag til gode i den hjemlige liga. 

Deres europæiske eventyr begyndte i Champions League, hvor de dog måtte neje sig i kamp med Atletico Madrid og Liverpool og kun holdt AC Milan bag sig. Tredjepladsen sendte dem i Europa Leagues Playoffrunde, hvor de ekspederede endnu et italiensk hold, Lazio, ud med samlet 4:3. Og nu står de så med ryggen mod muren, for de har endnu ikke prøvet at vinde på udebane i Europa i denne sæson, og det har de brug for her. 


Olympique Lyon:

 • Jerome Boateng (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jason Denayer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Sinaly Diomande (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Rayan Cherki (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


FC Porto:

 • Pepe (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Wilson Manafa (Back, Reserve) – Skadet

Olympique Lyon forventet startopstilling: Lopes; Dubois, Mendes, Lukeba; Henrique, Ndombele, Caqueret; Faivre, Paqueta, Ekambi; Dembele.

FC Porto forventet startopstilling: D. Costa; Costa, Mbemba, Cardoso, Zaidu; Otavio, Uribe, Vitinha, Pepe; Taremi, Martinez.


Odds på Olympique Lyon – FC Porto

Oddsene peger på en svag favoritværdighed til hjemmeholdet.


Odds-forslag: Det ser stadig målrigt ud

Det første opgør var af mange spået til at blive et målrigt ét af slagsen, men det blev altså ved det ene veludførte mål, som Lucas Paqueta sparkede ind for gæsterne. Men så her måske? Returkampe har det med at åbne sig endnu mere end første opgør, og trods blot en enkelt scoring var der ganske fint gang i sagerne i Porto i første kamp. 

Portugiserne har som nævnt en ikke imponerende udestatistik i årets europæiske kampe, hvor de i fire forsøg endnu ikke har vundet. Men mere aktuelt er de faktisk i en stime på 10 udekampe i alle turneringer, hvor de har vundet ni og blot spillet den ene uafgjort mod Lazio i Playoffrunden. I ni af de 10 ubesejrede udekampe har de scoret mindst to mål. Dette opgør er absolut ikke afgjort endnu. 

Anbefalingen tror på, målene kommer denne gang. Olympique Lyon har scoret i alle sæsonens hidtidige syv europæiske kampe og vundet de seks. Mens gæsterne altså er i en god gænge med scoringer på fremmed græs. Det bliver en kombination af begge hold scorer og mindst tre mål i alt, der er buddet her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Olympique Lyon – FC Porto: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympique Lyon er nummer 10 i Ligue 1 med 41 point efter 28 kampe. 

 • Olympique Lyons statistik viser 11-9-8 og 40:37.

 • FC Porto fører den hjemlige liga med 70 point for 26 runder. 

 • Tallene for FC Porto er 22-4-0 med måldifferencen 67:19.

 • Moussa Dembele er topscorer hos Olympique Lyon med 10 basser..

 • Hos FC Porto deler Luis Diaz og Mehdi Taremi æren som topscorer med 14 kasser hver.


Expected Goals: Olympique Lyon – FC Porto de seneste tre kampe:

Olympique LyonResultatxGFC PortoResultatxG
Olympique Lyon – Stade Rennes(2-4)1,34 – 1,05FC Porto – Tondela(4-0)3,79 – 0,34 
FC Porto – Olympique Lyon(0-1)1,26 – 1,66FC Porto – Olympique Lyon(0-1)1,26 – 1,66
Lorient FC – Olympique Lyon (1-4)1,55 – 1,88Paços de Ferreira – FC Porto(2-4)1,12 – 3,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympique Lyon – FC Porto?

Olympique Lyon – FC Porto spilles torsdag den 17. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Olympique Lyon – FC Porto?

Olympique Lyon – FC Porto spilles på Parc Olympique Lyonnais i Lyon i Frankrig

Skriv et svar