18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Real Sociedad: Odds og optakt den 8. september 2022

Så er Eriksen og United kommet i gang! Efter en sløj start på sæsonen er det nu blevet til fire sejre i rap. (Foto: Bildbyrån)
Så er Eriksen og United kommet i gang! Efter en sløj start på sæsonen er det nu blevet til fire sejre i rap. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United har fået styr på sagerne efter en forfærdelig start på sæsonen. Eriksen og co. har vundet fire kampe i træk, og nu er turen kommet til Real Sociedad, som torsdag gæster Old Trafford i Europa League-premieren. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Real Sociedad. Der er kampstart torsdag d. 8. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Manchester United – Real Sociedad: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 15° og svag vind

Manchester United – Real Sociedad: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag bliver der taget hul på en ny omgang Europa League. Det nok mest prominente opgør finder vi i Manchester, hvor Christian Eriksen og co. tager imod spanske Real Sociedad. De to klubber er klare favoritter til at avancere fra gruppen, som også indeholder mere upåagtede klubber i FC Sheriff og Omonia Nicosia.

Sæsonen startede ud på værst tænkelige vis for Manchester United, som tabte Premier League-premieren til Brighton, og i den efterfølgende kamp blev skilt ad af Brentford. Ikke ligefrem den friske start som Ten Hag skulle bringe til bordet, men nu virker det til, at der er kommet styr på sagerne. Ronaldo er sendt på bænken, mens sommerens nyindkøb Malacia, Martinez og Eriksen er alle blevet en del af den foretrukne startellever, også Anthony startede fornemt ud med debut-mål senest mod Arsenal. United er oppe på fire sejre i streg, heraf sejre over rivalerne Liverpool og Arsenal, og det må have givet tro og håb på tingene hos De Røde Djævle.

Real Sociedad har fået en godkendt start på sæsonen. Det er blevet til pligtsejre ude over Cadiz og Elche på to gange 1-0, senest blev det til 1-1 mod Atletico Madrid, mens sæsonens hidtidige eneste nederlag faldt mod formstærke Barcelona. Baskerne har i løbet af sommeren sagt farvel til svenske Alexander Isak, som er draget til Newcastle for en ordentlig slat penge, mens Umar Sadiq er kommet til som afløser. Den lange nigerianer fik en fornem start på sin Real Sociedad-karriere, da han 10 minutter efter sin indskiftning i weekenden fandt vej til netmaskerne. Defensiven var Sociedads helt store styrke i sidste sæson, mens målscoringen ikke var noget at råbe hurra for med blot 40 scoringer i 38 kampe. Baskerne kommer formentlig til Old Trafford med forsvaret for øje.


Manchester United:

  • Brandon Williams (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Facundo Pellistri (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Tvivlsom


Real Sociedad:

  • Robin Le Normand (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Mikel Oyarzabal (Angreb, Fast) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Anthony, Fernandes, Elanga; Ronaldo

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Munoz; Mendez, Zubimendi, Merino; Silva; Sadiq, Sørloth


Odds på Manchester United – Real Sociedad

Bookmakerne har englænderne som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Stille og rolig aften på Old Trafford

Sidste sæsons 6’er fra Premier League mod sidste sæsons 6’er fra La Liga. Manchester United og Real Sociedad er blandt favoritterne til at løfte Europa League-trofæet i denne sæson, og klare favoritter til at avancere fra denne gruppe med FC Sheriff og Omonia Nicosia. Til en start er presset ikke voldsomt stort på hverken United eller Sociedad, da de to andre hold i klubber ser rimelig medgørlige ud. Derfor bliver der måske også plads til lidt rotation her, især hos hjemmeholdet, som har haft store profiler på bænken i de seneste kampe.

Real Sociedad vil med al sandsynlighed komme for at forsvare et resultat hjem. Spanierne var ikke særlig målfarlige i sidste sæson, og har endnu ikke scoret mere end et mål pr. kamp i indeværende. United virker til at have godt styr på organisationen på det seneste med blandt andet to clean sheets mod Southampton og Leicester. Hjemmeholdet har ikke altid haft det lige nemt mod kompakte modstanderhold, som jeg forestiller mig bliver tilfældet her, så det kan tage tid og kræfter at få lirket baskerne op. I min optik dufter det ikke ligefrem af en målfest på ‘Drømmenes Teater’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,13
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Real Sociedad: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er 5’er i Premier League med 12 point i seks kampe. Statistikken er på 4-0-2 og målscoren 8:8.

  • Real Sociedad er 9’er i La Liga med 7 point i fire kampe. Statistikken er på 2-1-1 og målscoren 4:5.

  • Marcus Rashford er topscorer for United med tre scoringer.

  • Gæsternes Umar Sadiq har scoret tre gange i La Liga allerede, to af målene kom for Almeria inden skiftet til Real Sociedad.

  • De to klubber mødtes i 1/16-finalen i Europa League i 20/21, hvor United vandt samlet med 4-0.


Expected Goals: Manchester United vs. Real Sociedad – de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGReal SociedadResultatxG
Manchester United – Arsenal (3-1) 0,93 – 1,29Real Sociedad – Atlético Madrid(1-1) 1,12 – 1,98 
Leicester City – Manchester United (0-1) 0,55 – 1,29Elche – Real Sociedad(0-1)0,99 – 1,53 
Southampton FC – Manchester United (0-1) 2,55 – 2,27 Real Sociedad – Barcelona(1-4) 1,24 – 2,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Real Sociedad?

Manchester United – Real Sociedad spilles torsdag den 8. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – Real Sociedad?

Manchester United – Real Sociedad spilles på Old Trafford i Manchester.

Skriv første kommentar

Skriv et svar