18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Omonia Nicosia: Odds og optakt den 13. oktober 2022

Christian Eriksen og Manchester United tager torsdag mod cypriotiske Omonia Nicosia. (Foto: Bildbyrån)

Manchester United møder Omonia Nicosia torsdag aften, og Erik ten Hags Røde Djævle kan så godt som spille sig videre til knockoutrunden i Europa League. Vinder de her, er de formentlig seks point foran tredjepladsen, og med bare to runder igen vil det være så godt som sikre billetter videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Omonia Nicosia. Der er kampstart torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Manchester United – Omonia Nicosia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jerome Brisard, Frankrig
Stadion: Old Trafford, Manchester, England
Vejret: 9° og let vind

Manchester United – Omonia Nicosia: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er mange måder at reagere på en røvfuld, som den Manchester United løb ind i på Etihad mod lokalrivalerne fra Manchester City. En af de bedre er at vinde de følgende kampe, og det har Manchester United gjort. 3:2 ude mod Omonia Nicosia for en uge siden og 2:1 mod Everton FC på Goodison Park i weekenden. Det er stadig ikke helt champagne, men i det mindste kommer sejrene i hus. 

Ronaldo leverede sæsonens bedste indsats i weekendens sejr ude mod Everton FC, og med Martial meldt tvivlsom er det sandsynligt, at portugiseren får en plads i start-11. Her kan han så formentlig nyde godt af den elegante trio med Rashford, Fernandes og Antony bag sig, og det er måske en kamp som denne, der vil være oplagt for Manchester United til en form for oprejsning efter nederlaget i lokalderbyet. 

Omonia Nicosia virker i hvert fald ikke helt i vater. Efter det knebne nederlag hjemme i torsdags mod Manchester United drog de i weekenden til Limassol og tabte 1:0 til AEL. Det betyder, at de nu har vundet tre og tabt tre i sæsonens første seks kampe i den cypriotiske liga. Det er ikke just det stof, europæiske drømme er gjort af. 

Måske endnu værre måtte keeper Fabiano udgå af weekendens kamp efter en times spil, så det kan være reserven Panagi, der skal vogte målet. Panagi var førstevalg, da han kom til klubben i 2014, men siden 2017 har han været reserve og bare spillet 19 kampe for holdet. Der kan vel godt tænkes at være noget rust, der skal bankes af. Han holdt dog buret rent i sine 33 minutter på banen i weekenden.


Manchester United:

  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Aaron Wan-Bissaka (Back, Reserve) – Skadet
  • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Mason Greenwood (Kant, Reserve) – Suspenderet
  • Anthony Martial (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Omonia Nicosia:

  • Fabiano (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • Fouad Bachirou (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ioannis Kousoulos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Malacia; McTominay, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Ronaldo.

Omonia Nicosia forventet startopstilling: Panagi; Psaltis, Miletic, Yuste, Kitsos; Panagiotou, Cassama; Loizou, Charalambous, Diskerud; Ansarifard.


Odds på Manchester United – Omonia Nicosia

Oddsene peger på sejr til Manchester United.


Odds-forslag: Drømmer de stadig på Drømmenes Teater?

Det har været en barsk åbning på sæsonen for Manchester United. Først de to nederlag mod Brighton og Brentford. Trænerskifte. Så troede de, tingene var på skinner, og det så en kende bedre ud, og så Bum! Kæmpe øretæve i lokalbraget mod Manchester City, hvor det var alt, alt for åbenlyst, at der er lang vej, før end De Røde igen kan tage kampen op med De Lyseblå. 

Men to sejre efterfølgende har løftet humøret, og her kommer en af de kampe, som Manchester United sædvanligvis har været eksperter i at vinde på ren og skært mentalt overskud, fysik og kvalitet. Den offensive kvartet med Antony, Fernandes, Rashford og formentlig Ronaldo skal kunne formå at overspille og udspille gæsterne. 

Der er også det faktum, at cypriotiske klubhold aldrig – det er altså ret længe – har været i stand til at vinde på udebane mod engelsk modstand. Aldrig. Hjemmesejr er oplagt, og det har bookmakerne også luret. Anbefalingen går med den forventede hjemmesejr og så måske mere overraskende med rent bur til værterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,61
Manchester United vinder til 0
Gå til Marathonbet *


Manchester United – Omonia Nicosia: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er på 5. pladsen i Premier League med 15 point efter 8 runder. 

  • Manchester Uniteds statistik er 5-0-3 og 13:15.

  • I EL-gruppen har Manchester United tabt hjemme mod Real Sociedad (0:1), og så vandt de ude mod Sheriff Tiraspol (2:0).

  • Det omvendte møde i Nicosia på Cypern endte 3:2 til Manchester United.

  • Omonia Nicosia er nummer 6 i den cypriotiske liga med 9 point i 6 kampe. 

  • Tallene for Omonia Nicosia er 3-0-3 med en måldifference på 10:6.

  • Cyprioternes kampe i Europa League har givet nederlag på 2:1 ude mod Real Sociedad og 0:3 hjemme mod Sheriff Tiraspol. Og så tabte de 3:2 i den omvendte kamp for en uge siden.

  • Hos Manchester United har Marcus Rashford scoret mest indtil nu med 3 pletskud.

  • Omonia Nicosias flittigste målscorer i den cypriotiske liga er brasilianske Bruno, som har scoret 4 mål.


Expected Goals: Manchester United vs. Omonia Nicosia – de seneste tre kampe:

Manchester UnitedResultatxGOmonia NicosiaResultatxG
Everton FC – Manchester United (1-2) 0,56 – 1,12AEL Limassol – Omonia Nicosia(1-0) 1,20 – 1,57 
Omonia Nicosia – Manchester United (2-3) 1,16 – 3,52Omonia Nicosia – Manchester United (2-3)1,16 – 3,52
Manchester City – Manchester United(6-3) 4,35 – 1,91 Doxa – Omonia Nicosia(0-2) 2,00 – 1,88
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Manchester United – Omonia Nicosia?

Manchester United – Omonia Nicosia spilles torsdag den 13. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Manchester United – Omonia Nicosia?

Manchester United – Omonia Nicosia spilles på Old Trafford i Manchester i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar