18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Manchester United – Granada: Odds og optakt den 15. april 2021

Manchester United tager torsdag mod Granada i returopgør i Europa Leagues kvartfinaler. 2-0-sejr til englænderne i det første opgør gør denne kamp til noget nær en umulig opgave for Granada, men de overgiver sig næppe uden kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Granada. Der er kampstart onsdag d. 14. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Eurosport 2 og på Eurosport Player.

Odds på Manchester United – Granada

Oddsene peger på, at Manchester United er klar favorit til dette opgør.

Manchester United – Granada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: István Kovács, Rumænien
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Manchester United – Granada: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre mand er i karantæne for Manchester United til dette opgør, og det er et par temmeligt betydningsfulde spillere i forsvarskæden i form af Harry Maguire og Luke Shaw, mens Scott McTominays fravær på midten kan dækkes nogenlunde ind af flere kapable afløsere. Og med 2-0 i bagagen minder det en smule om returkampen mod Real Sociedad i 1/16-finalerne, hvor Manchester United havde vundet første opgør 4-0 og efterfølgende spillede 0-0 hjemme.

Helt så tilbagelænet kan de dog ikke tage det her, for der er trods alt forskel på 2-0 og 4-0, og for Manchester United var det en fin weekend-runde i Premier League med nederlag både til Leicester på 3. pladsen og til bysbørnene fra Manchester City på 1. pladsen. Med sejren i London over Tottenham har Manchester United nu ni point ned til 5. pladsen, og med syv runder igen ser det ud til, at næste sæsons deltagelse i Champions League er tæt på sikret. Så nu kan de bruge al deres fokus de kommende uger på at sikre finalebilletter til Europa League i jagten på en eller anden form for trofæ i sæsonen. I en eventuel semifinale venter vinderen af Ajax og Roma, og efter italienernes 2-1-sejr i Amsterdam i første kamp, må de være favoritter til at indløse billet videre. Dét vil kræve koncentration og indsats af Manchester United.

Men nu skal de lige først gøre arbejdet færdigt mod Granada. Spanierne er godt nok en bette klub efter internationale standarder, men det er en stolt klub, og de giver aldrig op. Som der stod på forsiden af lokalavisen Ideal efter det første opgør: “Nada es imposible”, og selv om det afsluttende straffespark og 2-0-scoringen gjorde et potentielt Himmelbjerg til en slags Himalaya, er det helt sikkert, Granada kommer til at gøre deres ypperste for at byde de sejrsvante værter trods. Søndag hentede Granada en 2-1-sejr ude mod Valladolid, og det satte en stopper for en kedelig serie på fire nederlag i træk, og nu kan de komme til dette opgør med en følelse af optur og tro på tingene. For godt nok virkede det første opgør af og til, som om Manchester United var totalt i kontrol, men for Granada er der også mange gode perioder at tage med derfra. De var på højde med gæsterne og skabte også muligheder for scoringer. På en perfekt dag med fuldt fokus og medvind kan de godt spille op med Manchester United. Spørgsmålet er så, om en torsdag aften i april i Manchester kan være “en perfekt dag”. Det må vi spørge Lou Reed om ved lejlighed. Eller også må vi vente til torsdag og se med.

Manchester United:
Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Karantæne
Phil Jones (Forsvar, Fast) – Skadet
Eric Bailly (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Luke Shaw (Back, Fast) – Karantæne
Daniel James (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Scott McTominay (Midtbane, Fast) – Karantæne
Anthony Martial (Angreb, Fast) – Skadet

Granada:
Neyder Lozano (Forsvar, Reserve) – Spærret
Domingos Duarte (Forsvar, Fast) – Karantæne
Pepe Sanchez (Back, Reserve) – Skadet
Yan Brice (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
Luis Milla (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Alberto Soro (Kant, Reserve) – Skadet

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Tuanzebe, Telles; Fred, Matić; James, Fernandes, Greenwood; Cavani.

Granada forventet startopstilling: Rui Silva; Foulquier, Vallejo, Sanchez, Neva; Herrera, Gonalons; Kenedy, Montoro, Antonio Puertas; Soldado.

Odds-forslag: Måske ingen vinder men mål skal der nok komme

Med weekendens 3-1-sejr ude over Tottenham kom Manchester United op på 18 kampe i alle turneringer med bare det ene nederlag, de fik mod Leicester i FA Cuppen. Det er en imponerende stabilitet, og holdet har ikke tabt en eneste af sæsonens fem opgør i Europa League. Det er blevet til tre udesejre med scoren 8-0 og foreløbig to hjemmekampe, som begge er endt uafgjort med samlet 1-1. Endnu en uafgjort vil sådan set række for Manchester United her, men de vil formentlig gerne være på den helt sikre side og snuppe sejren i stedet.

Mottoet for Granada er ‘Eterna Lucha’ – noget i retning af evig kamp. Det betyder i hvert fald, at de bryster sig af aldrig at give op, hvilket de meget fint illustrerede i weekendens udekamp mod Valladolid, hvor de var bagud 1-0, til der resterede 12 minutter, hvorefter to mål sikrede dem de tre point. Selv noget lignende vil ikke være nok for Granada, der skal bruge mindst to scoringer flere end værterne for at komme videre. De vil nok hænge deres håb på deres stolpeforsøg i det første opgør og de lange perioder, hvor de spillede fint med og skabte muligheder, der kunne have udviklet sig til mere. Men let bliver det ikke.

Så med en lidt uforudsigelig kamp med hensyn til slutresultatet, vender vi os mod målscoringen i kampen. Granada har selv scoret i seks af deres syv Europa League-kampe på udebane – og de seks er i øvrigt også alle gået over 2,5 mål. Manchester United har scoret i 10 af deres seneste 11 kampe i alle turneringer. I deres fem europæiske hjemmekampe i sæsonen – inklusive Champions League – har de scoret i fire af fem og kun gået målløse fra banen i den ligegyldige 0-0-kamp mod Real Sociedad. Alle tre opgør i Champions League gik over 2,5 mål, mens de to hjemmekampe i Europa League indtil videre har været under 2,5 mål.

Det er ikke sikkert, der falder mange mål, men det er svært at forestille sig, at de ikke begge kommer på tavlen. Granada holder skindet på næsen med 1-1, mens Manchester United på dén vis indløser billet til semifinalerne. win-win. Forhåbentlig. Anbefalingen er scoring fra begge mandskaber.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Manchester United – Granada: Statistik, topscorer og H2H

  • Manchester United er aktuelt på 2. pladsen i Premier League med 63 point for 31 kampe.

  • Statistikken for Manchester United er samlet 18-9-4 og scoren 61:34.

  • I Europa Leagues knockoutkampe har Manchester United indtil nu slået Real Sociedad med 4-0 og Milan, som blev besejret 2-1. I ingen af de to opgør har Manchester United vundet på hjemmebane.

  • Granada er nummer 8 i La Liga med 39 point for 30 kampe. Statistikken er 11-6-13 og scoren 36:50.

  • Deres vej til denne kvartfinale er gået via en gruppe med PSV, PAOK og Omonia Nicosia. I knockoutkampene har de banket Napoli og Molde – begge med samlet 3-2. Det kan de sådan set nå med Manchester United endnu.

  • De to klubber mødtes for allerførste gang nogensinde, da det sidste torsdag i Granada endte med 2-0-sejr til gæsterne fra Manchester United.

Skriv et svar