18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Olympiakos – Atalanta: Odds og optakt den 24. februar 2022

Gasperinis Atalanta-mandskab er i sløj form for tiden. Kommer de helskindet igennem turen til Grækenland? (Foto: Bildbyrån)
Gasperinis Atalanta-mandskab er i sløj form for tiden. Kommer de helskindet igennem turen til Grækenland? (Foto: Bildbyrån)

Atalanta er inde i en formmæssige krise, men står med udmærkede kort på hånden her i Europa League, hvor de vandt det første opgør mod Olympiakos med 2-1 for en uge siden. Klarer italienerne skærene eller bliver det til et skuffende exit i Grækenland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Olympiakos – Atalanta. Der er kampstart torsdag d. 24. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Olympiakos – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande
Stadion: Karaiskaki Stadium, Piræus
Vejret: 11°, frisk vind

Optakt til Olympiakos – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Pilen har kun peget én vej for Atalanta i de seneste mange sæsoner. Gasperinis mandskab har lagt på spillemæssigt og pointmæssigt sæson efter sæson, de er blevet en fast bestanddel af den italienske top, og de har gjort det med en frembrusende og underholdende stil. Pt. virker italienerne dog til at have ramt muren. De seneste syv kampe på tværs af turneringer har blot kastet en enkelt sejr af sig, og det var i det første opgør mod Olympiakos. Dermed står Atalanta med udmærkede kort på hånden her, mens Champions League-billetterne til næste sæson også stadig er inden for rækkevidde. Det går ikke godt hos Gasperini og co. men ingen skade er sket endnu. Til dette opgør er gæsterne hårdt ramt offensivt, hvor Zapata, Muriel og Ilicic formentlig ikke kommer i aktion.

Det er en kompliceret opgave, som Atalanta kommer på torsdag aften, for Olympiakos har gang i en strålende sæson! Grækerne topper suverænt den hjemlige række, hvor det efter 23 spillerunder endnu ikke er blevet til nederlag. Selvom den græske liga har set bedre dage, så er det en flot bedrift, og en bedrift, som tillader dem at lægge alle kræfter i Europa League. I gruppespillet blev det til tre sejre og tre nederlag for Olympiakos, så de er altså til at tale med, men med den skrantende form Atalata viser for tiden, så må der være tro på avancement hos grækerne.


Olympiakos:

 • Ingen kendte fravær


Atalanta:

 • Luis Muriel (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet
 • José Luis Palomino (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Aleksei Miranchuk (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Skadet

Olympiakos forventet startopstilling: Vaclik; Papastathopoulos, Manolas, Cissè; Lala, Mvila, A. Camara, Reabciuk; Masouras, Soares, Onyekuru

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Maehle, De Roon, Freuler, Pezzella; Koopmeiners, Pasalic; Boga


Odds på Olympiakos – Atalanta

Bookmakerne har Atalanta som favoritter.


Odds-forslag: Italienerne klarer lige akkurat skærene

Atalanta har været med i knockout-kampene i Champions League de to seneste sæsoner, og de var da heller ikke langt fra at spille sig videre denne gang – derfor er italienerne selvfølgelig også favoritter her mod Olympiakos i Europa League, men med den seneste form in mente bør de måske ikke være så klare favoritter som bookmakerne har gjort dem til?

Den eneste sejr Atalanta har hentet i de seneste syv forsøg var for en uge siden mod Olympiakos, spillemæssigt kører det slet ikke for Gasperini og co., som især offensivt ser blegere ud end i lang tid. Det har selvfølgelig også noget at gøre med fraværene af markante navne som Muriel, Zapata og Ilicic, men det gør opgøret mere lige end man ellers kunne forvente. Olympiakos har kun tabt én af 26 hjemmekampe i sæsonen, hvor de især defensivt har stået ganske solidt. Det bliver tæt i Grækenland! Atalanta er videre med et X og det tror jeg lige akkurat de skraber hjem.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,68
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Olympiakos – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Olympiacis er suveræn 1’er i Grækenland med 59 point. Statistikken er på 18-5-0 og målscoren 39:11.

 • Atalanta er nummer 5 med 44 point. Statistikken er på 12-8-5 og målscoren 46:30.

 • Youssef El-Arabi er topscorer for hjemmeholdet med ni mål i den græske Superliga.

 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere.

 • Olympiakos bragte sig hurtigt foran i sidste uges opgør, men to mål fra Atalanta-forsvaren Berat Djimsiti i 2.halvleg resulterede i en 2-1 sejr til Atalanta.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Olympiakos vs. Atalanta de seneste tre kampe:

OlympiakosResultatxGAtalantaResultatxG
Volos NFC – Olympiacos(0-1) 0,34 – 1,29Fiorentina – Atalanta(1-0) 0,94 – 0,36 
Atalanta – Olympiacos (2-1) 1,75 – 0,38Atalanta – Olympiacos (2-1) 1,75 – 0,38
Olympiacos – AEK(1-0)1,67 – 0,54Atalanta – Juventus(1-1) 2,25 – 1,63
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Olympiakos – Atalanta?

Olympiakos – Atalanta spilles torsdag den 24. februar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles Olympiakos – Atalanta?

Olympiakos – Atalanta spilles på Karaiskaki Stadium i Piræus

Skriv et svar