18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Roma: Odds og optakt den 29.april 2021

Foto: Bildbyrån

Det emmer lidt af Champions League… Men det er altså semifinalen i denne sæsons Europa League vi har at gøre med torsdag aften, her tager selveste Manchester United imod AS Roma hjemme på Old Trafford. Hvem sikrer sig det bedste udgangspunkt før returopgøret i Rom i næste uge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Roma. Der er kampstart torsdag d. 29. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren eller Discovery+.

GÅ TIL


Manchester United – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 6°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Manchester United
Roma
Odds are subject to change. Last updated 29. april 2021 21:00.


Optakt til Manchester United – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United må tage til takke med titlen som det næstbedste hold i Premier League i denne sæson, bysbørnene fra City har blæst al modstand af banen, og så har det været op til de resterende hold at kæmpe om de resterende pladser. Her har United indtil videre vist sig som det stærkeste mandskab, og med 2.pladsen så godt som sikret, kan de gå helhjertet efter europæisk succes. Det engelske storhold viser fin form for tiden, et enkelt nederlag i de seneste 21 kampe er ganske imponerende. De har fundet vej til Europa League-semifinalen via en 3.plads i deres CL-gruppespil, og efterfølgende sejre over ikke upåagtede modstandere som Real Sociedad, AC Milan og Granada. Der er kvalitet over hele linjen hos United, og de ligner en klar favorit til at løbe med Europa League-trofæet. Rashford har haft lidt problemer med bentøjet på det sidste, men forventes at blive klar. Ellers er der ingen mærkbare ting at berette fra skadesfronten, fraværet af Martial ærgrer nok ikke så mange United-fans.

Det er gået fra overraskende godt til forventeligt dårligt for Roma i Serie A, længe bød de sig godt til i top-4 men på det sidste er det blevet værre og værre for romerne, som reelt set ikke har noget tilbage at spille for i ligaregi. Der er ingen tvivl om, at Europa League er blevet prioriteret af træner Fonseca på det sidste, men det er stadig bekymrende at de ikke har formået at gøre det bedre i ligaen, én sejr i de seneste syv ligakampe er ikke godt nok. Men hvis romerne skulle formå at slå United ud her, så er der ingen tvivl om at Fonseca bliver tilgivet af de fanatiske Roma-fans. Roma har modsat ligaen, gjort det fremragende i Europa League. Sikkert avancement for gruppen og siden sejre imod forholdsvis stærke modstandere som Braga, Shakhtar Donetsk og Ajax. Roma er fortsat uden langtidsskadede Zaniolo, derudover er forsvarskæmpen Mancini ude med karantæne efter hans 117. advarsel i sæsonen og Pedro er skadet. Fraværslisten er mindre end længe set.

Manchester United:

  • Phil Jones (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Roma:

  • Pedro (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
  • Gianluca Mancini (Forsvar, Fast) – Karantæne

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani

Roma forventet startopstilling: Pau Lopez; Smalling, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Odds på Manchester United – Roma

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Manchester United som storfavoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 29. april 2021 21:00.


Odds-forslag: Der bliver åbnet op for målsluserne!

Der er dømt Europa League-storkamp torsdag aften, første kamp ud af to bliver spillet på Old Trafford og præcis en uge efter løber returopgøret af stablen på Olimpico i Rom. Hvad kan vi så forvente os af første opgør? Manchester United er i hvert fald blevet gjort til klare favoritter hos bookmakerne, og det er egentlig ganske fortjent når man kigger på deres form versus Romas. Oddset på hjemmeholdet står en smule lavt til min smag, så jeg har kigget en anden vej.

Der er ingen tvivl om hvordan kampbilledet bliver i denne kamp, for United er bedre spiller for spiller, så min forventning er at de kommer til at være enormt meget på bolden. Det scenarie passer Roma ganske fint, for de elsker hurtige omstillinger med deres løbeivrige spillere som Veretout, Spinazzola og tidligere United spiller, Mkhitaryan. I modsætning til hvordan disse knockout-kampe nogen gange kan løbe af stablen, så regner jeg med en åben kamp. Værterne fra Manchester har så meget kvalitet i offensiven, de har et væld af spillere, som kan lave assist og mål, og med de defensive dyder Roma viser for tiden, så forestiller jeg mig ikke at de kan holde nullet i særlig lang tid. Det vil i den grad åbne kampen op og tvinge romerne frem på banen, og så har vi en kamp! Jeg kan ikke forestille mig andet end et målrigt opgør, United er for gode til ikke at score imod så svag en defensiv, men Roma er ikke uden evner i offensiven, så det lover godt for en underholdende affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,80
Over 2.5 mål
Besøg Nordicbet *


Manchester United – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • De Røde Djævle fra Manchester er på sikker kurs i forhold til at sikre sig 2.pladsen i Premier League, de har fem point ned til Leicester på 3.pladsen med 5 runder igen.

  • Roma er gået helt i stå i den hjemlige liga hvor de indtager 7.pladsen efter en skuffende stime af dårlige resultater.

  • Bruno Fernandes er Uniteds topscorer i Premier League med imponerende 16 mål, og minsandten om han ikke også er englændernes mest scorende spiller i Europa League med 3 mål indtil videre.

  • Romas mest målfarlige spiller i ligaen er den franske midtbanemotor, Jordan Veretout, som står noteret for 10 ligamål. Roma råder over Europa Leagues nuværende topscorer, Mayoral, som har scoret 7 gange indtil videre.

  • Manchester United har den klare overhånd når vi kigger på de indbyrdes opgør mellem de to hold. Her har englænderne vundet fire ud af seks indbyrdes opgør, spillet en enkelt uafgjort og tabt en enkelt gang.Expected Goals: Manchester United vs. Roma – de seneste tre kampe

RomaResultatxGRomaResultatxG
Leeds United – Manchester United(0-0)0,33 – 1,12Cagliari – Roma(3-2)1,56 – 2,33
Manchester United – Burnley(3-1)2,56 – 0,77Roma – Atalanta(1-1)1,03 – 2,12
Manchester United – Granada(2-0)0,93 – 1,09Torino – Roma(3-1)4,04 – 2,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar